Aşk acısı msn nickleri
Aşk acısı msn nickleri ve nickler – Aşkınıza karşı acımı çekiyorsanız yada kısa bir ifade ile aşk acısımı duyuyorsunuz işte tam size göre aşk acısı nickleri sözleri;
Sєηi Sєωмiγσяuм dєSєηdє, qözLєяiη вa$кa qözLєяє вaкSada aятıк, γiηє SöγLüγσяuм Sєηi ςσhq Sєωdiм ωє haLa Sєωiγσяuм…
вυη∂αη вöℓє ѕєηιη gιвιℓєяє кαяηıм тøк..нαуαт ѕηιη яøмєø αмα αятıк נυℓιéт уøк…
K@LBİM S3Nİ UNUT@C@K K@D@R AD!YS3 K@LB!MD3 ONU PARÇ@L@Y@C@K K@D@R AS!LD!R?
Keşke Hep Cocuk KaLsaydımda, Dizimdeki Yarayı En Büyük Acı Sansaydım.
Aşk kızların kalbinde yara,erkeklerin kalbinde bozuk para
BEN bir ŞAH sende BİR piyonsun BEN seni KAYBEDERSEM sadece 2 PUANIM gider AMA sen BENİ kaybedersen OYUN biter……birtanesi
Sen! s€vm€k y€m!n!m olsun s€ns!z y@ş@mqk hqrqm olsun ölm€ks€ ölürüm y€t€rk! s€n!n !ç!n olsun
°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸hép sén m! sévd!n bén! bén h!c sévméd!m m! sén! °º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸ °º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸
bütün vücudumu ateşe at yansın ama kalbim kalsın cünkü icinde sen varsın
sEn SeNi SEveNi GöRmeyeCEk kadar KöRsEn O da SaNA aşKInı SÖyLEmecek KaDr grUrludur
iςiмi aćıтмadaη qiт $iмdi σLмuγσяSa σLмuγσя i$тє кaLвiмi paяaмpaяςa єтмєSєγdiη вiя γєяiη σLuяdu aмa qiт $iмdi…
нàηι ¢σк ѕєνмιѕdιη؟…вιяιcιк ѕєνgιlιηdιм؟…αѕlα υηυтαмαм dєяdιη؟…αηlαdιмкι ѕєηdє нєяѕєу уαlαηмιѕ!
KıyMeT ßiLméYén KaLßé SévGim HaRaM,YoLuNu ßéKLéYip GéLméYéNé YazıKLaR,SévDim DéyiPTé aLDaTaNa LanéT,ßéNi SonSuzA KaDaR SévéNé ßu CaNım KuRßan oLSun….!
ѕєяѕєяιℓιк мι ؟ üѕтüмüzє уσк. ѕєνgιмι ؟ öℓüмüηє. αşк мı ؟ єη güzєℓιηє. ιçмєк мι ؟ heRdaim кανgα мı ؟ αтαяα αтαя, ѕαтıяα ѕαтıя..!
BiDavsiye SewdinisMi Adam qibi Sevin Sewmeyeceksenisde oYnadmayın…!!
aLaynısa sLm..
Tüm müzik ve ses sistemi fırsatları için tıklayın !
:- SuSaRsAm ÇatıŞmA,(f)KoNuşuRsaM SaVaş(f)YaZarsaM DeStaN(f)SeVeRsEm DEVRİM oLur…
SoNRa BeN NeYaPTıM DeMe!… HaSReT VuRdU DöNdüM DeMe!… AkLıM SeNDe BiLSeN BiLe!… AŞka GaLiP HeP Bu GuRuR!!!
Ne OLuR BiR SöZ SöLe YüZüMe BaKMa ÖLe SuSKuNLuGuN YaKaR BeNi KaRŞıMDa DuRMa ÖLe
Yağmur, mutluluğuma gölge düşürmek için yağıyorsun aldırmıyorum. Niyetin beni ıslatmaksa ben zaten AğLıYoRuM :’(
Hani insan aglamak ister, Gözlerinden yas gelmez !Hani birini bekler o hiç gelmez! Iste o zaman ölmek isterde ECEL gelmez
SeN GüzeL BiR KızSıN LiseLi,BeN isE AcıMa DuYguSu oLmaYaN BiR SeRSeRi,SeNiN eLinde EsKiSi GiBi kaLEm kağıT,BeniM VucüDuMda jiLeT izLeRi…
Sevgiler sahte , insanlar kahpe , hayatınız plan , Alayınız yalan !!!
Alayına İsyan Kralına Tek Kurşun .!!!
Oku zalim oku!!!! TeSbİH ELdE EmAnEt BeLdE SeVdA YüReKtE OLmALı..TeSbİhİ SaLLaMaYı EmAnEtİ KuLLaNmAyI SeVdAnI YüReKtE YaŞaMaYı,BiLmİyOsAnn TaŞıMa O YüReGiiii
Hayati gözyaslarinla ödüllendirecegine gülücüklerinle cezalandir….
Dumanımda oyoktu sigarayı bıraktım kadehimde oyoktu içkiyi bıraktım rüyalarımda oyoktu uyumayı bıraktım baktımki onsuz olmuyor yaşamayıbıraktım
Seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen vur kır kalbimi kalbimden akan kan yazacaktır ismini o zaman anlarsın sana olan sevgimi..
Hepsi Gidici Sen Kalıcı , Hepsi Anlık Sen Hayat Boyu , Hepsi çocukçA Sen GerçEkçE , Hepsi Öylesine Sen Ölesiye..
Küçüktüm, adam olmadı dediler, adam oldum, sevmedi dediler, sevdim, uğruna ölmedi dediler, Öldüm, iş işten geçti, dediler…
Yalnızım, yalnızlığım beni dinlemekte, yalanda olsa ne varki bu şarkıyı söylemekte, yalanda olsa içimden bir bulut akıp geçiyor, yalanda olsa MUTLUYUM bu bana YeTeR
Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun, ve artık bir karar aldım söylüyorum. Seni çok ama çok Seviyorum.
Sana Ne Demeliyim Bilmiyorum GüneşIm Desem Güneş Batıyor, Hayatım Desem Hayat Kısa, Gülüm Desem Oda Soluyor, Sana Canım Demeliyim çünkü Bu Can Seninle Yaşıyor..
Aşkına döksem gözyaşlarımı, elinle bir defa silecek misin? Şu kalbimi sana versem, bir gün gelecek sevecek misin?
Sonbahara İNat AğAç Hala YeşErmekte, Geceye İNat Gün Hala AğArmakta, Ben İSe Kadere İNat Hala Senİ SevmekteyİM. İNat Bu Ya MahşEre Kadar Senİ SeveceğİM!
Bir çerçeve astım odama içi boş önemi yok, neden diye sorma neye baksam seni görüyorum nasıl olsa..
Bu yazılar forumumuzun eski arşivinden alınmıştır yani yine Nazlimcafe.com sitesine aittir.