çatlak manyak msn nickleri

Hazır kısa çatlak ve manyak msn nickleri – Kendinizi biraz çılgın ve kaba tabir ile çatlak manyak hissediyorsanız yani o tip bir yapıya sahipseniz tam size göre nickler bunlar;

ßéη нéρ ѕαğ тαяαƒıмα ∂öηüк уαтαяıм кαLßιм∂éкι »»$éη«« ézιLмé dιéé

İstisna ßenSem Kaide ßozuLuR
Ya GeLdiğiN Gißi oL Ya Da GeLdiğiN Gißi KayßoL !

eLimDe yapHsTırMaya JaPon YapHısTırıCım waaR ama YapHısTrmaYa JapoNum Yooq

hayata anLam yükLüyorum ıııııııı[]ıı %99

kİrLi bİr ÇoCuK YüZüYüM KaPıDa
Ama DüNyaNın €n GüZ€L GöZL€rİyL€ BaKıYoRuM SaNa

qöZzLéRimi aÇsam Daa Sn ÇıqSaŋ KaR$ıma

ßana Şımarık Diyenin DiLini Koparır,Eline Veririm !

| *-*-* oRq4niqqq $hééKkééRR *-*-*- ||

Chéstér 0Lp qyb0Lmq istiy0rm…kmsénindé bLMasını ‘isT3miy0rmm!!

qözLerime uyku qiRmez oLdu özLedim seni tek keLimem buu*[nokta!]:

pLatoniqh oLma yasıq sana deqmes ona !

TaSh kaLpLisiN Ama ߀Nim DünyaMda TeKsin iShtEe

yanLızLıq psikoLojiqmiŞ öpünCe geçermİş
ßén seNin böqürtLenLi reçeLin méLeqin-ßéßéqiN her1şeiNn

haYaTTa 3 Şeİİ seFdHiMM khEnDiMii- khEnDiMi -KhEnDiMi xD

sen,o,bz,siz,10LarbeNsiz mutLuLAR
‘ †ıк! †ıк! †ıк! кiм! 0σ! ( – ßђєи! – λSк! ) ßi! Sq†iя! qi†! γђλ!
pLayboy oLmaya çaLışırKén kıZLarın pLaysTatioN’ı olanLar –KOMİKSİNİZ
mutLuLuk bnmLe sakLambaç mı 0ynu0r? ELma desem çıkar mı ^^
kίм démi$ caDI oLduquMu SéN éLmaNI yé£ $éKérM

K0pyAlA TarZıMı … yApı$TıR HaYaTıNa<3
K€ndil€riNi ßir ßok zaNN€d€N iNsaNlaR… AslıNdA g€rç€kt€N zAn€ttiKl€ri GißiDirl€r !!!
KénDiné GéL BüYkAnné!! SéNİn DéDiğiN AşKLAr 60Lardaki TüRk FiLmLérİndéé!!

vaRLıımı hissEtmeeNe yoqLuumda koymasIn PEh
YèNi Tamir èDiLdi kaLßim ! èLLèmè ßosuLaßiLr
ßu saatten sonra benden sadakat bekleyen kendine köpek alsın!!!
AŞK Güzelse Ben Ondanda Güselim=)
kaDınLar şaRaP gibiDiR – iÇmeSini biLmezSen fena çaRpaR
uYkum gİbi geLsene

ßeN kaßusLarLa ßüyüdüm, hayaL etmek Ne haddime!!

Aşkın Formülü : —- x —-² x —-³-½ ½+[(---- x ----²) - (---- - ----+½)³]²—- x —-²x —-³-½ ½+ aq Taa

Artist deiLim ama ^muhte$em oLmaq^ qanimda varrr!!!

[c=4] ç ı L d ı r ı n ç ı L d ı r ı n c i m ß o m i ç i n ç ı L d ı r ı n[/c=8]

‘sħЄqЄг вis’ħЄsħЄгіи вis^ħЄмΆиγak вis’ħЄƒéиa вis^ħЄγǾq вőLé вis^ħЄ

esKidénDi o smDi basT ayRıLıqLar eLimi saLLasan eLLisi safLar

pesimDe bicOq keriZ war biLmioKi kenDiLeri dalYan qißi diiL şawaLaq qißi
yAvrumm Ben Sni parMaqımLa döferm

ay canımmm parayLamı sandın ? bn seni prayLa deqiL beLeşten aLdım

kısKananLar catLasın kısKandıRanLar oyNasın
ooOo qadar dahtluyuumkie JelißoOonlar bile beny qısqanıoOo
zübermen varda züperwomen olmazmıı tabiqide war işde o bnümMm
kiminin her$eyiym , kiminin sahip oLamadıqı tek $eyim !

