Bunalım msn nickleri
Bunalım msn nickleri – Bunalımdaysanız ve bunalımda olduğunuzu karşınızdaki msn kullanıcısına kişisel iletinizde göstermek istiyorsanız işte size süper bunalım msn nikleri;
Aşk a kan dökmek diosan sana dünyanın sah damarını keserım illede senin kanın diorsan muhım deil seni toprakda da severım…
Bit olsam saclarında dollassam,yesem yesem doymasam.sonra ister duş al bogulayım ister iki tirnagının arasında citlat kurbanın olayım…
ismini güneşe yazdım her safak vaktı dogsun die yüregine yüregımı yazdım için yandıgında benimde yansin die,adini can koydum sen öldügünde bende öleyım die…
birak güneş dogsun birak dunya haine kalsın bırak yalancının degirmenı dönsün amaa yaşamayı bırakma sen yaşakı dünya İNSAN GÖRSÜN..!
Ta$ oLsan diLe geLirdin.! İ$te öLe sewmi$tm.. Susacak kadar biLe yanımda deiLmi$sin, Geç Fark ettim…
Bu Cinayet… Günahın En Has Hali İhanet !! Hakkımı Ver Gideyim Adalet…!
Paşa gönlüm isterse severim, zorlama istersem sevdirirm.. Diyecksinki nereye kadar bu havalar, kim takar, devran dönene kadar!!
Ne ilktin..nede son..yaşadıgım hayat içinde küçücük bir oyundun..sevgiyle dogdun…nefretle yok oldun…üzgünüm canım unutuldun…
kaLbım kıRık döKük yaRalı taMıraT neDenıYLe geLip gecici aşklara kapalıyım…
Ortamın Bittigi Yerde Bis Başlarız Seklimiz İçin Ölür Tarzımız İçin Yaşarız
ben hayrım ama aynım yok kaygım var ama kaybım yok sana saygım var ama tahammulum yok
sevmek nedir bilirmisiniz?sevmek nefret demektir.nefret nedir bilirmisiniz?nefret aşk demektir.aşk nedir bilirmisiniz?aşk sen demektir._________senbenni tanımasan bile benn seni hep sevicem seni GÖÇMEN KIZI MERVE
BANA_ONU_UNUT_DEDİLER_UNUTTUM_AMA_SENİ_DEİL_BANA_SENİ_UNUT_DİYENLERİ-GÖCMEN KIZI MERVE
uNut benni SevqiLim ßn uNutamasamda !!..
bir gün ( Zaman Belli Edilmemiş) seni unutmak zorunda kalırsam aşkımın küçüklüğüne değill, çaresizliğimin büyüklüğüne inan.
Adını kalbime aşkla kazımıştım boşver aldırma belki bir gün ( Zaman Belli Edilmemiş) silerim.Güzel bir rüyayı gerçek sanmıştım. Seni sevdiğim için özür dilerim.
Aşkımız su üzerine yazılan bir masaldı, göz kırpımı kısalığında kelebeğin ömrü uzunluğundaydı. Kalbimizde bir ömür boyu çekeceğimiz yaralar bıraktı
Bir ömür boyu seninleyim desende istemem Artık (gayrı).Çünkü sen rüzgarın çoşturduğu bir toz bulutusun.Bugün bana esersin yarın ellere…
Hep kalanlara gidenleri kattım.bir gün ( Zaman Belli Edilmemiş) yerine geçemediler.O kalanlara gidenleri kattım yine bir tane sen edemediler.
Önceleri hasreti hiç tatmadım .Yarimden hiç ayrı kalmadım biter diye takvimlere baktım.Zor geldi ayrılık alışamadım.
An gelir insan gülerkenn ağlarmış. Gözyaşları sel olup kalbine akarmış. Kahkaha bir maske derler bilrimisin? İnsan sevdiğinden ayrılınca bu maskeyi takarmış.
Bir eski dost gibi hatırla benni.Bir selam ver yeter.Unutmuş olsanda eski günleri.Adımı arasıra an yeter.
Seni sordum sokak lambalarına; bekleme boşa gelmez dediler.Boynumu büküpte baktım onlara, halime bakıp zavallı dediler.
Buruk hasret dolu geceleri öldüreceğim bir gün ( Zaman Belli Edilmemiş),bu ayrılık şarkılarını kurşuna düzeceğim.Seni bennden ayrıdığı için kaderimi mahkemeye vereceğim
Tüm müzik ve ses sistemi fırsatları için tıklayın !
Güller anlatsın sana olan sevgimi. Güller anlatsın yalnızlığımı, çaresizliğimi,yavaş yavaş eriyen yüreğimi güller anlatsın.benn anlatamadım güller anlatsın.
