Damar nickler damardan msn nickleri

Hazır kısa damar ve damardan msn nickleri sözleri – Nickleriniz damar olsun ve karşınızdakini kendinden geçirsin dedirtecek kadar güzel olsun değil mi?

HayaT ßir EMANETSE ßırAKTIGIN YERDEYİZ HayaT ßir OYUNSA KRALİNİ OYNARİZ HayaT SevMEKSE ÖLÜMÜNE SEVERİZ

Sevene SevdaLıyız Gidene Hep AğLarız Alsalarda Bu Canımızı Biz SeveRsek UnutMayız

Bizi Eskiler Tanır, Yéniler ôrnek alir, Tanımayanlar ise İbret Alır..

ßëñ Sëñî øñLar gîßî UcuZ ßar Kô$ëLërîñDëkî HësaPLarDa DëgîL,Yûcë ßîr DaVañIñ OrtasIñDa DîMDîk A¥akta ßuLDuM Rëîs.ßakI$LarIñ DëLîP Gë¢ërkëñ NaMërtLîgî,YûrûDûñ tøZLu ¥øLLarDa VaZgë¢MëDîñ GôrDûM Rëîs.KuruLurkëñ TuZakLar ArD ArDa VururLarkëñ Sëñî,GôZûñû ßîLë KIrPMaDIñ,gûLDûñ Gë¢tîñ Rëîs..

Biraz Kül, Biraz Duman, o benim işte.

Søn NêfêSîm Sêndê KâLmî$ ôLêmîÿørûm.

KâLbîmê qômdûm kêfênsîz ôLûLêrîmî..

Dûnÿâ dûrmâdîk¢â, Kîÿâmêt køpmâdîk¢â EsrAr

Konuşacaksan öyLe Bir KonuşKi , Inanayım . AqLatacaksan öyLe Bir aqLatKi , Susmayayım . Gideceksen öyLe Bir GitKi , öLümüne Unutayım ; Ama Seveceksen öyLe Bir SevKi , KonuşsanDa , GitsenDe , AqLatsanDa Seni Yüreqimde Yaşatayım..!

Bu aRaLAr oT TakiLiYom isTéYén.. ézip GéÇéR isTéYéN SARIP iCéR!

Bizi anlatan şiirler yazılmadı henüz.Çünkü biz dünyanın oyununda,hayatın acımasızlığında ve de sevdiklerimizin baygın bakışlarında unutulduk

Belki sisLi 1 kıs gecesi Belki soguk 1 Sohbahar ceSedimi buLacakLar camurLar araSinda 1eLinde reSmin 1eLinde Silahi var diyecekLer Ama Sen inanmayacakSin Sonra kalkip bana geLeceksin eqiLip SariLacaksin O Soguk Vücuduma iSte o An 1 fiSilti DuyacakSin DudakLarimdan ”’ELveda”’

Bizler umutsuzluğun olduğu yerde,umudumuzu kaybetmeden yürümeyi biliriz. Her yürüdüğümüz yolda Çakıllar,her durduğumuz yerde Çakallar olsa ne yazar!Ya ölümüne Severiz,yada tek kalemde Sileriz!Tarihi Biz Yazdık..Tarihtende Biz Sileriz

Sén .. Séni SéVéni Dağda Çoban oLsa… SéVMé! SEni SEvMEyeni MiSirDa SuLTan oLsa .

£srAr’La ya$arKen YaLan DunYa’da Zamani İcmi$iz haßerimiz yOk

uyumaK zor , uYanmaK KoLay oLacak .. Saßahı ipLe ceKeceKsin .. Ne qeceLer rahatLatacak seNi Ne quNduzLer , öLmeyi isteyip öLemeyeceksin..!

ßir Daha Sevecek Kadar AdiLeşecekSe Yüreğim, ELLerimde Onu ParçaLayacak Kadar AsiL oLacak Andım oLsun…

Yoldan biri geçti demin, Alayla bakıp serseri dedin, Bu kadar gururlu olma, O geçen serseri senin, Bir zamanlar ki sevdiğin, Bir düşün hak verirsin, O serseri dediğin, SENin ESERİN.

