Aop yada soplarımızdan şikayetçimisiniz
NazlimCafe sitemizin kanalları üzerinde bulunan aop yada soplarımızdan şikayetçimisiniz. Lütfen şikayet ettiğiniz aopları yada sopları nick vererek burada bize şikayet sebebi ile birlikte yazın.
Tüm müzik ve ses sistemi fırsatları için tıklayın !
Chat kanallarımızda biliyorsunuz Aoplarımız yada soplarımızda hata yapabilirler. Ama hatalar devamlılık gösteriyorsa ve devamlı da sizin üzerinde gelişiyorsa burada bir yanlışlık var demektir. Buna ben yani KARACABEY sessiz kalamam.
Aşağıdaki yorum bölümünü kullanarak şikayetlerinizi bana yazabilirsiniz.
Eylül 18th, 2009 at 23:23
merhaba Karacabey,
yaklasik bir haftadir sohbet kanalinizdayim ve begenerek takip ediyorum. Ama bugun aniden bir sey oldu sohbetteyken baglantim kesildi. bana oyle geliyor ki kanaldan gorevlilerden biri yapti bunu. simdi ne yapsam baglanamiyorum. URL gecerli degil diyor. bu arada apple mac computer kullaniyorum ve amerikadan baglaniyorum. lutfe bir cozum
Eylül 19th, 2009 at 08:51
Kanaldan birisinin bunu yapması imkansız. Bana tam olarak kanalda girmeye çalışırken ne yazdığını söylermisiniz. Bakalım server ile alakalı bir sorun varmı?
Ayrıca mail adresiniz bu verdiğiniz adresmi msn ekleyerekte soruna bakmaya çalışalım.
Ekim 30th, 2009 at 10:08
ılk defa yenı gırdım kanalınıza herhangı bır sorun yok gıbı gozukuyor..
Aralık 21st, 2009 at 11:59
KARACABEY OP VE SOPLAR TARAF TUTUYORLAR BANLADIKLARINDA 3 4 GÜN ENGELİ KALDIRMAYANLAR VAR BUKADAR DA OLMAZ Bİ KANALDAN ATSINLAR HEPSİNDEN NEDEN ATIYORLAR OPLAR KEYFİNE GÖRE DAVRANIYOR
Aralık 21st, 2009 at 12:04
MRB OPLAR TARAF TUTUYORLAR BAZEN 3 4 GÜN ENGELİ KALDIRMIYORLAR HİÇ OLMAZSA BİR KANALDAN BANLASINLAR, BAĞLANTIYI KESİYORLAR HİÇ BİR ODAYA GİREMİYORUZ BU KADARDA OLMAZ
KEYFİNE GÖRE DAVRANIYORLAR EN SEVDİĞİM VE EN BAŞARILI BULDUĞUM SOHBET KANALI BU KANAL LTFN OPLARI SEÇERKEN DAHA SEÇİCİ OLUN TŞKKÜRLR
Şubat 6th, 2010 at 21:16
karacabey senelerdir sizi sitenize takılıyorum gardaşim ya bu selin61(sarımelek-sarı çiyan-avrupa güzeli )rumuzlu op gibi dengesis bir op görmedim.eski oplarda yine din iman vicdan vardi bunda hiçbiri yok durdukyere banlıyor ayrıca kendi zline shun yapamadiği zaman admin kdeşimiz gokhanı gaza getiriyor vallaha bak nedir bundan cektiğimiz.huzurumuz kalmadi.can sıkıntısından iki dakka suraya sohbete geliyoruz durdukyere atıyor.şuna bi el at abi ya..canini yerim
Şubat 6th, 2010 at 21:18
nikim cesim olacak yanlışlıkla celal yazmışım
Şubat 6th, 2010 at 21:26
AYLA İYİDE KIZIM SENİNDE AĞZİN COK BOZUK OPLARADA BİYANDAN HAK VERMEK LAZİM
Şubat 7th, 2010 at 15:49
evet furduk yere kickmi akilmi her ne ise atiyorlar ne 3 gun ne 4 gun ben tam 2 haftadir giremiyorum op diye millete kiskandikalirni cekmediklerini kickliyorlar ben surekli gireirm ama msn mail attim karacabeye oda acmadi karacabey siizi sikayet edecek yer yokkmu:))))))))) sizide sikayet edelim bu adminler bu oplar ne yapmaya clasiyorlar buralar sohbet yeridir op iseler 0p luklarini bisilnler 0yle durduk yere atmasinlar atacaksala rhatamzi g0rsun 0yle atsin kcikmi kaldiirnnnnnnnn
)))))))
Şubat 10th, 2010 at 13:16
KARACABEY kardeşim bu CeReN_18 midir nedir nerden buluyosun kardeşim böyle dengesizleri böyle insan olmaz kardeşim bi el atarsan sevinirim yetki vermişin ama birde insanlığı öğretsen iyi olucak.BİRDE BİLGİ SAHİBİ İŞDEN ANLIYAN İNSANLARA GÖREV VERİN millet kız gördümü yalakalık yapmak için op verıyor bunu anlamış değilim bilgisi var yada yok buna dikkaet etmiyoda haa kız hemen vereyim havasındalar bu durum canımı sıkmaya başladı herkesde bi hava bi kendini beğenmişlik ilgilenirsen sevincem
Şubat 13th, 2010 at 13:58
karacabey krdesim kanalla ilgili bir sorunumuz oluyor binbaşıyla yüzbaşina gidiyoruz ilgilenilmiyor .kişisel meseleler sorunlar duygular işin içine girmemeli.bizi sevmelerini beklemiyoruz ,kanalla ilgili sorunlarimiz oluyor ilgi alaka bekliyoruz.şimdi ben bunu yazdimya 6 ay giriş cıkış yasaği getiriler.karacabey buzlarkralicesi(kırmızı)soplardan adminlerden birinin akrabasi felanmi.elinden agzindan hiç doru söz cıkmiyor.bunu nasil barindiriyorsnuz burada.küfürbaz hayko bunun kadar degil.
Şubat 14th, 2010 at 16:05
karacebey her gelmem de sölüyorum kardesim şu opluklari mantıklı olgun kişilere ver
bebelere bizi bırakma gözünü yagini yiyim
yeter yau
illellah getirdiler
yau ceren18(chatlak girl) bilmem selin 61 yelis şunlarin elinden al şu opluklari karacabey iyice sinir olmaya basladim.herkes şikayetci sade ben değil kardesim.yau can sıkıntısından binde bir geliyoruz kanaliniza adam gibi oplar koyun yau bu ne ya sanal diye sanalinda bokunu cikardilarr..yeter gayri karacabeykardesim
Şubat 15th, 2010 at 17:23
ceren_18 kendi egosunu tatmin etmeye çalışan çirkefin teki.kız hakkında sayısız şikayet var oralı olmuyorsun bide iş olsun diye şikayetlerinizi bildirin diyorsun.al sana şikayet kız şahsi meseleleri için atıyor milleti.sadece bu değil kendi terbiyesizin önde gideni.kanalda sevgilisiyle bi sevişmediği kalıyor.unutma imam bişey yaparsa cemaat daha beterini yapar.şikayet ediyoruz kızı bize verilen cevap aynen şu.sayısız şikayet var ama karacabey hepsini sallıyor.ne demek bu.senin için özelde kapat kanalını kafanıza göre takılın.ne bu böyle ağzımızı açmadan atıyor pis çirkef.
Şubat 17th, 2010 at 19:02
karacabey kardeşim bak burda kene denilen ertaan denilen birisinden sürekli küfür içerikli flod yiyorum ve bu keneye bana flod attıran ceren_18 diğer niki chatlak_girl bak kardeşim sabrımda bi yere kadar inan bak burdan akla gelmicek dünya paralar verdirir onların adresini buldurur 3 nüde tarih yaparım şu konuyla ilgilensen sevinirim bu ne her gün anama küfür etsinler diyemi senin kanalına geliyorum adam küfrediyor oplar atıyor ceren_18 opu adamın banını acıyor geri gelip küfre devam bu ne böle lütfen ilgilenirsen sevinirim
Şubat 17th, 2010 at 23:52
amozon sen ayla mısın:)))))
Şubat 20th, 2010 at 19:23
YorumLar dogru bir an once onLem aLinmasi gerekiyor Bende AspiriN35 guzeL sohbe ediyoruz diye bir suru arkadasimiz var diye cekemeyenLer var…bu her zaman da oLacak ama eLindeki yetkiyi bu amacLa kuLLAnamazLar..meseLa..ben bir aop un sop un yada admin in ozeLinden onunLa tartissam hatta ve hatta ona kufur etsem beni atma yetkisi yok !!.ozeLden oLan ozeLde kaLir geneLde varsa bi durum atar.bunu biLmeyen insanLar var.hatta bir gun bir aop a gittim dedim ki ya bana surekli kick atiLiyor…bakarmisin neden dedim kaLkti ne dese iyi benimLe duzgun konus haddini biL
kick i ki…. die anLamis buyrun burdan yakin.adam kanaLda aop seLam vermiyor aLmiyor komutun K sini biLmiyor ama bayan oLdugu icin aop sop oLmaz boyLe SevgiLi KARACABEY bu yorumLari ister oku ister okuma burasi iyi bir yer dahada iyi oLabiLir—bak kac kisi yazmis sorunLARI cozmeLisin artik
Şubat 20th, 2010 at 20:36
Yazdikca yazasim geLiyor ama Artik biktim…benimLe sorunu oLan aopLar sopLar adminLer Iste numaram …… AspiriN35 yani eroL Danimarkada yasiyorum kraLina da posta koyarim artik yeter her insanin bir sabri vardir umARIM KARACABEY onlemini aLir aop LukLari sopLukLari hak ediLen ve komut biLen seLam sabah aLan…muhabbet eden ve kendi egosu yada sorunu yuzunden kanaLadan adam atmayan insanLardan yaparsin EstanbuL sana bir cift sozum var Dir3n i kiskaniyorsan sevgiLim diyorsan ve adamsn kanaLa sokma erkek oL Lafini gecir !!!simdi hoscakaLin..;)
Şubat 21st, 2010 at 22:23
Sizi kanaldan atan kim erol Eastanbul mu?
