Chat girişinde sorunmu yaşıyorsunuz

NazlimCafe.com sitemizin chat sohbet odalarına bazı arkadaşlar giremiyoruz diye dert yanmışlar ve bu konuda açıklama yapmak gerektiğini düşündüm.

Nazlimcafe.com sitemiz üzerinde Chat girişiniz açılmıyorsa ya javanızda sorun var demektir yada sitemiz üzerindeki geçici bir problemden kaynaklanabilir. Böyle durumlarda dost sitelerimizden girişlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bunlar arasında tugbam.com sitesi bizsohbet.net sitesi ve bizsohbet.com siteleri vardır. Bunlardan herhangi birisiniz deneyerek sitemize hızlıca bağlanabilirsiniz.

Tüm müzik ve ses sistemi fırsatları için tıklayın !

Bazı internetcafelerde chat girişleri nedense açılmıyor. Genelde kullanıcılarımız ve internet cafe sahipleri sorunun bizden olduğunu söylüyorlar ama bütün olasılıkları denedik bizimle alakalı sorun yok gibi görünüyor. Sisteminizdeki yada kurduğunuz programlardan birisi hata verdiğinden böyle sorun yaşıyor olabilirsiniz.

Random Posts

61 Responses to “Chat girişinde sorunmu yaşıyorsunuz”

1. ozkan Says:

beni taniyin

2. ozkan Says:

cok iy ya daha ne diim

3. rabia Says:

arkadas aranıyor

4. rabia Says:

kensdinizi tanıtırmısınız?

5. rabia Says:

huhu karşıda kimse yokmu:)

6. cakabey_35 Says:

karacabey dai giremiyom siteye bağlantı koptu diyo ne yapcam açtım dedin ama yine aynısı yf takılı kaldı ansıl oldu bende anlamadım on dan fala pencere açıldı o günden beri böle açılmıyor pencere açılyor bağlantı koptu diyo

7. cakabey_35 Says:

karacabey yaf harbi kafaytı yedim iki gündür böle ne yaptım fayda etmedi diğer servrleri denedim onlara griyo bi bizim kisinde sorun olyo ne bizsohbet nede tuğbam ikiside aynı şeyi sölüyo bağlantı koptu diyo başkada bişey yok

8. cakabey_35 Says:

karacabey yine giremiyom dün hallettişm dedin ama halletmemişsin ne oldu giremiom aynı yine

9. cakabey_35 Says:

hadai karaca yaf

10. cakabey_35 Says:

karacabey yine aynı giremiyorum farkeden bişey yok

11. cakabey_35 Says:

karacabey halen giremiyorum yaf ne olacak

12. cakabey_35 Says:

dai halen giriş yapamıyorum nazlimcafeyte

13. cakabey_35 Says:

karacabey giremiyom kanala

14. cakabey_35 Says:

dört gün oldu bi yardım etmedin karaca bey

15. kaan Says:

mrb rabia tanışalım mı

16. punisher_ Says:

şunada sizin siteden ve3 diğer dost sitelerinizin hiçbiinden 4 saaten beridir giremiyorum.sadewce bağlantı koptu 5 diyor!! bi sorunmu var yoksaa sadece benmi giremiyorum

17. sertac Says:

2 gündür eschat in hiç bi kanalına giremiyomrum.sürekli bağlantı koptu diyor!!diğer chat sayfalarına giriyorum fakat escatin kanallarına giremiyorum.nazlımcafe,chatal,sohbetyap,bizsohbet ve diğerleri sürekli aynı şeyi söylüyor!! bunun nedeni nee??
    yardım ederseniz sevinirim

18. TuLin Says:

karacabey nazlimcafeye giremiyorum gecen biri ban atti ya bu kadar inat yeter acin su bani baglanti koptu yaziyor giremiyorum ip numaram 121.91.6 ricayla sorunumuza netice bekliyorum…

19. KARACABEY Says:

Tamam Tulin banınız açılmıştır artık sitemize ve chat kanallarımıza girebilirsiniz. Haber verdiğiniz için tşkler.

20. tekstilci_murat Says:

Siteye giriş yapamı yorum karacabey ip numaram 88.230.90.66 bi zahmet sorunu giderir seniz sevinirim

21. laris Says:

heyyyyyyyyyyhadi sohbet edelim

22. asabi_yakisikli_06 Says:

KARACABEY ben nazlimcafe kanallarında aop um.. bugün nazlimcafeye girerken javada sorun yaşadım.. düne kadar sorunsuz giriodum. gerekli java hakkında bilgin varsa bana bi link gönderebilirmisin. önemli bi sorun olmadığı için mail gönderme gereği duymadım. teşekkürler

23. nihat Says:

selamlar

24. şerife Says:

slmmmmmmmmm

25. fre_55 Says:

slmm :)
    neden gıremıyoruz ya java baslatılamıyor.
    neyse bızde burdanmı sohbet etsek varmı kımse:)

26. musti Says:

şerife giremiyom

27. musti Says:

şerifeee

28. musti Says:

rabia ordamısın

29. musti Says:

kız rabia

30. offfffffffffffffffffffffff Says:

evet aynen yaşıyoruz sorun ya bende anlamıyorum birileri ile sohbet ederken heleki o kişide samimi oldugun bir kişi ise buda yapılan şakalara gelmiyorsa veya derdimizi dinlemek yerine kanaldan atıyorlar bu bana göre en büyük sorundur seviyesiz olmakmı lazım yoksa böylelerinin yerimi var orada ben anlamıyorum umarım gerekeni yaparsınız karacabey ip banı atıldıgın düşünüyorum ama buraddanda kimseleri yargılamak istemiyorum ok be can

31. MeLis Says:

KARACABEY ve diger yetkililer nazlimcafe chat kanallarina giremiyorum diger serverlere girmem mumkun oluyor javam yuklu nazlimda sorun yasiyorum. ilgilenirseniz cok sevinirim IP numaram 119.12.81 kisa zamanda sorunu halledebilirseniz memnun olurum …….