нάуάт mάтЯσсK нάđί KuđuЯσсK

кüçüмSéчéηi кıçıмSa xD

߀N!M YaPTıqıM T€K $€YH q€L€N q€L!R ߀N S€Ç€R!M q!D€N q!D€R ߀N T€P€R!M

KoPCaKSa KoPSuN !P ß!TéC€KS€ ß!TS!N ߀NY S€FM€Y€N VaRSa S*KTİR OLUP qitsin

Dü$ pé$iNDéYSéN dü$ Pé$iMé!

Beny kaça böLersen böL seny ikiye katLarım //xd

BéNy uZahKTaN !ZLéD!N!Z !MRéND!N!Z B!L!oRuM, H!ÇB!R ZaMaN BéN!M G!B! oLaMaDıNıZ oLMaNıZı D!L!o0oRuM…
Buharlaşmayan sevgi istiyorum „

Yûréqîmdékî yØL †énhâ ! qô†ûn yérsé qéçérsîn ! Adâm ØLânîdâ qôrdûk âncâ LâfLâ SeVeRs!Nn

seni itDeegrimi biLemedin —— qit

Sana dostum diyénLér varya aLayı hava, én sért tékérLékér biLé bir gün mutLak kaçırır hava
Seni sana anlatamam Kesin Kafayı Yersin
<

biLdiqLerimDen emiNimyaPtıqLaRıma keFiLimqiDenLeRime veDayımMmqeLenLeRime mihiRim

şımarık mıyım ? eeth ! ukaLa mıyım ? eeth ! dengesiz miyim ? eeth ! uyuz muyum ? eetth gıcıqmıyımMm ? eeth! Kendimi çok sewiorum beeee !!

$éiTaNa $öLéiN TüYüNü Y!Né BéNDé uNuTMuŞ !
qöZ boyamaya çaLıŞma benİm düNyam zatén renqaRenk

yaPma béé azraİl maRionUn biLe 3 canI vaR

ßöyLédé güzéL qLüşüN yTéR <3
Ne Kanuni ne de FatihimAma isTediğim kalbi fetheder ele geçirmesini biLirim!

gözlerine mi inanayım ağzına mı inanayım, gözlerini mi bakayım, ağzınamı sıçayım

aqLamakTan yaş mı KaLdı qözLérimDé DamLayacaq Bu HaLimDén anLamaYan öLünce mi anLayacaq ?

*Chq TatLıSn coq NaZLıSn ßiLiorm aSLnda Snde HaqLsN nede oLshaa “Türq MaLıSn

Kéndiné Yéni 1 Manita Yapmı$sın ßuLu$unca Haßér Vér Dé Sana 1 Kasa Ekméq ALiyim MaqLum , Ka$ar Ekméksiz Yénméz

KaLßim Artık Sıradan ß1r İch Orqan

(•̪●) aL€m a$ıq OLuoR $OnRa$ında aLkOLİq߀n k€nDim€ a$ıqıM ü$T€Lİq pLatoniq(•̪●)

x’ é Déér VéRrSn NoLr ? qöTü qaLqar

Benim bütün dualarım seninle. Sen bir ömür boyu mesut olasın diye..Yalvarırım gündüz gece, hayalin gözlerimde, benim olasın diye…

Aşkım için hayatımı feda ederim ama özgürlüğüm için aşkımı da feda ederim

Beni hayata bağlayan ve bana hayatı sevdiren iki şey vardır: Aşk ve özgürlük

Beni bir dakika değil bir saniye değil bir saniyenin onda biri kadar sev… Bir ıyl değil on ıyl değil bin ıyl mesut olurum

Ben sevdanın sokağında oturuyorum. Geceler hiç bitmiyor, ben hiç uyumuyorum.