Şubat 22nd, 2010 at 02:14
Evet KARACABEY EastanbuL sebebte sevgiLisiyLe tartismisim…! haLa kanaLa giremiyorum KARACABEY iLgiLenirmisiniz
Şubat 23rd, 2010 at 18:27
slm
Şubat 26th, 2010 at 19:28
akrep_kral sen önce kendine bak kızları sıkıştırıp msn istion ayıp be cam acıon hatta ve hatta soyunma teklif edion sen önce kendine bak
Mart 1st, 2010 at 02:41
KARACABEY kardesim artik yeter 2 gunde bir zLine yigiyorum kafaLarina gore adamLar atiyorLar umarim yine iLgiLenirsin haci bak KARACABEY zaten gurbetteyiz canimiz sikkin vesaire buraya iki sohbet etmek arkadasLarimizLa takiLmak icin geLiyoruz sizin yetkiLi sectikLerinizin bizi durduk yere ve haksiz atmasini istemiyoruz atiLan zLine ve kick in nedenini sorun artik yeter bir daha atarLarsa geLmicem kanaLiniza…!
Mart 9th, 2010 at 13:42
slm karacabey bu op mu nedir anlamam arada işler den fırsat bulap giri yoz sohpet edelim diyoz yav ben birine tavuk dediyim icin tavuk yemek te tavuk var dediyim icin öyle bir şaka yaptığım icin beni kanaldan atılar nazlıkafe den bu oplar mı onlarla bir ilg,len ve beni yyasağımı kaldırır san sevinirim şirine adlı kişi beni attı keyfine göre davranı yorlar
Mart 14th, 2010 at 12:55
başlatacaksınız la otonuza atıp atıp duruyolar away yokumun otosunu kapatın. Birde beni boş yere attınız paso 10 kere küfüretme hakkım var maduriyetim giderilsin
Mart 14th, 2010 at 23:22
sohbet kanallarini cinsel muhabbet kanalına çeviren chatlak_girl ve onun arkadaşı olan userlere kanal ve ozellerde küfreden keneee hakkında gerekenler yapılsın
Mart 23rd, 2010 at 03:26
oper peryok58 , keneee kanalda istedikleri gibi davranıyorlar.
İnsanlara hakaret ediyorlar. Küfür ediyorlar.ağıza alınmıycak kelimeler kullanıyorla. Çoğu zaman üstleri buşunmadığı için de aynen devam ediyorlar. Gerekeni yapmanızı rica ederim.
Mart 24th, 2010 at 01:30
Tamam irem ve diğer arkadaşlar merak etmeyin gereği yapılacak, emin olabilirsiniz.
Mart 24th, 2010 at 18:59
Tesekkürler Karacabey.
Mart 29th, 2010 at 11:40
karacabey sitenizden sebebsiz yere durduk yere tvo tarafından atılıyorum. özelime geldi ismimi sordu sanane dedim ismimden.küfür etti sonrada bak söylemezsen seni atarım dedi bende terbiyesezleşme dedim küfür etti sonrada attı her gelişimde beni siteden atıyo kanala gelmemden çıkmam bir oluyo siteden ancak sitenin genelinde terbiyesizlik yapan atılır kaldıki benim suçum yok ismimi ne diye tanımadığım birine söyleyeyim söylemek zorunda değilim lütfen benim sohbet etme hakkımı elimden alıyo.lütfen sizden rica ediyorum ilgilenin yardımcı olursanız sevinirim. suçlu olan o küfür eden o beni siteden atanda o lütfen ilgilenirseniz sevinirim niki tvo bu işte umarım yardımcı olursunuz iyi günler
Mart 29th, 2010 at 18:17
Tamam Bernaaa tam nickinizi verebilirmisiniz bana. Ona göre müdahalemizi yapalım bakalım derdi neymiş.
Mart 31st, 2010 at 02:00
karacbey nikim bernaaa bu şekilde tvo ipime ban atmış gelemiyorum kanala.derdi ismimi sordu söylemedim diye attı beni. uzun ban atmış kanala girdiğimde şöyle yazıyo hostname lookup disabled.using your gibi yazılı bunun türkçesi şöyle yani ban var demek yardımcı olursanız sevinirim ilgilenirseniz sevinirim. lütfen 3 gündür kanala gelemiyorum kanal genelinde terbiyesizlik yapan atılır isim söylemeyen atılmaz 3 gün oldu halen daha gelemiyorum kanala umarım yardımcı olursunuz.
Mart 31st, 2010 at 11:42
Bernaaaa Bana ip numaranızı vermeniz gerek, ben bulmaya çalışayım ip numaranızı olmazsa sizde verebilirseniz ip numaranızı güzel olur. Akşama doğru açtırırım kanala girebilirsiniz.
Nisan 1st, 2010 at 02:13
SELAM KARACABEY BAK GÜZEL KARDEŞİM BU KANALDA KÜRTÇE PROPAGANDA YAPILIOR BURASI TÜRKİYE BİZİM ANA DİLİMİZ NEYSE ONU KONUŞACAK HERKEZ BU LAFI DEDİM KANALDA OLAY OLDU BİZİM ATALARIMIZ DEDELERİMİZ BU GÜNLER İÇİNMİ SAVAŞTI KANINI DÖKTÜ BUMU KARŞILIĞI KUSURA BAKMAYIN BEN BUNA SAĞ OLDUĞUM MÜDDETCE İZİN VERMEYECEĞİM BUNA BİR ÇARE BULUNSUN BULUNDA EN KISA ZAMANDA SEHİTLERİMİZİN KEMİKLERİ SIZLAR ŞU KANALDA ADAMLAR KÜRTÇE KONUP BİZE KÜFÜRÜ BASSINLAR DİE BU GÜNLER İÇİN SAVAŞMADIK BİZ ONUN İÇİN EĞER BİRAZ MİLLİYETCİ OLAN EJDADINA DEĞER VEREN VARSA HAL CARE BULUN DELİRECEM YOKSA AYRICA BUNU YAPANLAR LEYLA_06-CHATLAK_GİRLL BUNLARIN UYARILMASINI VE OPERATÖR YAPILMAMASINI RİCA EDİYORUM…
Nisan 1st, 2010 at 23:59
Bernaaa arkadaş banınız kaldırıldı artık sitemize girebilirsiniz. Sorun hala devam ediyorsa lütfen bildirin.
SAKRANLI arkadaş bu durumdan bende rahatsızım ve gereği yapılacak merak etmeyinn..
Nisan 7th, 2010 at 02:53
karacabey tekrar mrb.ben bernaaa dün sizinle konuştuktan bir süre sonra yine banladılar beni.ve gelemedim kanala bugün hiç gelemedim ingilizce olarak ipinizde ban var diye yazılıyo. karacabey ben hep bu git gel sorunlarını yaşayacakmıyım.yani 1 saat geldiysem 3 gün kanala gelemeyecekmiyim. bu hep böylemi olacak bu hep böylemi devam edecek. bu haksızlık değilmi sizce. öyle flodcüler terbiyesizceküfür edenler varki onlara bir şey yok yinede kanala istedikleri gibi gidip geliyorlar ben bir msn ve isim söylemedim diyemi hep bu olumsuzlukları ban olayını yaşıyorum. lütfen bu soruna bkesin bir çözüm bulursanız sevinirim. yardımcı olursanız sevinirim. banımın açılıp ve bir dahada banlanmamasını istiyorum. umarım yardımcı olursunuz.iyi günler
Nisan 9th, 2010 at 23:37
KARACABEY soyLeNenLerin hepsi dogru kardesim…bu adamLARA haddini biLdir artik gerekirse aopLarin sopLarin hepsini degistir Dir3n den de sikayetciyim…ne dersen suc oLuyor KARACABEY bunLar bizim basimiza ALLAH degiL…soyLe insan gibi davransinLar artik…yeterr..on defa yazdik sana sen kanalina geLmiyorsun biLe kardesim geLip derdimizimi dinLedin birgunden bir gune
aop yaptikLarina bi bak yemin ederim gerekirse mahkemeye biLe gidecegim…boylE bir hakkim var ben burda sohbet yapiyorsam bana kimse kufur etmemeLi ve bunu adminLer sopLar ve aop Lar sagLicak yada bu siteyi kapatacaksiniz o kadar basit KARACABEY iLgiLen artik suraya bak
Nisan 14th, 2010 at 00:40
kırmızıların hepsinden şikayetçiyim…nazlım cafe yetkilileri kanalınızı iyi takip edin…adam kayıran oplarınız var…küfüre göz yumuluo…şu arkadaşım…şu kankam…bu kanalda bir tane chatlak_girl var taraf tutmayan…sorumlusu kimse ilgilensin bu kanalla…
Nisan 14th, 2010 at 21:50
Karacabey ben bu aop __SELİN__ den şikayetciyim.6 ay oldu aşkıma karşılık vermiyor..aopluğunun alınmasını istiyorum….
Nisan 16th, 2010 at 23:14
aop arkadaslara yardımcı olalım arkadaslar günde binlerce insanlarla urasmak zorunda kalıolar.dünyanın en zor işi insanlarla urasmaktır birde cahilse….herkese hos sohbetler..
Nisan 19th, 2010 at 10:04
hakann isLerine geLmiyorsa birakacakLar aga sende geLip yag cekme La cesim sen ne kadar gereksiz bir adamsin ya senin gibiLeri ben buraya asLa sokmazdim
Nisan 19th, 2010 at 20:34
slm giriş yapamıyorum nasıl yapacam
Nisan 19th, 2010 at 20:41
giriş yapamadım yardımcı olurmusunuz arkadaşlar
Nisan 21st, 2010 at 12:06
sizler birbirlerinizi şikayet ediceginize kendinizde hata arayın ayrıca ayrıca aspirin35 ben senide biliyorum senin bence şikayet etme hakının olmadıgın bile düşünüyorum evet aopların bazıları torpil gösteriyorlar ama benim sade ve sadece şikayetçi oldugum tek kişi var kanalda arkadaşların ileti gönderdikleri gibi bu ceren_18 den şikayetçiyim yeni niki ile denimlenecek olursak CHATLAK_GİRLL DENİLEN umarım gerekeni yaparsınız KARACABEY şimdiden teşler
Nisan 26th, 2010 at 07:24
Merhaba Karacabey,
Sizin sitenize Melek1 niki ile katiliyordum, fakat hemen hemen 2-3 haftadir siteye baglanamiyorum. Anladigima gore, ban atilmis nikime ve de ip’me. Bu tur sorunu ilk defa yasamiyorum sitenizde, baska nikim vardi sifreliydi sifreli oldugu halde aop/op larinizdan birisi benim nikimi “bir kac gunluk odunc aldim senin nikini” diye soylemisti kendisi. Ki ban almama ve de nikimin sifresini kirarak sorumluluk verdiginiz sahislarin katilimcilarin niklerini kullanmasi bence etik, insani ve de is alaninda olumsuz yersiz. Ban almam icin hic bir sebep yoktu, tek sebep olabilecegini dusunuyorum, genelde kisilerin kufurlu konusmalarina tahammul etmedigim icin bir arkadas ile sohbet ediyorum. Bunu sanirim hos gormeyen op ve de katilimcilar var. Ilginiz icin tesekkur ederim.