32. MeLis Says:

KARACABEY NAZLIMCAFEYE GIREMIYORUM UZUN ZAMAN OLDU SHUN KLINE BAN NE YAPTIYSA GOREVLILERINIZ ACIN ARTIK SOHBET ORTAMINA GIREMIYORUM:(:(:(
    IP NO 121.91.11.76 YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM…….

33. Melek1 Says:

Sayin Karacabey,

Siteden banlanmisim, hic bir sebep yok banlanim icin. Eminim hata ile banlandim, bani acarsaniz memnun olurum.

Saygilar

34. eylem Says:

iyi akşamlar ey güzel insanlar

35. velet Says:

slm

36. ChaTLaK_GiRL Says:

KARACABEY kim bana zlinemi klinemi banmı akilmi ne attıysa söylede açsın delirdim kaç saattir uğraşıyom giremedim kanala .şöyle yazıyo girişte you are banned from sohbetyap (yasak) ben kmseye küfürde etmedim bugün ip numaramda değişmiş nedense yeni ipimi yazıyom 88.254.50.205 geregi yapılsın lütfen

37. AspiriN35 Says:

hepsi bos bakin kac kisi yazmis karacabey dallamasi birine cevap vermis bu adam degiL ya yazmayin bosuna

38. BERNAAA Says:

KARACABEY yanlış gidn olayları haksızlıkları size bildirdiğimdenmi giremiyorum kanala lütfen bir ilgilenin şu niklerimle giremiyorum BERNAAA BERNAA KuMSaLLL bunların hiçbiriyle giremiyorum nedeninide ben biliyorum aslında amaaa ilgilenirde bunları yapan arkadaşı uyarırsanızz sevinirim. teşekkürlerr…………….

39. KARACABEY Says:

Kimmiş Onları yapan kişi Bernaaa bilmeden nasıl uyarayım. Evet kim sizin nicklerinizi yasaklayan..

40. huoo Says:

gecegezen malı bana zline attı durduk yere bu nikle zline yedim hemde nazlımcafede küfür yok hakaret yok flood atanlar 5 dakka sonra geri giriyor benim zline i açın nikim huoo

41. BERNAA Says:

KARACABEY GİREMİORUM KANALA BANLADILAR. YETER ARTIK ŞU PATRON NİKLİ OP UNUZUN BENLE UGRAŞTIĞI BIKTIM ARTIK YAAAA……………………..BERNAA BERNAAA KuMSaaL BUNLARIN HİÇBİRİYLE GİRİLMİO BAKARMISINIZZZZ??????

42. büsra Says:

chat girişinde sorun yaşıyorum yardım edermisiniz

43. buse Says:

chat girişinde sorun yaşıyorum yardım edin lütfen
    ıp no:94.78.85.86 sorunu çözmenizi rica ediyorum

44. gizem Says:

chat girişinde sorun yaşıyorum yardım edin lütfen
    ıp no:94.78.85.86 sorunu çözmenizi rica ediyorum

45. esra Says:

meraba chat te sorun yasaniyor banlanmisim lutfen yardimci olurmusunuz nickim edaa_

46. edaa_ Says:

chat girisinde sorun yasiyorum karaca bey banimi acsinlar lutfen rica ediyorum

47. esra Says:

lutfen artik banimi acsinlar bu kadar yeterli bise demeden attilar

48. KARACABEY Says:

Esra sizi neden banladılar yani banlanma sebebiniz nedir ve banlayan kim acaba onuda söylermisiniz.

49. tayfurr Says:

slm

50. mert can Says:

arkadaşlar özür affedin beni

51. ATESBEY Says:

SLM BEN ATESBEY NİCKİMLE GİREMİYORUM BİR HAFTADIR KİMSE SALLAMIYO a.q bu ne yafff sinir oldummmmm

52. PURO Says:

sayın karacabey kanallara girilmiyor ilginizi rica edeyim ne mircle nede obur kanallardan girilmiyo slmlar

53. paşa Says:

kanel açılmıo KARACABEY ben paşa bey..

54. asuuu Says:

karacabey 2 gündür sitenize girilmiyor bir sayfanız yasaklandımı sizler farkında değilmisiniz kimse gelemiyor siteye

55. KARACABEY Says:

ASU sorun düzeltildi kısa süreli DNS ayarlarındaki değişmeler oldu ve değişmelerinde kullanıcıların pc lerine yansıması bazen uzun sürüyor. Bu yüzden oldu ama su anda sorun yok sanırım.

56. erCan__- Says:

KanaLa Giremiyoz Bari Burda Sohbet edeLim ..

57. gülhan Says:

beni duyan kimse yok mu

58. gülhan Says:

neyse ben de can sıkıntısından gelmiştm çıksam iyi olcak galiba kimse beni masimio

59. erCan__- Says:

sLm
    sopLardan Kimse varmı

60. BERNAA Says:

GİRİLMİOOOOOOOOOOOOO kanalaaaaaaaa

61. erCan__- Says:

MrcooL ZLİNE Mi Kaldır Hacı
    hızımı alamadımm
    Şuna Biraz daha söveyim
    serefsiz kapıma gelecekmiŞ
    o pzevenge söyLeyin
    biz ne samsunLular GÖRDÜKK