Ben senin gözünde bir damla yaş olmak isterdim.Gözlerinde doğup, güzel yanaklarında süzülmek ve en sonunda sımsıcak dudaklarında kurumak için

Tüm müzik ve ses sistemi fırsatları için tıklayın !

Ben seni unutmak için sevmedim ama ne için sevdiğimi unuttum

Ben seni dün sevmedim çünkü dün geride kaldı, ben seni bugün de sevmeyeceğim çünkü bugünde bitecek; ben seni yarın seveceğim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek

Ben seni deli gibi sevdim, sen beni deliyim diye sevmedin

Ben ne sevdalar gördüm söylenip söylenip bittiler; ben ne sevdalar gördüm hiç bilinmediler ama sürdüler

Ben kimseyi böyle delice kıskanmadım, hiç kimseye böyle yürekten bağlanmadım, ben kimse için bir gün oturup ağlamadım. Yalnızca senin için Aşkım

Bekle beni sevgilim belki gelirim bir demli cay kokusu gibi ilkbaharda yağan ılık bir yağmur gibi dolarım içine delice esen bir rüzgar gibi..bir sonbahar günü yürürken eline düşerse bir yaprak sakın bırakma! benim elimdir sakın unutma

Başını göğsüme yasladığında tek bir düşmanım vardır: O da geçip giden zaman…

Bazı aşklar okyanus gibidir görmesen de sonunun bir yerlerde bittiğini bilirsin, okyanuslar bile kıskanır sana olan sevgimi. Görmesem de sonunu biliyorum, sonsuza kadar bitmeyecek… Seni seviyorum

Bazen sana gayesiz, rastlantısal bakardım… Sense kaçırırdın gözlerini benden. Oysa , sana bakarken gözlerinde kalbini görürdüm.

Başını göğsüme yasladığında tek bir düşmanım vardır:geçip giden zaman. Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun, ve artık bir karar aldım söylüyorum. Seni Çok ama Çok Seviyorum.

Bana öyle bir mektup yaz ki sevgilim, Açar açmaz duyaıym kokunu sevda essin başak saçlarında, Sesin yüzümü rüzgarla bulsun, Bana öyle bir mektup yaz ki sevgilim, Gelsin beni en koyu zulümde bulsun, Ve öyle bir mektup yaz ki varsın ölümüm olsun.

Bana kalsa gökyüzündeki tüm yıldızlar yerine bütün insanlara .Senin gözlerinde ışıldayan bir çift ıyldızı gönderirdim.

Bana dünya yuvarlaktır dedin, dediğin doğruysa neden geri dönmedin

Bana bir günün 24 saat, bir saatin 60 dakika ve bir dakikanın 60 saniye olduğu öğretildi ama sensiz geçen bir saniyenin sonsuzluk kadar uzun olduğu öğretilmedi. Yaşamımızın her anında birlikte olmamız dileğiyle sevgilim

Aşkına döksem gözyaşları mı, elinle bir defa silecek misin? Ş u kalbimi sana versem, bir gün gelecek sevecek misin

Aşkımızı Ben mi Yazdım Senin Gönül Defterine Ş imdi Soruyorsun Bunlar Doğrumu Diye Bana Sorma Bana Sorma Bundan Sonr

Aşkımsın, Güzelimsin Yüreğimdeki Tek Dileğimsin, Tutunacak Tek Dalım Sen Aşkım, Yarınlarım Sen Helalimsin

Aşk günah olmayacak kadar masum, köle olmayacak kadar özgür, ulaşılmayacak kadar derin, unutulmayacak kadar yakın seninle yaşanacak kadar özeldir.

Aşk bu mu? Aşk acı mı? Acıtır mı? İncitir mi? Aşk bunu bana yapmaya mecbur mu?