Nisan 29th, 2010 at 15:34
slm karacabey opunuz aspirinden şikayetciyim diğer nicki acil_servis boşyere atıyo geregi yapılsın lütfen
Nisan 29th, 2010 at 15:46
SELAM KARACABEY aspirin OPUNUZDAN ŞİKAYETCİYİM NE BİÇİM OP DAHA KANALA SELAM DDEMEDEN ATIYOR KIZLARLA KONUŞUNCA KISKANIP ATIYOR SİLİN ONU
Nisan 30th, 2010 at 22:42
aspirin nikli oper değişik niklerle girerek bayan üyeyi rahatsız edemez ,
aspirin nikli oper bayan operi sıkıştıramaz, tehdit edemez, rahatsızlık veremez ,
görevi iade etsin yoksa şikayet ederiz.
Nazlim huzurunu bozanlar aspirin35, dely_emocuk,keneeee ve bazı operlerin bu üyelere prim verdiği veya kolladığı veya teşvik ettiği görülüyor. Bunlarda kanalı resmen küfür/terbiyesiz sohbete çevirdikleri gibi kimi üyeleri ahlaksız sözlerle rahatsız ediyor.
görevini yapmayan oplar sizide şikayet ederiz.
Mayıs 5th, 2010 at 21:51
Mustafa LogLa geLceksin bos bos konusma sende efeLikefendiLiktir bak yeni baristik papaz OlmayaLim senlE YINe.herkez isine bakicak Log yaziLacak buraya durduk yere kimse kimseye bi sey yapmaz bos bos konusulmasin.KARACABEY sende varya artik biktirdin yeminle bak yapicaksna isLem yap artik yoksa dayanamayacagim.
Mayıs 7th, 2010 at 19:16
aspirin35 evet sizinle yeni barıştık ama dikkatini çekerim ki ben senle barışmadan önce yazmıştım ve üzerine basa basa diyorum bir söz var bilirsiniz bana degmeyen yılan bin yaşasın derler ya hayır asla bana degmez ama başkasına deger ki bu bana degmeyen yılan benim can dostuma degiyorsa işte o yılan yaşamasın derim umarım bu yazmış oldugum kapalı yazları çok açık şekilde anlarlar ben kendi anlayış tabirimde yazdım ama
Mayıs 14th, 2010 at 02:23
selam karacabey opunuz hayal_m den şikayetçiyim sebepsiz yere attı beni bommmmmm gümmmmmm diyodum attı resmen beni uyus herif ya bi ağız tadıyla patlayamadık gitti gereği yapılsın lütfen karacabey küfür etmedim yeminle
Mayıs 16th, 2010 at 01:11
TNT öldüm gülmekten
) patlayamadın he sende başka yerde patla abi
)
Mayıs 18th, 2010 at 09:25
KARACABEY BANA NE ATTILARSA SHUN ZLINE BAN ACARMISINIZ LUTFEN BU KACINCI SIKAYETIM KEYIF YERINE AOPLARINIZ SOPLARINIZ USER ATIYOR SIZ BURAYI SOHBET YERI OLARAK BOSUNAMI ACTINIZ?????/? IP NO 121.91.11.76 SONUCU BEKLIYORUM…..
Mayıs 26th, 2010 at 14:34
selammm
anladığım kadarıyla burda yetkili kişi sizsinizzz bende sorunumu szie iletmek istedim vee yardımcı olmanızı istedimm ben pc tr geldiği gün itibarıyllaaa 145-146 dan internete bağlandığı zmandan bu tarafaaa hep chat yapıyorumm benim kanalda kimseye hiç bir saygısızlığpım olmadı olmazda ben ankara üni huykuk 3 okuyorum kanaldaki bir kaç tane ops yüznden tüm kanallardan atılıyorum günlük en az 12 saat chatta oluyorumm tek suçummm sıkıldığım zaman alışkanlık haşline gelmiş …………. noktaalkar koyuyorummm noktalar yüznden beni kanaldan atıyolarrr ve şu anda sinir krizii geçirmek üzereyimmm böle birrr anlayış olmazzzz ops larınıza gereken drektifi veriirseniz memnun olacammm telşekkürler
Mayıs 26th, 2010 at 22:17
mrb karacabey bir sorum olcakti op selin diye isminde operiniz vardi selin61
kendisi kac aydir yok baska kanalami transfer oldu o kanalin ismini verseniz kendisine ulasamioz
ricam sizden msn veya varsa verin bu kizsiz cekilmio kanal kac gündür bakiom ama yok tesekkürler karacabey ilginiz icin.
Mayıs 29th, 2010 at 11:48
SLMkaraca ben nazlimda aop olan vede 3-4 senedir kanalınıza gelen birii olarak kanal yonetimindede uzun zamn yetkilii olarak ben bile yonetimi begenmiyoruum biri kufur eder uzerlere hakaret eder bir aop atar diger aopun sevgilisidir arkadasıdır o acar defalarca belki binlerce defa uyarmaya ragmen genede kurallar bazı aop ve soplarınıza sinek viziltisi gibi geliyo ne hikmet ise kimse bu sitede hakkaret kufur edemez kimse kimseyi rancide edemez rahatsız edemez.. ayrıca evrensel dunyada bile bırak dil farkını dinler birleşir iken siz halla kurt turk ayrımındasınız kanalda bir iki kişi ile sınırlı olan bolucu yanlısı karekterler için bir milleti ayrımcılık ile boluculuk ile devletin bile kabul ettigi dili yasaklamak bence sacmalıktan öte degildir BEN EN EN KRAL TURKTEN DE TURKUM EN KRAL KÜRTTENDE KÜRDÜM AMA BOLUCULUK VAR İSE NE TURK OLURUM NEDE KÜRT BEN VATANIMI BAYRAGİMİ DİNİMİ SEVEN VE UGRUNDA DA BİR AN BİLLE TEREDDUT ETMEDEN CAN VERECEK VE BU MEMLEKETEDE SEHİT VEREN BİR AGABEYİM.. BENİ BOYLE BOLUCULUK İLE AYNI KESEDE YARGILAMANIZ NE DERECE DOGRUDUR BUNUDA SİZ VE KANAL USERLERİNE BIRAKIYORUMMM… KOLAY GELSİN BASARİLAR DİLLERİM ..ATESBEY
Mayıs 29th, 2010 at 12:08
kanala ğiremiyoz neden serwerde genemi sorun var????????????
Haziran 5th, 2010 at 15:20
Dj`miS> 1 Eeeee baSka
2 1 kardeşim adam gibi adam diye
2 1 onada layık degilsin
2 1 gorur isem onada
2 1 anLat anLat Bende Merak Ettim GeriSini
2 1 kopyaları yollayacam
2 1 Banada kopyaLaSana HepSini vaLLa merak ettim KARACABEY KARDES BU DİREN VE KANALDA BİR KAC LAMER SEVGİLİSİ KANALDA İSTEMEDİGİ ADAMLARA SALDİRİLARLA BİZİVE TUM USERLERİRAHATSIZ EDİYOR VEDE 500LERDEN 200 LERE BİLE GELMİYO USER SAYİSİ KENDİSİ BASKA SERVERE TAKILIYO KANALIDA ORAYA CEKMEYE CALISIYOR LTF BUNA Bİ DUR DEYİNNNN
Haziran 5th, 2010 at 15:23
DEFALARCA DEDİGİMİZ HALDE KOPYALADIGIMIZ HALDE HALLA KENDİSİNE LAMERLER DESTEKLİSALDİRİEKİBİ İÇİN KADINLIGINI KULANAN BU KADINA BİRİ DUR DESİN KARACABEY SEBEBSİZ YERE ZLEN ATTIYO ŞU AN BEN VE 12 ARKADASIM KANALA GİREMNİYOZ BUNLARINDA BİR O KADAR ARKADASLARI GELİR PEKİ USERE SAYGII NERDE KALDI ÖZEL OLAYI İÇİN ÖZELDEKİ KASRLIGI İÇİN BİZİ NE HAKLA UZAKLASTIRI BU KADIN BİZİBİLEN BİLİYOOO ONUDA BİLENLER BİLİYO SİZ KANAL SAHİBİSİNİZ GİRİN SORUN BAKALIM ONU DA BENİDE YAZIK OLUYO KANALA ÇOK YAZIK OLUYOOOOOOOOO BUNA BİCAREEE…
Haziran 6th, 2010 at 16:26
SLM karacabey tatlicadi kanal userlerine bakınız pazar gunu herkez ewde ve saat 16.23 user sayısı 90 bunun sebebini hiç dusundunuzmu acaba ne olabilir ben dusuncemi diyim dengesiz aop sop adminleriniz kendilerine sevgili susu vererek kanalda istemedikleri adamlara saldırı duzenlemeleri meydanda kendilerine kalıyo BUNLARA EN İYİ VE NET ORNEK GOKHAN DOGUKAN VE DİR3N DİR KANALA GİRİNDE Bİ BAKIN NE HALLE GETİRMİŞLER ANCAK ÖZELLERDEN ZLEN CEKMEKLE TEHTİT EDERLER BEN 10 KİŞİYİ CEKERİM KANALDAN O 10 DE 10 ÇEKER BOYLE BOYLE KANALLA KİM GELİR GİRDİGİMİZ YERDEDE BUNLARIN MARİFETİNİ SOYLER İSEK NELER OLUR SİZCE LTF DİKKAT EDİN ARKADASIM NAZLİMCAFE BU DEGİL BU DA OLAMAZ BİR İKİ ÇAPULCU KANALA DOST GORUNUP KANALI BOŞALTAMAZLAR…..SAYGILAR…
Haziran 15th, 2010 at 11:53
atesby nazlimcafede türk-kürt kavgası yapmayız
bu kavgaları küfür kavgasına dönüştürmeyiniz
yoksa dir3n zline atar yine
Haziran 21st, 2010 at 02:37
ATESBEYY efendi: YOK KANALA OPLAR ADMİNLER BAKMIOMUŞ SENİ ENTERESE ETMİYEN İŞLERE BURNUNU SOKMAMASINI ÖRETMEDİLERMİ, YOK KANALDAN ŞU KADAR USER ÇEKERİM YOK BU KADAR, AMAN KİMİ GÖTURUSEN GÖTUR MUHTEMELEN O GÖTÜRECEKLERİNDE SENİN GİBİDİRLER AMAN LAZIM DEİLSİN.ALLAHA YAKIN OL BİZDEN UZAK OL..BU SAYFAYADA BAŞKA YAZI YAZMA GİDECEĞİN YERLERE YAZARSIN..