Yine akşam oluyor, yine kalbim yanıyor, sensiz bahar gelmiyor, Sevgilim sen olmayınca bahçemde güller açmıyor.
Sesini duysamda heran yüzünü görmek değill özlediğimi bil heran.Hiçbir şey (Bilinmeyen) yüzünü görmek gibi değill
Gül filizlendigi günden itibaren güneşe aşıktır. Her ne kadar güneş her gece ayın görkemine kapılıp gülü bıraksa da, gül yıldızlara kanıp güneşi unutmaz
Acının umutları yok ettiği anda, umutları yeşertecek bir Sevgiiye ihtiyaç duyarsan benn hep o bildigin adresteyim
Her gün sevda cekipte gülünmuyor degil mi? Bir güzelden baskası sevilmiyor degil mi? Hani bennsiz olurdun, olunmuyor değill mi
Her deniz bir marttı,her rüya bir uyku,her nota bir şarkı,her mezar bir ölü,her ağaç bir kök bulurda benn başka bir sen bulamam
Vaktinden önce çiçek açmaz rüzgara kelepçe vurulmaz. bennde sen bitmedikçe veya bennde benn ölmedikçe sana olan bu sevgim bitmez.
benn Sensizdim..! akşamın yaklaştığı saatlerde. kahrolursun görme ağladığımı. Başlayan düşü şafakla birlikte dağıtır ansızın her gün batımı..
Bir umuttu yanlızlık birşey (Bilinmeyen)leri paylaşamamaktı belki,gözler dalıp giderkenn, yaralı bir serçeye ağlayan bir buluttu belkide,belki belkilerle dolu bir hayattı bu….
Ölmek dünya (Felek)da unutulup gitmekmiş, ölmek bir kefen giymekmiş, ölmek o soğuk o korkunç ve o kara toprağa girmekmiş… yok be aşkım asıl ölmek “sensizlikmiş”
Sen sigara dumanın altında yana yana en sonunda kül oldun, sen kibritin hiç yanmayan ucudan birinin hayatından geçmiş oldun !!!
Bak yine soldu güneş yine akşam oluyor ömrümün kadehine sensiz birgün doluyor sen yoksun diye inan dertligim kederliğim gelmezsen kahrolurum yıkılırım sevgilim seniçook seviyorum
Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki benn dünya (Felek)yım Ve Bir Tek bennde Hayat Var..
Gül nedir ki? Solup gider. Gün nedir ki? Gelip gider. Ateş nedir ki? Söner biter. Ama sana olan sevgim sonsuzdur, ancak mezarda biter.
Deniz kumlardaki izleri siler ama hiç birşey (Bilinmeyen) kalbimdeki sevgini silemez.
akıllı olup dünya (Felek)nın kahrını çekeceğime,varsın deli desinler,dünya (Felek)lar bennim olsun..
sana gelemediğim gün,bilki öldüğüm gündür….!!!
YAPRAKLAR DOKULUR,GULLER SOLABILIR,SENI HERKES UNUTABILIR,benn ASLA!
Eger birgün gelir benni unutursan,bilki silahim artik belimde degil elimde,ama ici bos,cünkü kursunu beynimde….!!!
benni sevmiyorsun diye sanmaki kalbim yetimdir. Ölürümde yalvarmam Aşkım Asaletimdir
Yanlızların adamıyım uyku yok gözlerimde. Yanlızların adamıyım başkası yok gözümde. Yanlızların adamı seni düşşünüyor her gece.
Bana ‘ Seni Seviyorum ‘ diye yalanda söylesen, bu yalanı dünya (Felek)nın bütün gerceklerine değişmeye razıyım..
Eğer bir gün ( Zaman Belli Edilmemiş) Adını Anarkenn kısılırsa Sesim Hasretinden, Kapanırsa Gözlerim Aşkından, Durursa Kalbim Bilki benn Yanlız Seni SEVDİM …
Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam!
Bırakıp gittin benni..Seni unuttum sanma, zaman alışmayı öğretti belki ama unutmayı asla…
Seni yüz kişi seviyorsa bilki içlerinde benn de varım. Seni 10 kişi seviyorsa onlardan biri bennim. Seni bir kişi seviyorsa o bennim. Eğer seni hiçkimse sevmiyorsa bilki aşkından ölmüşümdür!
Aşk dudaktan çıkan bir kelimde değill gözlerden akan yaştır.Maksat bir sevgili uğruna ölmek değill uğrunda ölünecek bir sevgili bulmaktır.
Hüzün, yüzüme baka baka kararır…
hayal kırıkları da alçıya alnınca geçer sandım…
Bu yazılar forumumuzun eski arşivinden alınmıştır yani yine Nazlimcafe.com sitesine aittir.
Şubat 9th, 2010 at 16:40
bumu lan bunalım nickleri