Romantik nickler kısa romantik msn nickleri
Romantik nickler kısa romantik msn nickleri sayfamız – Sana sarilmayi o kadar cok seviyorum ki. Cunku o sirada yuzune bakmam gerekmiyor.
Sen likor gibi tatli, tekila gibi carpici, viski gibi asil, konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, malibu gibi egzotik, kokteyl gibi muhtesemsin.
Bir kopek ile bir erkek arasinda ne fark vardir? Kopek sadece haliyi kirletip mahfeder, erkek ise tum yasamini mahfeder.
Vefasiz sevgilim alzheimer hastasi bile senin kadar cabuk unutmaz pes…
Kalbimde yasiyorsun ama kirani vermiyorsun. Not: Ev sahibi en kisa zamanda onunla evlenmezsen seni kapi disari edecekmis.
Sabahlari kahvalti yapmiyorum cunku seni dusunuyorum. Oglenleri yemek yemiyorum cunku seni dusunuyorum. Gece olunca uyuyamiyorum cunku acim.
Eline almis bir cicek sevecek sevmeyecek. Ah, koca sersem cicek nerden bilecek.
Deprem gibi girdin gonlume, fay hatti cizdin beynime, enkalar biraktin kalbimde, artcilar hala devam etmekte.
Ask elmayi yemekle baslar, ayvayi yemekle biter.
Butun kizlar cicek olsun, ari olmazsam namerdim.
Bizi cekemediler, halat koptu canim.
Allah`im !! Kendim icin birsey istemiyorum, sadece anneme elma yanakli, bal dudakli, sutun bakcakli bir gelin nasip eyle.
Deli gibi sevdim, manyak gibi evlendim.
Kizlar artik beyaz yatli prenslerini bekliyorlar.
Asik olup izdirap cekecegime, nezle olup burnumu cekerim.
Para icin evlenme, borc almak daha hesaplidir.
Dokuz kere sev, onuncu olayim, Gercekten sev, sonuncu olayim.
Erkekler belediye otobusu gibidir. Birini kacirirsan bes dakika sonra oburu gelir.
Ona kalbimi verdim saklasin diye, salak buzdolabina koymus bozulmasin diye.
Birakip gittin beni… Seni unuttum sanma, zaman alismayi ogretti belki ama unutmayi asla…
Savasma sevis, sevisirken zaten savasiyorsun.
Tüm müzik ve ses sistemi fırsatları için tıklayın !
Dusen bir yaprak gorursen, Beni hatirla sevgilim, Biliyorsun seni ben Sonbaharda sevmistim. Imza: Copcu Riza
Askim seni seviyorum! Ama parayi daha cok… Lakin paranin ne onemi var, muhim olan miktari!
Sen sen ol, kapi onunde ask yapma! Askin gozu kordur ama konsununki asla!
Erkekler neden evlenemiyecekleri kaninin pesinden kosarlar? Kopeklerin kullanamayacaklari otomobillerin pesinden kosmalari gibi.
Hani gözler vardır ya sözleri anlatır, hani sözler vardır ya gözleri ağlatır, hani anılar vardır ya değeri geç anlaşılır; bir de aşk vardır ya seni anlatır
Kalbimdeki aşka dudaklarımdaki gülüşe akan gözyaşlarıma yalnızca sen layiksin.. Çünkü benim için çok özelsin aşkım
Aşk dudaktan çıkan bir kelimde değil gözlerden akan yaştır.Maksat bir sevgili uğruna ölmek değil uğrunda ölünecek bir sevgili bulmaktır.
Ne zaman sağır bir ressam kristal bir zemin üzerine düşen gülün sesinin resmini çizerseişte o zaman seni unutur bir
başkasını severim
Seni yüz kişi seviyorsa bilki içlerinde ben de varım. Seni 10 kişi seviyorsa onlardan biri benim. Seni bir kişi seviyorsa o benim. Eğer seni hiçkimse sevmiyorsa bilki aşkından ölmüşümdür!
Bırakıp gittin beni..Seni unuttum sanma, zaman alışmayı öğretti belki ama unutmayı asla
Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam!
Hepsi Gidici Sen Kalıcı Hepsi Anlık Sen Hayat Boyu Hepsi ÇocukçA Sen GerçEkçE Hepsi Öylesine Sen Ölesiye.
Eğer Bir Gün Adını Anarken kısılırsa Sesim Hasretinden, Kapanırsa Gözlerim Aşkından, Durursa Kalbim Bilki Ben Yanlız Seni SEVDıM
Bana ‘ Seni Seviyorum ‘ diye yalanda söylesen, bu yalanı dünyanın bütün gerceklerine değişmeye razıyım
Yanlızların adamıyım uyku yok gözlerimde. Yanlızların adamıyım başkası yok gözümde. Yanlızların adamı seni düşünüyor her gece.
Bu yazı forumumuzun eski arşivinden alınmıştır yani yine Nazlimcafe.com sitesine aittir.
Nisan 18th, 2010 at 19:45
kana karısan her damla içki senden ayrıyken koyduğu qibi koymuyor