Haziran 21st, 2010 at 02:41
EVET HAKLISIN HAKANN, BU ATESBEYY ÇOK GEREKSİZ BİRİDİ ZATEN…. TÜM KULLANICILARA HOŞ SOHBETLER DİLERİM..
Haziran 22nd, 2010 at 17:18
Nazlım cafe op sop gözetmeksizin ve yaklasık 4 senedir serverinize ve özelikle nazlımcafe kanalına bakıyorum…her ne kadar baska kanallarda görev alsamda dikkatli bir sekilde i,zliyorum….ve su bir gerçek özeliklke aop secimleri çok yanlıs…özelde tehditten küfüre kadar edilo…sahsımada edilio arkadaslarımıda edilio…insanlar buraya sohbet etmeye stres atmaya gelio…KARACABEY özellikle aoplarınızın konusma hitap tarzlarına bakın…orneğin erkek olan bi dj e istek yaptığımızda dikkate bile alıp cevap vermıo ama bi bayan arkadasımız ya da onların deyimiyle kankası istek yaptığında akan sular duruo…bu durum sadece isteklerde değil ban unban olayında da aynı…bunu yazmadan 1 dak önce mesela AYKAN_007 arkadasımaza aopunuzun yaptığı hitap tarzına baq..denyo..lan..ulan vs vs vs ….bunlar küçük seyler ama sadece izleyin…KARACABEY farklı biklerde kanala gel ve aoplarını izle….şimdiden teşekür ederim….
Temmuz 7th, 2010 at 16:52
kanalda op olmak için ne yapmalıyım
Temmuz 10th, 2010 at 00:14
bahattin Bir dizi ameliyat geçirmen lazım yada doğuskan kız olmalıydın
Temmuz 10th, 2010 at 16:32
selamunaleyküm abicim nasılsın iyisindir inşallah yaa birine karpuz çekirdeği dedim diye attı birisi
hiç giremiyorum lütfen açılsın artık sağlıcakla kal abi allaha emanet ol…
Temmuz 12th, 2010 at 16:57
mynet okey adana iskendurun odasının kapatılması yada kral mustafanın ayrılmasını taleb ediyorum bizler sürekli küfür yiyoruz adam orda öyle oturuyo bayanlardan msne alıyo yok çekiç yapıcam yok şunu yapıcam diyor camı aç görim seni önce diyor ben bugün şahsıma ve aileme dünyanın küfürünü yedim adamı çagrıyorum tenezül edip gelmiyor bile bu ne rahatlık herkes işini yapsın bu adam işini yapıcana millete ego tatmin edyorn bian önce bu odaya çözüm bulun her seferinde biz küfürmü yicez millet keyfine bakacak yok öyle bişey
yeter ya ne bu böyle yada adam gibi yönetsin ki yönetemyorrrrrrrrrrr
Temmuz 17th, 2010 at 21:21
KARACABEY sen ne geri zekalı adamsın… kendin gibi aptal opları toplamıssın… adamlar küfür edene artı verio… sohbet edeni kanaldan atıo… eklediğin oplarında senin gibi mal
Ağustos 3rd, 2010 at 03:57
LAN ATESBEY DENYOSU ADAM OLSAN TÜKÜRDÜĞÜNÜ YALAYIP GERİ NAZLİMCAFE OP EKLETMEZDIN KENDİNİ.
)))
))
YOK BEN ÖLE ADİ YERDE KALMAM
İSTEMİYORUM NAZLİMCAFE Yİ DEYİP BÜTÜN SERVERÜ DOLAŞTIN SONRA TEKRAR YALAKALIK YAPIP OP OLDUN SENİ BİLEN BİLİO EVET HAKLISIN
FACEBOOK PORNO PAYLAŞMALARINA DEVAM ET
ÖZELDE KIZLARA CINSEL TACIZDE BULUN
SONRA BURDA NAMUS BEKCİLİĞİ ROLUNU OYNA
SANA ADAM DEMEYE BİN ŞAHİT GEREKİO.
Ağustos 5th, 2010 at 04:11
karacabey oper ATESBEY den şikayetçiyim sürekli kürtleri savunuyor kanalda her gün şehitler veriyoruz biz bu topraklar için oysa utanmadan geçmiş karşımıza türkiye nin dogusu kürdistandır bunu ya seve seve yada sike sike kabul edeceksiniz diyor
nazlimcafe türk sitesi değilmi böle rezalete ne zaman dur demeyi düşünuyorsunuz ??????
bizim içimiz kan ağlarken o adi kürtce marşlar calıp oynuyor
Ağustos 8th, 2010 at 21:56
KARACABEY SİZLE GÖRÜŞMÜŞTÜM BAZI SIKINTILARDAN DOLAYI O KONULAR HAKKINDA HERHANGİ BİR SIKINTI KALMADI.AMA ÖYLE BİR BÜYÜK SORUN VARKİ ODA SİZİN YAPMIŞ OLDUGUNUZ BİRHATA O HATA NEY NAZLIMCAFE KANALINA YENİ ALDIĞINIZ OP NİKİ _PASA_ BU ŞAHIS ZATEN OP OLMADAN ÖNCEDE SÜREKLİ KAVGACI AGRESİF BİR KİŞİYDİ ŞUANDA ÖYLE BİR KİŞİNİN OP OLDUĞUNU DÜŞÜNMEK BİLE ZATEN İNSANIN SİNİRLERİNİ BOZMAYA YETERLİ AMA BUĞÜN GİREREK NAZLIMCAFE YE GÖZLERİMLE BU OLAYI GÖRDÜĞÜMDE KENDİ KENDİME BİRDAHA BURAYA ASLA GİRME DEDİM.AMA ŞUNA EMİNİMKİ KARACABEY BİRİSİ GELİR BİRİSİ GİDER ZİHNİYETİ TAŞIYAN BİRİSİ DEİL MUTLAKADA GEREGİNİ YAPAR DİE DÜŞÜNÜYORUM İLGİLENİRSENİZ SEVİNİRİMM……… ZATEN BU KONU HAKKINDA DAHA ÇOOK ŞİKAYET ALCANIZAA EMİNİMM.
TEŞEKKÜRLER.
Ağustos 9th, 2010 at 21:40
ya karacabey benim bir şikayetim olacak.kanala, (özellikle egecafe ye ) küfür ediyorum tabi banlanıyorum ancak banım çok çabuk açılıyor.uzun süre banlı kalmam gerekmezmi.bu konuda gereken hassasiyeti göstereceğinde eminim selamlar
)
Ağustos 9th, 2010 at 21:42
bi de yeni sistem getirmişsiniz bu sistem sayesinde kanallara flood atamıyorum ya bu sistemi değiştiri ya da nası flood atmamız gerektiği konusunda bi hizmet içi eğitim alalım böyle olmuyo ama flood hakkımız elimizden alındı tekrar selamlar
Ağustos 20th, 2010 at 16:34
aySU23 ŞİKAYETÇİYİZZZ op diye kelimleriii uzatmalar insanlar hepimize rahatsızlık veriyooo int cafede misafir soktugum ark hepsi çıktı kanalın kalkınmasııı daha güzel sohbetlerler
içinnn
SEÇKİN opların OLMasını rica ediyoruz
Ağustos 22nd, 2010 at 04:45
karacabey şu an 22 ağustos 2010 saat 04.42 tarihi nedenmi yazdım,eğer kayıt tutuyosan yazışmaları kontrol et MERT-MERT denen adam kanalda PKK propağandası yapıyo flood u bizzat ya kendisi atıyo ya da birilerine attırıyo flood un içeriği PKK sloganı.slogan ve propağandaya karşı çıkanları kendisi atıyo eğer sende zerre kadar vatan sevgisi varsa hadi vatan sevgisini geçtik insanlık varsa bu adamı bi daha kanala sokmazsın.bu işinde üstüne gidersin.
Ağustos 30th, 2010 at 02:42
ya abi bana ne attılarsa tum odalardan kovuldum sahura kadar zaman gecırmem lazım banı kaldırsanda azcık oyalansam sımdıden tskkur ederim… selin61 benımle evlenırmısın
Ağustos 30th, 2010 at 02:44
sahura az kaldı hala engelım acılmadı hadi azcık calısın ya
Ağustos 30th, 2010 at 02:46
umudum kalmadı bılıyorum acılmıcak….