ÂLEMÎ ÂLêm ÿâpâñ û¢ ßê$ ¢âkâL’sâ … KRALLIK ßîzê ÿÂkî$mâz..

$aÑLıyız $öh®etLiyiz Pa$ayIz K®aLız ®ekLamIz Ma®kayIz FaLaÑız FiLaÑız K®aLıÑa değiL aLayIÑa ßaSa®Iz Tek Fa®kImIz !zm!tL! oLmAmlz!

Fahişe Gönüllerin Kahbeliği Koymaz Bize,Unutanları Bizde Unuturuz Asilce..

Siyah biLé kaybétmi$ aSaLétini yokLuğunun karanLığında…

Ruzgara kapılmış yaprak gıbıyım sevdalı yuregım can çekışıyor

HeR YüReĞiN KöŞeSiNDe YaRaLı BiR YeR VaRDıR..

kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür.. sonu yok bunun, boşluklardan boşluk beğendim. vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim.

Seni ßenim kadar seven varsa, Sana ßenim kadar Hasret kaLsın!

Tüm müzik ve ses sistemi fırsatları için tıklayın !

§IrLãr ΢Îndé ßÎr Dûnyãm vãr BÎrdé §én Vãr§In ΢Îmdé Né §énÎ KãyßédéCék Kãdãr Cé§urum Nédé §énÎ KãzãnãCãk Kãdãr Gû¢Lû!!..

Sevgi ¿ Nefret Midir ¿ Sevgi ¿ Seni Seviyorum Demek Midir ¿ Sevgi ¿ Yanında Olabilmek Midir ¿ Sevgi ¿ Seninim Diyebilmek Midir ? Sevgi Sen Yokken Seninle Yaşayabilmektir

Beni BiR ” ALLAH’IM BiR’de DOST’Larım BiLSin , GeriSi İLerLeSin!!

ßêdênîm kârânLîk’Lârâ, Rûh’ûm sânâ âît.

Nefessiz zordayım zamansız bir mekanda Çıkmaz bir yoldayım, amansız isyanda

Ölümsüz Dünyada… Ecel Ol AL BENİ… Nefessiz Zordayim… Zamansız Bir Mekanda… Çıkmaz Bir Yoldayim… Amansız İsyanda… Ecelim OL BENİM..

ŞẹŅ βЭņŀm ĬÇÍmďẾ ÃÇÃņ ßїŕ ģÜľďÜń.ŞÖЙmЗķ ßĨĽmỄŷЭņ ÀĹềvĻΞŇỆח ŀÇĺmďè ЬÅŞĨMĺ ҺêŘ үÁŜťїĞ@ ҜðỷŨŞţα šěń νÅŘŞĺň ήāỲ@ĽĻěѓĭmđệ. ÇÜמĶÜ şËŅ ฿ỀňÍm ĬÇłMĎξń ŠÖҜÜÞ ЂÍя ţÜŘĽÜ å‡âm@ÐĨĞĨm∫Íņ ýǻя
ҚĭŞ ĝÜňËŞĺ Ġ¡бłŜŀמ áĹÐä†ĨĆĭ ỹÃļǻמċĭ ÃүřĨĹÌҚĻǻŔÐÅ ҚДľĨĆį…

Şimdi Git Arkana Bakmadan Sana Sünger çektim Sensizliğe Bakıyorum Artık geleceğime.

Ben sensiz geçen günlerime yanarken, belki sen bensizliğe sevineceksin.. Ama şunu unutmaki birtanem; birgün sen de SEVECEKSİN !!!

Yollarımız Ayrılsada Bu Dünyada Bir gün Mutlaka Bir Yerde karşılaşıcaz Bunu Unutma..

Sevdiğimden bu yana her acıyı tattım her çileye alıştım, yalnız senin yokluğuna alışamadım.artık anlıyorum hasretten, gözyaşından başka bir şey vermemişsin bana.

ҜїmŚẽҰē ßÖỵĺÊ ЪäĞĽăŋmämїŞţĨm vë қĨmŜẼđẹמ ฿ÜҚÂđáŔ ŃềŘỀ‡Ļę äỷгĨľmÁmїŞ‡ĭm..

