Cimbom nickleri kısa güzel gs nickleri
Cimbomlulara özel Galatasaraylılara yakışır şekilde güzel gs nicklerini eminim beğeneceksiniz. Beğenmesenizde siz yenilerini eklersiniz eminim.
Aslanlar tavşanların peşinden Koşmaz Koçum Git Kendine Başka Mekan Bul!!!
·#·$4,8 1905·#·$1,0 ~ ·°· ~ ·#·$8,4 Ben Ve GALATASARAY·#·$1,0 ~ ·°· ~ ·#·$4,8 1905
[c=4]`·.,¸¸,.·´¯`·.,¸¸,.·´¯ [/c=8]·#·$4,8 ULTRA ASLAN·# ·$ [c=8]`·.,¸¸,.·´¯`·.,¸¸,.·´¯ [/c=4]·
·@·#·$8,4 GS ·$4,8 GS·$8,4 GS·$[c=4] Tek Bir Gerçek Var, O da GALATASARAY.[/c=8]·$8,4 GS ·$4,8 GS·$8,4 GS
¤ۣۜ..¤·$4G·$8A·$4L·$8A·$4T·$8A·$4S·$8A· $4R·$8A·$4Y·$1¤ۣۜ..¤
·$4ult·$8A·$4slan
·$4CİM·$8-·$4BOM
·$4ŞAMPİYON ·$8GALLATASARAY
·$1AVRUPA ·$4F·$8A·$4T·$8İ·$4H·$8L·$4E·$8R·$4İ
·$8SARIYLA ·$4KIRMIZIYLA ·$1ANLIMIZIN AKIYLA
·$4ŞAMPİYONSUN ·$8SEN
(*)(*)(*)(*)(*)·#·@ ·$4,8 ŞAMPİYON (*) GALATASARAY (*)(*)(*)(*)(*)
·#·@·$4,8·$4»·$3»·$2» ·$4,8ŞAMPİYON GALATASARAY ·$2«·$3«·$4«
·# ·$4,8 ELLE·$8,4 KOLLA ·$4,8 DEĞİL ,·$8,4 BİLEKLE… ·$4,8 PARAYLA ·$8,4 PULLA ·$4,8 DEĞİL ·$1·@YÜREKLE!!!
·# ·$4,8 16 ·$8,4 DAKİKA ·$4,8 16 ,·$8,4SENE ·$4,8 GİBİ ·$8,4GELDİ ·$4,8AMA ·$8,4 16. ·$4,8ŞAMPİYONLUĞUMUZU ·$8,4ALDIK…
·# ·$0,1 ·$4Ş·$8A·$4M·$8P·$4İ·$8Y·$4O·$8N ·$4G·$8A·$4L·$8A·$4T·$8A·$4S·$8A·$4R·$8A·$4Y
-Delikanlı adam kanatlı takım tutmaz, tutsada delikanlı olmaz. GALATASARAYLI olmak bir ayrıcalıktır anlatılmaz yaşanır.
-Cimbomluysan konuş İBRET alsınlar,fenerli isen sus ADAM sansınlar!!!
-Takım tutmak kolay, taraftar olmak “ZOR”‘dur; İşte biz “ZOR”‘u başarırız, diyenlerdeniz.
Tüm müzik ve ses sistemi fırsatları için tıklayın !
-1905 Te Dogdu Askimiz ,sari Kirmizi Akar Kanimiz,cimbombom Feda Olsun Sana Canimiz Olene Kadar Hep Senin Yanindayiz
-Avrupa Fatihisin Galatasaray..turkiyenin Gururusun Galatasaray.. Gokte Yildizsin Gonullerde Ay, Bu Senede Sampiyonsun Galatasaray..-Gercekleri Tarih Yazar, Tarihide Galatasaray.
-Adana Ceyhan Herkes Cimbomlu Hade Sende Uyan
-Cimbombom Diyerek Sana Yuz Koyduk,sarinin Yanina Kirmizi Koyduk,yillardan Beridir Hep Senin Olduk,cimbombom Sen Bizim Herseyimizsin
-BIZ ALIŞTIK AVRUPADA KUPA GÖRMEYE, SIRA SENDE FENERBAHÇE. BULGARISTANDA YAYLA KUPASI VARMIŞ, HAYDI FENERE DE BIR ALKIŞ.
-BIZ GONULLERE CEKTIK BAYRAKLARI DIREKLERE DEGIL. BIZ TARIHE YAZDIK ISMIMIZI DUVARLARA DEGIL. BIZ AVRUPADA ACTIK BAYRAGI KADIKOYDE DEGIL. BIZ DUNYAYA POZ VERDIK SAKSAKCILARA DEGIL. VE BIZ IMPARATORLARLA BUYUDUK KESTANELERLE DEGIL.
-1 gün herkes fenerbahceli olucak ama geri kalan 364 gün herkes GALATASARAY’lı olucak.
-Alemin kralıymış sarı civcivler, şampiyon olacakmış bordo hamsiler, avrupa fatihiymiş kara fatmalar, alemin tek kralı ultra aslanlar!
-BELKI BIR GÜN BAŞKALARI DA SÜPER KUPA’YI KAZANIR.. NE DERSINIZ HOS OLMAZ MI?
Bu şarkımız dillerde, Cimbombom gönüllerde, Saat 20:45 te, Ali Samiyende!
Avrupayı vura vura dize getireceğiz, Samiyenin ortasına bayrağı dikeceğiz!
Aslan cimbom kupaların yıldızı, Benim kanım akar sarı kırmızı!
Bu taraftar senle gurur duyuyor, Cimbombomu tüm avrupa tanıyor..
Türkiyenin gururu taraftarın cimbomu, Seni sevdik gönül verdik şanlı GALATASARAY!
Cimbomum yarim sarı kırmızım benim, Dün seninle yarışan bu gün herkes perişan!
Gercekleri Tarih Yazar, Tarihide Galatasaray.
Adana Ceyhan Herkes Cimbomlu Hade Sende Uyan
Cim Bom Bom’um Benim Biricik Sevgilim, Soyle Senden Baska Kimim Var Benim, *Seninle Aglarim Seninle Gulerim, Soyle Senden Baska Kimim Var Benim.
Alemin kralıymış sarı civcivler, şampiyon olacakmış bordo hamsiler, avrupa fatihiymiş kara fatmalar, alemin tek kralı ultra aslanlar!
1 gün herkes fenerbahceli olucak ama geri kalan 364 gün herkes GALATASARAY’lı olucak.
Bu yazı forumumuzun eski arşivinden alınmıştır yani yine Nazlimcafe.com sitesine aittir.
Nisan 8th, 2010 at 01:27
OLDUGUM ZAMAN MEZARIMDA SARI KIRMIZI GULLER ACACAK FATIHA’DAN SONRA GALATASARAY MARSI OKUNACAK