Eylül 21st, 2010 at 22:46
hacı burda mı chat yapıcam ben hızlı yazıyorum diye zline yedim killed by:gecegezegen
Eylül 21st, 2010 at 22:50
burda da hızlı yazarım haberiniz olsun killed by:gecegezegen
Eylül 28th, 2010 at 16:04
SLM ARKADAŞLAR NEDEN KANALA GİREMIYORUM LÜTFEN YARDIMCI OLUN KARACABEY
Eylül 28th, 2010 at 16:07
slm karacabey kardeşim yav neden kanalı giremıyorum lütfen yardımcı olurmusn be kardeşim
Eylül 28th, 2010 at 16:09
benı kım veya kimler attı onuda bilmıyorum umarım siz gerekenı yaparsınız karacabey
Eylül 29th, 2010 at 14:26
karacabey defalarca kanalda ifade etmeme ragmen bu PaTRoNn denilen şahısa kimse cezasını vermiyo adam sanki kanalın sahibi bu ne ukalalık ne sanıyo bu kendini……. iğrenç konuşmalar afra tafralar bıktım gerçekten bidaha girmicem kanalınıza yeter ya ben bunun sapıklıklarını çekmek zorundamıyım……….
Ekim 2nd, 2010 at 17:57
selam ben __eftalya__ nickli kişi hakkında konuşacaktım bu şahıs KIRMIZI denen küfürbaz ne kadar kanalda küfür ederse etsin onu atmıyor kankasıymış ondan KIRMIZI her önüne gelene saydırıyo ne anaları ne babaları kaldı başka oplar atınca anında __eftalya__ banı açıyoor KIRMIZI yinede gelip yine küfürlerine devam ediyor lütfen bu aop hakkındaki şikayetimi göz önünde bulundurun okuyup geçmeyin şimdiden tşkler
Ekim 2nd, 2010 at 17:59
ERHAN ARKADASIMA KATILIYORUM SADECE EFTALYA DEGİL CİMCİME DENEN OPTA AYNISINI YAPIYOR KÜFÜR EDENİ DEGİLDE EDİLENİ ATIYORLAR AYRICA CİMCİME VE EFTALYA YI NASIL OP YAPTINIZ HAYRET……. BU ŞAHISLARIN MSN DE NELER YAPTIKLARINI HERKES KONUŞUYOR
Ekim 3rd, 2010 at 11:14
__eFTaLya__ nickli opu silin lütfen boşyere user atıyo bazılarının küfürlerinede göz yumuyo
Ekim 7th, 2010 at 22:10
sinem sende onLarin yaptigini yapsaydin sende aop Olurdun:) adamLar burayi okumuyor biLe prosudur hesabi bence yazmayin parmaklariniza yazik erhan sinem ve aylin bu eftelya nin aLdigi nefes biLe haram bosverin KIRMIZI DA ZAten travesti
Ekim 11th, 2010 at 12:50
bence paşa sop olsun kimseye eyvellah etmiyo herkesi atıyo .tebrikler adamım bir numarasın
Ekim 11th, 2010 at 23:57
bilgisayarım bakımdan yeni çıktı kanalınıza giremiyorumjawa indiriyorum ama kullanamıyorum sanıırm böyle bir sıkıntı var işte yardıme debilrmisiniz
Ekim 12th, 2010 at 11:47
jawa yı tam indirmiyorsunuz sanırım sevgi.. Lütfen gereken şekilde indirip kurun tekrar giremezseniz yazın yeniden..
Ekim 12th, 2010 at 20:02
O kadar sikayet var KARACABEY SADECE sevgi ye cevap vermis
ya gorun
Ekim 15th, 2010 at 23:02
Ekim 17th, 2010 at 07:43
Karacabey Benim oNline surem on saat hergun senin soplarindan operlerinden daha cok bu sitedeyim Zaman gecirmek maksadimiz Ve bu Naz CaN da iyi tuttu siteye yuzLerce kisi GeLir emin oL
Ekim 18th, 2010 at 20:35
meraba karaca bey nazlımcafe kanalında sohbet ederken paşa rumuzlu vede almina rumuzlu oplarınız ahlak dışı konuşmalar yapıyorlardı bende onları burası ahlak dışı konuşma yeri deyil saygılı olalım diye uyardım daha sorra kanaldan bunları uyardıgım için atıldım nazlımhelpe şikayete gittiğimd sanamı kaldı kanalın ahlakı diye tepkileriyle karşılaştım paşa vede almina rumuzlu oplarınız iyi örnek olmuyo nazlımcafe kanalınına saygılar sunar gereyinin yapılmasını arz ederim
Ekim 19th, 2010 at 17:07
karaca bey nazlımcafeyi çok begeniyoz gerçekten 100lerce insanın gelip sohbet ettigi yer ama bazı seçimleriniz de yanlış oldugunuz kanaatindeyiz oplar için söyledim tabiki almina rumuzlu opunuz kanalın ortasında kendisine ağırbi hitapda bulunmama rağmen bu kanaldaki bütün erkeklerin hepsi… diye küfürlerde bulunuyo paşa rumuzlu opunuzda aynı şekilde çok pis konuşmalar sergilio bunların ikisini uzaklaştırırsanız emin olun kanalınız tam bir aile yeri olcak nazlımcafeye şikayte gitgimde diyer oplarda galiba bu ikiliden çekiniyo tartışırken seslrini çıkaramıyolar diyer oplarınız paşa ve almina rumuzlu oplarınız git nereye şikayet edersen et diye sizi bile gala almıyolar siz bunlara bu kanalı böyle kötü konuşmalar yapın diyemi emanet ediyosunuz yoksa kötü konuşanları uzaklaştırın diyemi emanet ediyosunuz kanalın akışına bakılrsa siz almina ve paşa rumuzlu oplara kanalda kötü örnek vede küfürlü konuşmalar yapın diye emant ediyosunuz heralde bizlerin orda kendimize vede ailelerimize karşı almış oldugumuz küfürleri size bildiriyoruz siz bunlara engel olmassanız siz de onlardan sayılırsınız sygılar
Ekim 20th, 2010 at 19:42
paşa nbr nası gidiyo dostum.Ben cheti bıraktım artık burdan görüşürüz hadi hoşçakal şimdilik bye. karacabey paşayı sop yap hacı ben kefilim
Ekim 21st, 2010 at 11:24
Tamam değerlendirmeye aldım söylediklerinizi arkadaş..
Ekim 24th, 2010 at 14:51
Ne çok ciddiye alan var $u chat’ti
Ekim 30th, 2010 at 20:26
ben bu nazlimcafe le ilgili iyi yada kotu yorum yapamazmiyim arkadaslar ?
arkadaslik kanalinda kalitesiz site dedigim icin egemen rumuzlu biri tarafindan z line yapildi ..
neden kalitesiz dedigimi de aciklayayim sorularin cevaplarinda i standat yok ayni cevaplar icinde cogul eki amis olan var isim soyisim birlesik yazilmi olan var hafta yerine hafra yazilmis olan var falan filan haksizsam haksizsin deyin kapatalim bu isi … nickim im-hotep dir.
Kasım 1st, 2010 at 02:04
EyLem sen hangi eylemsin ona gore soyLede biLeyim
Kasım 13th, 2010 at 02:21
slm karacabey ben kanalıza giriş yapamıyorum lütfen ilgilenirmisn sebebinı ne oldugunuda bilmıyorum
Kasım 30th, 2010 at 12:07
KIRMIZI ve HAKKI kanala giremesinnnn
Kasım 30th, 2010 at 12:16
_PASA_ KADAR FEDAKAR VE CEFAKARR BİRİ DAHA YOK
SOP YAPINNNN PASAYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII KARACABEY PASA SOP OLMAYI HAKEDİYOR GÜNÜN 5 SAATİ BURDA !!!!!!!!!! PASA SOP OLSUNNN FACEDE GGRUP AÇTIMM PASA SOP OLSUN DİYENLERRRRR
) KARACABEY BUNU DİKKATE ALIRSAN SEVİNİRİMMM MORONLARI KANALA ALMAYIN KIRMIIZ VE HAKKIYI YANİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
Kasım 30th, 2010 at 18:32
karacabey gönderdiğim mesajları silmişsiniz çok kırıldımm
((( BERNAA DA KIRMIZININ YANDAŞIDIR EFTELYA DA CİMCİME VE NNN DAAA HAKKI DA HEPSİ FLOODCUDUR
Aralık 2nd, 2010 at 17:42
ceylan nickli aop mu sop mu neyse benii hic bir neden olmadan atti bu isi bilmior galiba cok uzuldum bu ceylan yuzunden calismakta oldugum universitede butun bilgisayarlarin uzerine nazlimcafe nin girilmemesini sagliyacagim ceylan yuzunden bilip bilmeden kissi atiyorr kendide kufur ediyor cok pislik bir insan ayrica ceylan bu siteden atilmasa bu siteyi sabah ve hafta sonu gazetelerinde kotuliyecegimi belirtirim
Aralık 14th, 2010 at 08:17
arkadaslik kanalı op u hande taraflı adam atıyor aynı seviyede tartıştığım koray27 malını atmıyor sadece beni atıyor arkadaşlara iltimas geçiliyor bir kere değil iki kere değil yetti artık hande salağının opluğu silinsin koray27 malına da bir zline çekin
Aralık 15th, 2010 at 01:10
ksım sen uruspumusu
Hem özelimde bunu yazıyor hemde kanaldan atıyor… KARACABEY böyle çocuklarla olmaz bu iş bende zamanında yaptım ama aynı sorunları yaşadım ve bunlarla olmaz
Aralık 15th, 2010 at 01:18
nick bunu yazan Sirine kopy yapıyorum ama çıkmıyor ..
Aralık 17th, 2010 at 09:38
karacabey damat_ferit adlı opunuza sahip çıkın beni deli etmesin hem tahrik edip hem kanaldan atıyor haddini bilsin yoksa ben bildiririm.salak sulak adamları getirip başımıza op diye dikmeyin
Aralık 17th, 2010 at 16:22
özeline gittiği kıza artislik yapmak için bana sataşan peker_66 yavşağı yüzünden beni atan nazlımcafe kanalı opu hasret seninde peker_66 yavşağından farkın yok ikinizde beş para etmezsiniz iremcik sen kimsin laa hala seni çıkaramadım adımı kullanmasan iyi edersin kızınca çok çirkefleşirim haberin olsun
Aralık 17th, 2010 at 16:24
yayınlasana yorumumu kimden korkuyon karacabey damat_ferit e muhtaçlığınmı var senin
Aralık 18th, 2010 at 19:22
capsLock Lan o.cocugu Sen ne sopu olucaksin sen adam olsan aop ken atildigin kanala gelmezsin ezik karacabey de adam degil bosa yazmasin kimse benden soylemesi
Aralık 21st, 2010 at 18:51
gecegezen dingili bana zline attı artist zline mi açın haksız yere attı bok kafalı herif
Aralık 23rd, 2010 at 01:44
huoo cok aip kiniorum seni ..)