Yüreğine sevda eken, ayrılık biçermi,seven sevilenden kolayca vazgeçermi, sen beni sevme gülüm,ben yanarım ikimizin yerine yetmez mi???

Zehir ettin her günümü Git böylesi Daha iyi Sana Göre Ayrılmak benden, Bana Göre Kurtulmak Senden!!!

Dün gökyüzüne bir avuç yıldız fırlattım. Karanlığında aydınlığım olsun diye. Şimdi sensizliği kalbime fırlatıyorum, bıraktığım yerden dönesin diye. Vazgeçilmezim sıra sende gururu bir yere fırlat ve pişmanlığımla sızlayan şu kalbimi mükemmelliğinle donat.

šâמm ĝŀďŀŞÍŇ бěŃїm БĺŤĺŞїM Ьυ şẺŃÌŊ βÖỲĻề §ÒŅ ∫ệvĬĹŀŞĨמ ŭחũŤmĂ

Yol veriyorum Sana Artık Kendi yola git belki mutlu olursun Ayrılıkları Bana Bırak git..

ÖמĊĖĹěЯĺ ÀĽł∫Ťĺm ҢÃүă†Ìמ ĐãяЂẼľẺгĭמẽ.ŜĭmĐĨ āľĨšŦÌm łמšąŇĺÅгĨń ķĂҢρęĺłĞÍИэ.ЬÜŅďĂמ śòמŘ màŝãmđãň ҝäŀҝáń ҢỆŕ ҝÄĎẾĤ ŞèŖéךּĬŅễ đéğłĽ šèяèדּ§ĨŹľłĞїŇė!!!

Şimdi Sonsuz bir Duygu içinde hapsoldu kalbim ebedi karanlığa ayrılığın matemi vurdu hayatıma..

herseyden habersiz sevmistim seni, gereginden fazla deger verip teslim etdim kendimi. cekip gitdin kac defa, simdi nasil dönersin geri, unutma o eski BEN cok degisti…affedemem artik, yapamam bunu kendime, kelepce vurdum yüregim, birdaha seni sevmesin diye

Hesabını Veremediqim Ne ßir Günüm Ne de Vicdanımı KirLetecek ßir Geçmişim Var..

Sévq¡ñ¡ñ Søgµk KãñLı Kªt¡L¡ .. !

Kalbimi Söksemde Yerinden Sana Vermem, Sen bu kalbi Hak Edecek Ne yaptın? Sadece Kırmak için çaba Gösterdin!

Sana inat Hayata Başladım Sana inat Buz tutmuş Kalbimi Ateşe Attım Ve Sana inat Ağlayan Gözlerimi Güldürdüm Artık yoksun hayatımda Defol!

Bir Gün Hayatımdaki Son insan OLsanda Seni görmemezlikten gelip ölüme giderims enden uzak kalmak için!

Sana Sevgiler Getiremem Eline Aşk nedir Yazıp veremem Sen Anlayışsız birisin Ama Bunu Kendin Bilemezsin!

ßoğaZımda DüğümLendi A$k Adına SitemLerin Hesap Mah$erdedir Dendi Gider Orada ßekLerim

^*Sadece çocuklar ağlar ve sadece Allah affeder eğer bir gün gidersen çocuk değilim ağlamam Allah değilim affetmem.

^ѕєη çιƒтℓιктє αт тıмαя є∂єякєη, вιz ιηѕαη тıмαя є∂ιуσя∂υк.

^ιиѕαи уα нαуяαи σℓυя вαиα…уα ∂üşмαи…

^şiddeti sevmem;ama kullanmayı iyi bilirim!

^Delikanlılık ne racon kesmek ne adam dövmektir,Delilanlılık koltuğuna 1 ekmek alıp evin yolunu tutmaktır..

Bu yazı forumumuzun eski arşivinden alınmıştır yani yine Nazlimcafe.com sitesine aittir.

Tags: , , ,

Bence Bu Yazılarada Bakmalısın

Bu yazimiza yorumunuzu ekleyebilirsiniz Buyrun