Aşk aynı gül gibidir. Rasgele tutarsan dikenleri batar,yapraklarını açarsan duyguları akar,tutmasını bilirsen o sana tapar…

Aşk bir su damlası olsaydı okyanusları, Bir yaprak olsaydı bütün ormanları, Bir ıyldız olsaydı tüm kainatı sana vermek isterdim. Ama, sadece seni seven kalbimi verebiliyorum…

Aşk Gülmekten çok ağlamak, yaşamaktan çok ölmek, gelmekten çok gitmektir ve aşk öyle haindir ki nerede imkansız varsa oraıy sever

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz.
Mürekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım. Sonra ismini her yere yazdım. İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım!.. Güneşin buz tuttuğu yerde bir alev görürsen, bil ki o yalnız senin için yanan kalbimdir

Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam

Ağlamak istiyorsanız asla yapmaıyn.Çünkü, bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için,Yaşayan birileri mutlaka vardır
AÇIK ARTTIRMA: Beni öyle sev öyle arttır ki..Hep senin üstüne kalaıym

Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi… Bizim de sevgimiz hep yasayacak ve daha da güçlenecek sevgilim. Nice günlere birlikte olmak dileğiyle

Aynaya bakınca kendimi değil kocaman bir yürek .Ve o yürekte ondan da büyük bir sen gördüm

Ay ıyldıza mutluluk fısıldarken.Gökyüzü sevincini yeryüzü ile paylaşırken.Ben sana bir parça mutluluk yolluyorum.içindeki umut çiçekleri hiç solmasın diye

Aşkım yatağın, sevgim yorganın, yüreğim yastığın olsun iyi uyu bir tanem

Aşk, gülü dikeniyle avuçlamaya benzer. Ellerin kan içinde kalır ama dikenlerinden hesabini, gülden soramazsın

Aşk bir elma sekeridir. Sekeri yersin sapi kalır

Arzular göz açıp kapaıyncaya kadar geçer biter. Oysa seninle aramızdaki sevgi ve aşk asla bitmedi. Ne kadar kötü şey yasamış olsak da tüm bildiklerimi içimde yasayan sana aıyrdım. Emin ol ki kendimi yüceltecek bir şey yaparsam bil ki bu artık senin gözünde değer kazanmak ve daha mutlu etmek içindir. Seni seviyoru

Artık günlerim günlerden uzun. Gecelerim gecelerden yalnız. Seni sevdiğimden bu yana. Her acııy tattım, her çileyi çektim, hayatın her cilvesine alıştım, yalnız senin yokluğuna alışamadım. Ş imdi anlıyorum: Acıdan, hasretten, gözyaşından başka bir şey vermemişsin bana. ıykılan hayallerime, yok olan geçmişime, kaybolan geleceğime..Ağladım çocuklar gibi..Ne yazık olanlar hep bana oldu. ümidim, hayalim hepsi kayboldu.
Sayende hayatım tarumar oldu! Oturup ağladım

Apansız uyanırsan gecenin bir yerinde, gözlerin uzun uzun karanlığa dalarsa, bir sıcaklık duyarsan üşüyen ellerinde ve saatler gecikmiş zamanları çalarsa bil ki seni düşünüyorum…

An gelir insan gülerken ağlarmış. Gözyaşları sel olup kalbine akarmış

Akşamın son bulan ufuklarında güneş damla damla erirken hayatta kalan tüm duygularımla sana sesleniyorum: Seni seviyorum

Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yas olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da su kalbim, bir tek sensiz olamaz

Adını yoldaki taşlara yazdım, buğulu camlara resmini çizdim. Kıskandım kederi, gelene vurdum. ümidim dağların ardında kaldı, yüzüne yüz sürmek mahşere kaldı

Umutların gerçek, gerçeklerin mutluluk, mutlulukların sonsuz olsun

Acı ve hüzün bir ıyldız kadar uzak, mutluluk gözbebeğin kadar yakın olsun

@–)–) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü uzaklarda elimden ancak bu kadarı geliyor. Ama bil ki gerçeğini, gözlerinin içine bakarak vermek isterdim. Ve seni sevdiğimi fısıldamak.. Sevgililer günümüz kutlu olsun

“Evet” dedim belli belirsiz. Yumdu gözlerini. şaşırdım. Sonra anladım ki kalbinde seyrediyordu beni.

Bu yazılar forumumuzun eski arşivinden alınmıştır yani yine Nazlimcafe.com sitesine aittir.

Tags: ,

Bence Bu Yazılarada Bakmalısın

Bu yazimiza yorumunuzu ekleyebilirsiniz Buyrun