Aralık 23rd, 2010 at 04:28
Chat kanallarımızda biliyorsunuz Aoplarımız yada soplarımızda hata yapabilirler. Ama hatalar devamlılık gösteriyorsa ve devamlı da sizin üzerinde gelişiyorsa burada bir yanlışlık var demektir. Buna ben yani KARACABEY sessiz kalamam. HASIKTIR KARACABEY derim bu sozune Sen Dir3n icin kalktin bize 21 kere zline attin
SIKtir git sikerim sitenide senin gibi yetkilileri de at yarragi dingil seni
Aralık 23rd, 2010 at 17:11
seyda
(((((
Aralık 29th, 2010 at 01:33
gene zline yedik amk yaaa kapatın şu otolarınızı
Aralık 29th, 2010 at 15:39
huoo len hani sanalı bırakmıştın burda çene çalıon ejjek
bak zorla soru sordurtacan burda sorimmi len heaa
pPPp
Ocak 12th, 2011 at 00:02
Karaca güzel seyler yapıyorsun ben selçuk, tebrik ediyorum seni.
Ocak 12th, 2011 at 19:28
karacabey zline yedim ilgilen!
Ocak 12th, 2011 at 19:33
sabahtan akşama kadar küfr yiyorum 2 saat sonra anca atılıyor adamlar 2 dakka sonra bir daha yapmayacak felan filan diye açılıyo banlar.Ben bir aq, amk, ve aminim dedim diye zline yiyorum bu nedir ?
Ocak 22nd, 2011 at 03:56
kendine beyefendi diyen birkişi başkasına güldüm diye beni attı aop luğunun silinmesini rica ediyorum teşekkürler
Ocak 22nd, 2011 at 03:59
al işte gene her zaman herzaman dakka başı bu ne yav
Ocak 22nd, 2011 at 04:19
ya beyefendi denen kişinin kalemini kırarsın yada 1 kez bile buraya girmem
Ocak 23rd, 2011 at 14:04
Selamın Aleykum Karacabey Ben Fatih Tr yi bir zamanlar yoneten Dostum giriyorum senin Sitenden Sana Yemin ederim Kuranın üzerine yemin ediyorum Birisi Bana Zline Atıyor Ben gorev yaparken senin userlerine Zline degil ban atarken dusunuyordum ustume geliniyordu. Bakıyorumda Kimse takmıyor bir sey yaptısam Serefsizim. En son Dayanamadım sana soyluyorum hic bir seyden haberim yok Pat diye atıyorlar zline. Ama kimin Attıgı belli degil arastırırsan sevinirim Turkiyenin yoneticilerindende olabilir ustune dusersen bu mevzunun sevinirim Gerekirse Toplantı yapın server geneli Benim Atıldıgı soyle sebebi Varsa log alıp nickimide yasaklasınlar benide sokmasınlar dostum Tesekkur ediyorum Bilgi alırsamda sevinirim GebzeLi_Mafia@hotmail.com
Ocak 23rd, 2011 at 17:41
Ok Fatih ip adresiniz bende mevcut bakarız öğreniriz bakalım kim hangi sebeple durduk yere sizi serverden atıyormuş. Siz merak etmeyin.
Ocak 23rd, 2011 at 19:08
Tesekkur ederim Arkadasım saoL Yemin ediyom Buraya kadar Geldisem hesap Et SinirLerime yenik düsmüsümdür Sebepsiz Bir adam atılmaz ve neden atıldıgımı biliyorsam adam degilim vallaha ilgilenirsen Mutlu olurum Boyle Durduk yere Atmak Delikanlıyı bozar ßizde bu alemde koşturduk Ama Bizden gucsuzlerle hic bir zaman ugrasmadık simdi ben bırakmısım eskisi gibi degilim yeni cakallar cukallar bunu yapıyordur eminimki Ve bunu tr Kanalının Ekibinin yaptıgını tahmin ediyorum Gorusmek uzere
Ocak 24th, 2011 at 20:22
KARACABEY Daha Hayla Zline duruyor sunu acarsan sevinirim 78.186.210.71
Ocak 28th, 2011 at 01:41
Red_indian ben sonuna kadar Önce Müslüman sonrada Türk Oğlu Türküm. Ama kanalda aop yapılan kişilerin uyruğuna bakarak maalesef yapmıyoruzki bu işi. İkincisi MERT-MERT nickli kişi artık kanalımızda aop değil görevine son verilmiştir. Sakranlı Leyla_06 ve Çatlak-Girl artık kanalımızda görevli değiller.
Bütün bu olaylar nedense ben olmadığım zamanlarda oluyor ben anlayamadım..
Şubat 5th, 2011 at 09:03
KARACABEY SIKTIR GIT SEN BANA 21 KERE ZLINE ATMIS ADAMSIN SEBEPSIZ YERE HEMDE DIREN ICIN BIZ UNUTMADIK BUNLARI BIDE TURKMUS MUSLUMANMIS BILMEM NE AYAK YAPMA BURDA
Mart 19th, 2011 at 15:14
hacı fe na zline attı bana bu aLTu artık açın şunu .ayıp yav
Mart 19th, 2011 at 17:56
Sebep Ne Cihan neden size zline atıldı. Durduk yeremi sebebini söylermisiniz.
Mart 20th, 2011 at 15:21
yav senin opun mirç kullanıoda ama ne mirç allahın sallağı mirce oto ayarı yapmıo dakka bi atyo benmde bi yere kadar .bide haklıymış gibi kapat muhabetine bak dio bizde yıllarca burda opluk yaptık aip yav bende .tutamadım bastım küfürü acık flod bastım .ama son noktama geldi öle attım .yoksa atmazdım .aLTu da aldı bastı zlineyi .bu altu ne zman bura geçti yav
Mart 20th, 2011 at 15:22
6 aydır yokum daha bismillah yeni geldim .açmasanda yarın programlarım yüklenio ben gelirim .yorma kafanı
Mart 26th, 2011 at 10:23
ya kanalda adam gibi sohbet edenlerdemi bam lanır oldu bu gün anıden kanaldan attıldın halada anlamadım şu bam ları açsınlar yaa
Nisan 15th, 2011 at 22:22
bu ZULAL salağını op diye kanala alan zihniyeti skym.
Nisan 20th, 2011 at 23:59
KARACABEY abicim şu ali38y denen bi operin var nazlımda op hani,bi ara bu adamı operlikten silmiştiniz ancak hangi mantıkla tekrar aldınız bilmiyorum.adamın yaşı 45 ve kanalda küçük yaştaki kızların güya sorunlarını dinliy.bu adam pedofili yani çocuk tacizcisi bu şerefsiz haysiyetsiz orospu çocuğuna dikkat edin bi takip et bu şerefsiz adamı karacabey seni türk ve müslüman evladı olarak biliyoruz..selamlar
Mayıs 19th, 2011 at 09:30
sayın Karacabey dün size yazmıştım ama yazım silinmiş lütfen görüşmek istiyorum eğer mümkünse ertlerimi size anlatmak istiyorum op olarak 2 yıldır görev süremde kullanmış oldugum yetkimi ne bazıları
gibi hislerime nede kompleklerime göre kullandım ama artık sıkıntı had safhada bunuda kaldırrlarsa
diyecek bi şeyim kalmıyacak . Haksız yere verilmiş olan mırcım alındı ve geri verilmeyecekse ki
buna sebeb olarak eğer küfür edenleri ve flodları yakalamak için kullanırken bunun yapılması isten
miyorsa bende bilmek istiyorum.Selamlar
Mayıs 19th, 2011 at 09:42
Sayın
Karacabey eğer mircimi alınmasında sebeb varsa lütfen sebebebi ve bunla ilgili log
rica edecem keyfi yapılan işi sevmem mumukun deil ne kariyerim ne kişiliğim buna musait bazıları
gibi cocuk deilim eğer sebeliyseki kendimi deop edip giderim.Lütfen ilginizi bekliyorum uygunsuz
bi lafım bi hatam olduysada silinmek istiyorum.Ama sopların keyfi gelecek diyede onlar özelde
muhabbet ederken bize emir vermeleri ne kadar etikse onuda bilmek isitorum.
Mayıs 19th, 2011 at 09:43
Sayın karacey
mircimin alınması na sebebte yapacam uygunsuz işlerin kopilenmesini önlenmke içindir.
Bunuda bilmenizi isterim.
Mayıs 29th, 2011 at 14:49
Karacabey kanalını boşladın hani sopların özelden cıkmıyor anladıkk sen nerelerdesin insan biraz ilgilenir kanalı ile !!! cimcime denen kufurbazı da aop yapmısssın ya baska bişi demiyorum sana genelde hanımefendi özelde habire kufur savuruyor adını sorsak bile ne bu böle kardesim? kanalınla ilgilen lutfen
Mayıs 31st, 2011 at 14:07
Berk guldurme beni cimcimemi hanımefendi
genelde kafasına göre adam atan o. ayrıca ona hanımefendi diyip hanımefendilere hakaret etme. geneldede ozeldede kufurbaz o !bu hiçbizaman degişmez
Haziran 24th, 2011 at 08:23
halen cevap yazmamışsınız ya
Haziran 24th, 2011 at 15:38
vallahi KARACABEY en sonunda beni olmadık şeye zorladılar bu aopların inan pes ettim ben kardeşim pes ettim adam ana avrat sövdü bana aopların bazıları kanalda yazıyordu ama onu görmezden geldiler ben adama it dedim kanaldan atıldım heheehehehe canları saolsun sana tek birşey dicem KARACABEY bu küfürlere sen göz yumuyor isen şunu diyorum benim anam senin anan senin anan benim anam senin bacın benim bacım benim bacım senin bacın buna na göz yum hadi sende kardeşimsin ok
Haziran 24th, 2011 at 17:49
Sevdali_46 hangi aoplar sizi küfrettiler bana nick bildirebilirmisiniz. Bakalım işe yaramayan aoplar hangileri imiş ve bir dahakine böyle durum olursa bir şey yazmadan onlara cevap vermeden yazıları kopyalayın ve buraya yapıştırın.
Haziran 25th, 2011 at 07:08
he gözünü sevdigim kardeişim
zaten benim mriç im olsa kopyalama yapsam zaten direk size iletirdim ama benim sizinle görüşmem gerek diyorum umarım karşılaşırızda he en önemlisi nemi o feraaye01 denen kişinin mesela o kişi bana küfür etmedi ama haksız yere kanaldan atıyor sayacam size daha
Haziran 25th, 2011 at 07:27
ula HEMİDE ben buraya o kadar şey yazdım ki yoksa birden fazla yazma şeyi yokmu allah allah kayıbolmuşar be
Haziran 25th, 2011 at 10:28
KARACABEY bu feraye halen benimle ugraşıyor bana diyorki senin gibi çobanın burada ne işi var burası senin yerin degil git dagda yaşa sen diyor burası çoban olanlara yasakmı yoksa KARACABEY bu ne iş ben anlamadım çoban olanlara yer yoksa yazın gelmesin çoban olanlar ben bu kişinin aoplugunun alınmasın sizden rica ediyorum dikkate alınsın efendim tşk ediyorum
Haziran 26th, 2011 at 07:12
aopların küfür ediyor demedim hemide aoplar küfür edildigi halde bakmıyor dedim tabi bunlarda bazıları ok can
Temmuz 24th, 2011 at 03:01
Merhaba Karacabey,
Bugun 7/23/2011 saat 7:00p.m-7:15p.m est(abd) nazlim sohbet sitesindeydim ve doruk bey ile genelde ekonomi meslek konularini ve degisimin cogullugu ve de eksikliginin toplumda olusturan etkilerini konusuyorduk. Melda nikli sahis op tu, Lorenzo nikli katlimci ile beraber olarak bilakis Melda hanim hakaret ve de iftira icerikli yazilarda bulundu direk bana karsi hatta ve hatta doruk bey melda opa “melek1 oyle demedi” yazsa dahi melda hanimin yaniti “atarsan oyle susturulursun” son sozu idi bana, Ki atilan vs. bir durum yok yanlizca meslegimi doruk bey sordugunda mecbur kaldim soylemeye ve sanirim meslegim Melda hanimi rahatsiz etti(bence oz guven sorunu). Melda opunuzu “lutfen nezaket ve saygi ” dedigimde tekrar berbat yazilarda ortami berbat edici direk sozler bana karsi. Lutfen oplariniza dikkat edin; Olay oldugunda, nazlimda bulunan diger userler”Doruk, Jiletixxx, Lorenzo, …” Melda ise optu.
Temmuz 24th, 2011 at 12:00
Ok ilgileneceğim gerekli bilgiler alındıktan sonra gereken yapılacaktır Melek1
Temmuz 27th, 2011 at 08:10
SLM KARACABEY senin kanalında senden bile şikayetçiyim bence bu kanalı gizliden de olsa takip et yada güvendigin birsine ettir ve çeki düzen vermeye bak af buyur ipi kopmuş köpekler bile burada k.bakma ama kulladıgım bu kelimeler içinde onlarda beni görüyor olablirler bunun içine bende dahil alma kanalına ama o ipsiz salakların alınmasında da bir şey varsa bende seni sorumlu buluyorum
eger analara sövmek adamlıksa ben o yolun başını çekerim sorun degil ileriye gitmek istemiyrum
Ağustos 21st, 2011 at 10:07
Sawaşmayın sevişin
Ağustos 22nd, 2011 at 11:38
can isminde bir op arkadaşımı ve beni arkadasbul kanalından sebepsizyere attı ve banları açmamakta ısrarlı gereğini yap karacabeg teşekkür ederim
Eylül 4th, 2011 at 20:25
arkadaş lar
sayın oplar
yöneticiler
duyan yokmu beni
kimseden şikayetçi değilim kulları bilmeden yanlış nik girdim
özürdiliyorum
ve siteye 2 gündür giremiyorum
şimdiden özürdilerim
konuyla ilgenirseniz sevinirim
bidaha tekrarlımıcak
Eylül 10th, 2011 at 02:04
Merhaba Karacabey,
Sitenize Melek1 niki ile katiliyorum, genelde oplarin cogulu iyi denilebilir (ruh durumlarina bagli)). Su an nazlimcafede Arkadasbul odasindayim ve saat 6:55 Eastern standard time USA/ tr ise 1:55 sabah oluyor sanirim. %isaretli Kartanesi, Melike ve de sohbet yap nikleri var(sanirim aop) diger oplar ise @ jest, nil, Furkan, sukut_u_hayal vs…, ve katilimcilardan ise odada yazan bir ben bri de pascal nikli sahis vardi ve sonradan geldi pascal.
Sizin bayan oplariniz Melike ve de Nil, siteye katildigimda ve basladilar satasima ve de katilimciya kullanilmayacak olumsuz asagilayici rencide edici soz ve diyaloglar, direk olmasada ikisi arasinda yazisimlarin direk odada bulunan sahisa yonlendigini net ve acik,. ‘
Bilakis iki oplun arasinda gecen diyalogun kucuk parcasi ise soyleydi, ve okuyun siz karar verin Karacabey “bay Meraklisi olan Melek1… vs. vs.vs” ve bu kucuk bolumuydu b cumleden onclerini de okuyun
sorun sirf ben degil
genelde arkadsbul ve de turkiye odalarinda bulunan bayan oplar katilimcilarin cogunluguna karsi berbat davraniyorlar
fakat ayrim var eger ki kurtce konusuyor oldugunda ise sahis o sahis ile iyi davranim ve de hatta
kufur etseler dahi berbat siyaset politika irkcilik yapsalar dahi kesinlik ile uyarmiyor ve de atmiyorlar
hatta ve hatta Hera dahi “abla ” olarak taniniyor
Savasta olduklarini genelde soyluyor sizin Turkiye Arkadasbul ve de Destan odalarinda bulunan oplariniz
Eylül 10th, 2011 at 03:57
engin halla banım acılmadı soruyorum soplarına hiç biri bilgim yok diyor kardes biride mcool attmıs diyor genelde kufur reklam la işim olmaz 5-6 senedir kanaldayım dunku coculklar kari kızların siparisiyle nick yasaklıyorlar nazlımcafe ve 35 giremiyorum sebeb soruyoz bilen yok bu nasıl iş kardes sirf bir kadından msn tel alabilmek için boyle userleri harcamak mı gerekiyor yetki vermişsen adam gbi işlerini yapsınlar biz sohbet muzik zamn gecirmeye geliyoruz ewlenmeye yada karı kız peşinde kosmaya degil bunu soplarına soyle ltf kardes kolay gelsin kanalınızda sizin olsun tepe tepe kullanın…
Eylül 17th, 2011 at 03:53
karacabey sana saygım sonsuz…ama kanallarınızdda safolan diye birisi vr.bu kişi bir op.bu şahısla aramda tatsız bir olay yaşandı.ben kendiisine kusura bakma dedim.özelden defalarcaa sen iyi birisin dedim.kavga bitsin dedim.o kanal kanal dolaşıp miillelte beni anlatıyor.ben gene kanallardaa ona bişey demiyorum.sesimi çıkarmıyorum.la konuyu kapa dedikçe beni kanalllardan atıyorr..bu olayy böyle sürüp gidiyorr.benim sizden ricam şu.bunun opluğunu elinden alın yada sonsuza kadar benle muhattap olmasın..ona msn verdim tel verdim buyur ara kardeş kardeş konuşalım dedimm..ama o beni gene kanaldan attııı..ben bu şahsın adresini buldum…yakında onun yanına gidiyorummm.ALLAH YARDIMCISI OLSUN ONUN…BAKALIM O ZAMAN OPLUĞU KULLANIP BENİ KANALDAN ATMAK NEYMİŞ GÖRECEZZ…KARŞIMDA KARI GİBİ AĞLAYACAKKK…YALVARACAK BANA…BAŞTAN SÖYLEDİĞİM gibi size saygım var…ama benim yapacak bişeyim kalmadııı.. artık o benim manitam mı olur ne olur bilemem…bu olaya el atarsanız sevinirim…aksi halde safolana ben el atacamm..size saygım sonsuzzz..hayırlı işler size..,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,
Eylül 23rd, 2011 at 07:27
KARACABEY ne oldu bilmiyorum ama bana ziline atmışlar kanalınıza giremiyrum ve b u ziline yi ben sizin kanalınızda degilken atmışlar bunu baya bir üst yetkili kişi yapmış olmalıki giremiyrum sebebsiz yere silşine yemiş olmamı size iletiyorum umarım ilgilenirsiniz KARACABEY
Eylül 23rd, 2011 at 18:51
pusatı kanala almayın laa. o orosbunun çıkardığı yüzünden bende zline yiyom durduk yere
Eylül 27th, 2011 at 02:19
melek1 kafayı yemisin sen melikeyi kıskaniyorsun
Eylül 29th, 2011 at 01:29
OrganikFasulye diye bir opunuz sürekli beni taciz ediyor ozelde simge diye arkadaşıma da cirkin uygunsuz seyler yazıyormus bayanım demisti ilk ozelime geldigınde sonra baktım konusmalı bayana benzemıyor benden zorla tel nosu ve msn ıstıyor nasıl bır görevlı bu genelde kendini ikaz ettim beni kanaldan attılar ne yapmaya calısıyorlar anlamıyorum geregının yapılmasını rica ederim
Ekim 4th, 2011 at 10:52
karacabey ya senin burası ne acayip yer yetki için camda show yapanlar yalakalık yapanlar bide blog syfanı begenmiyom bu hasrete dur de lütfen seydada var tabiki bunun içinde kafalarına kanalı yönetiyolar kfr deni atmıyolar etmeyeni atıyolar bide bazı userlere tölerans gösteriyolar
Ekim 7th, 2011 at 22:36
yalakalık yapanlar kısmına katılmıyorum yoksa pusatı da op yaparlardı ama cam şov kısmında haklısın levent
Ekim 8th, 2011 at 17:02
bu melek1 erkek bayanları kafalamak için giren bir erkek usa dan bağlanıyor dikkat bayanlar melek1 bayan değil kendi usa dan olan bir kankası anlattı bana bayanlara bulaşıyor dostluk kuruyor amaç cam açtırmak onu koruyan oplarınızı uyarın melek1 küfür ediyor dikkat etsinler !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ekim 9th, 2011 at 12:17
Sayın karacbey 2 gündür kanallar giremiyom tum yadımcı kanlları denememe rağmen sadece akşam vından girebildik halada sorun devam ediyo eskiden sorunda olsa mırcle girebilirken şimdi ondanda giriş yapamıyom cok arkadaşta telle maille ulaştı onalrada girmiyomuş ilginizi rica edeyim selamlar
Ekim 14th, 2011 at 21:05
sn karacabey hasret ve mr cool aop lardan sıkayetcıyım.ıp numaramı bezıyor dıye(pusat nıkın ıp numarasına)devamlı zlıne oluyorumbunların sormadan arastırmadan atmaları yuzunden kanaldan sogudum.geregının yapılmasını ıstıyorum.
Ekim 15th, 2011 at 12:06
baggio katılıyonda bide şikayetler dikkate alınsa karacabey sen şikayetleri dkkate almıyon ama kanalın halinide görmüyon galba kanal sürünüyo sohbet yok böle terbiyesizler oldugu sürece hergeçen gün dahada kötü olcakhasret sanada bi çft sözüm var evli 2 çocuk annesiymişin sana yakışmıyo hareketlerin bu kadar laf yiyin biri nasıl oluyoda hala girmeye utanmıyyo anlamıyom
Ekim 18th, 2011 at 10:23
slm geçen şikayetimi gene tekrar etçem ama sanırım dikkate almıcan veya okumuyon karacabey şikayetimden 3 gün sonra girdim kanala aynı tas aynı hamam ya lütfen şu hasrete dur de artık bide sen müslüman adamsın öle diyon ama müslümanlara küfür eden birini nasıl op yazıyonuz anlamadım hasrte sanada 2 çift lafım var koray27 mrcoll sırada kim var şimdi nasıl bi yetki istiyon gel banada ver sana kanal açam
orda seni kanalın sahibi yaparım
Ekim 19th, 2011 at 13:06
slm karaca dicemki şu şikayetleri az dikkate alsan ben bi bayan olarak utanıyom ne o öle bel altı konuşmalar bide duyduklarım dogruysa bu hasretin yaptıklarına ragmen sen burda hala tutyosan onları dicek lafım yok 3 5 kişi şikayet eder ama herkes ederse ne olur düşün bi bak kanalda kimse kalmamaya başladıbi bayan yetki için kendini bu kadarmı küçültür hasret sende oku bak sende utanma olsa gelmessin bi daha kanala
Ekim 26th, 2011 at 12:38
arkadaşlar kimse kusura bakmasınn bence kimsede şikayet için buraya gelmesinn kimse
burayı okumuyorr diyeceksinz ki karaca bey okuyorr bizat sop biri söyledi bana karacabey okumuyor
diye bende zmaanında çok şikayete bulundumm malesef cevap bile almadım ve anladımki
hata yapmışım buraya yazmaya bunu şimdi neden yazdım arkadaşlar boşuna zamanınızı
harcamayın şikayet bülümüne ve unutmayınki nazlımcafe kimsenin kanalı deyil ne sopların nede opların
sizler takılmaya devam edin ancak karacabeyi kanalda gürseniz derdinizi anlatırsınız
kanala takılanların çogu tanır beni beni sevenlerde sevmeyenlerde boşuna yazmasınlar buraya
eski bir op arkadaşınız olarak diyorum tekrar sop kendisi bana söyledi şikayetlerinzi karacabey
okumaz diye saygılarımla feritt
Ekim 29th, 2011 at 14:59
bak arkadas buzlarkralicesi diye dengesiz birinin yuzunden bana zline attilar ben kimseye hicbir terbiyesizlik yapmamişimdir hatta o sapiq buzlarkralicesi geldi ozelime ana avrat sovdu hayir kanalda kalmamiz icin bunlar gibi dengesiz mi olmamiz lazim oyle oyle olalim adami hasta etmesinler
Kasım 3rd, 2011 at 02:36
bak romeo tüm kızların özeline gidip küfür ediyorsun sonra kızlar da sana küfür ediyorlar geliyorsun burda iyi polis oynuyorsun kıza küfür edilirken sen genelde küfür edin diye yorum yaptın buzlarkralicesi de seni direk mekanda ve genelde hal etti helal olsun kıza sizin gibi abazalara nasıl sokuyor lafları burda karı gibi sikayet et ozelinde de yalvar dur
Kasım 3rd, 2011 at 02:38
Bu salak melek1 kim op yapmıs durduk yere kanaldan atıyor beni nickini yazdım diye boyle dengesizleri op yapmayın arkadaşım ağzımı bozacam birgün melek1 gibilere benle kavga ediyor genelde sonra ozelime gelior bana resmen aşk teklif ediyor melek1 sen bir zillisin ben evliyim melek1 msn me de eklemiyorum karım kızar ))))
Kasım 4th, 2011 at 02:17
slm karacabey neden kanalıza giremedigimi bilmiyorum kımseyle bi derdim yok ilgilenırsen sevinirm.
Kasım 7th, 2011 at 02:11
Arkadaslar sikayetleriniz okunuyor kayde deger olanlarla ilğileniliyor zaten gereksiz olanlar belli kimin ne oldugunu cok ii biliyoruz sorunları olan sitede gelip banada söyleyebilirler.orda bizim amacımız size daha ii bir sohbet ortami yaratmak hos sohbetler dilerim
Kasım 8th, 2011 at 20:08
Pestij nickli opu silin azmet nickle gelip tüm soplara küfür edeni sizler almış arkadasbulda op yapmısınız azmet telini gy sitelerinden okuyabilirsin bu malları kimler op yazıyor melikemi ? melike sop ve adminlere küfür ettiği için mi sen odüllendirdin azmet oplukla yarın sana küfür ederse silersin herhalde meLike
Kasım 14th, 2011 at 00:24
sozum sıte yonetıcısıne gelsın ben bu sıteten sıkayetcıyım ınsnlara karsı ayrımcılık yapıyosunuz durust olursanız sevınırım saygılar benı sıteten attınız ne hakkınız var hım solermısınız okadar ınsan var sıkayetcıyım okadar
Kasım 20th, 2011 at 17:26
slm karacabey benım kımseyle sorunum yok nedense kanalıza giremıyorum rica etsem bi zahmet ilgilen kardeşim ..
Kasım 20th, 2011 at 23:14
Hangi siteden giriyorsunuz ve ip adresiniz nedir Kenan
Kasım 21st, 2011 at 00:12
109.228.217.28 ıp adresim karacabey lütfen ilgilen şimdiden tşklr. kardeşim
Kasım 21st, 2011 at 01:44
karacabey neden bana zline atmışlar bilmiyorum ıp adresimi yazdım .
Aralık 1st, 2011 at 23:08
arkadaslar eskilerden bir trabzonlu bir selin vardi yanilmiyorsam veya ben kanalari karistirdim oda olabilir burdamiydi ? veya simdi nerde görevli beni bilgilendirirmisiniz o kizin sohbetleri cok güzeldi
Aralık 13th, 2011 at 02:21
selam Karacabey.5 yıldır sitenize girmekteyim.12.12.2011 gecesi kanala girmek istediğimde hatay tarafından flood yada küfür nedeniyle banlandığımı gördüm ki böyle birşeyin tarafımdan yapılması mümkün değil.banımı açılmasını rica ediyorum.
Aralık 24th, 2011 at 15:28
slm KARACABEY
Aralık 24th, 2011 at 15:30
SLM KARACABEY NE SORUN OLDUGUNU BİLMİYORUM MALESEF KANALA GİREMIYORUM Bİ İLGİLENSEN SEVİNİRİM KARDEŞİM IP ADRES 109.228.217.28
Ocak 11th, 2012 at 14:24
KANAL GENELİNDE DİL KURALARINA UYMAYAN OP ARKADAŞLARIMIZ VAR
KANL GENLİNDE KÜRTÇE KONUŞULMASIN DEDİM DİYE KANLDAN ATILIDIM
Ocak 18th, 2012 at 16:36
karacabey ben bugün nazlımcafeye op oldum.yanlız ne gariptirki artık giremiorum buraya enson yani 2 saat öncesine kadarda genele yazdıklarım kimse tarafındanda görünmüyor.ben nedenini tahmin edebiliorum ama burdada suçlamak istemiorum başka kanaldaki yetkili bir arkadaş bunu yapan.ilğilenirseniz sevinirim.BERNAA tşk
Ocak 18th, 2012 at 16:40
MrCooL ben BERNAA umarım bunu okursun.artık giremiorummm ela01 le muhabbet edioduk kanal 35 te birdaha yazdıklarım görünmez oldu yazıyorum ama kimse göremior.tahmin ediorum kimin yaptığını.zaten giremiorumdaa. ilğilenirmisin lütfen…op olduk kanalada giremez olduk
Ocak 18th, 2012 at 16:42
yaaaaaaa bu gün bu olayı çözün lütfennnn………………
Ocak 18th, 2012 at 17:13
slm karacabey işten geldım kanalıza girmek istedim ama giremedim sebeb neyse bilmıyorum bakın benlen bi derdi olan varsa söylesın benım hakkında bi şikayet olmuş olsaydı gerekenı siz yaprdınz karacabey bi zahmet ilgilen…
Ocak 19th, 2012 at 12:28
Haalen giremiorummmm kanala bunu yapan kesin aSi_KıZZ dır.hiçbiryere giremiorum gerizekalı kendini böyle tatmin ediooo..KARACABEYYY neden halen giremiorum ve başka kanaldaki bir yetkili neden sizin op unuzun kanala girmesini yasaklıyor?ortada benlik bir durum varsa siz ceza verin o salak asi kız deyil.tşkler
Ocak 19th, 2012 at 12:31
KARACABEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY???????????????????????????????????
Şubat 11th, 2012 at 15:13
SLM KARACABEY NEDEN KANALIZA GİREMIYORUM ANLAMIŞ DEGİLİM İLGİLENİRSEN SEVİNİRİM ıp adresim 46.1.66.69 EYW…