Kısa ayrılık nickleri
Msn ayrılık nickleri sayfamızda ayrılık acısını yaşayan arkadaşlarımıza özel ayrılık msn nicki hazırladık. Tabiki sizinde katkılarınızla ayrılık ile ilgili niklerimiz dahada çoğalacaktır. İşte msn ayrılık nickleri;
Ayrılığın bedelini binlerce kez çekerek ödedim…bu şehirleri bu sokakları adım adım milim milim boynu bükük gezdim….şu an ne haldeyim ne dertteyim nerden bileceksin be GÜLÜM…onun için en son dileğim seni son kez ölmeden göreyim….
Seni sevdim ne yazık ki söyleyemedim. Sen bir umuttun yüreğimde büyüttüğüm. Bazen karanlık gök yüzünde ışıldayan bir yıldız, bazen de göremediğim masum bir melektin. Ben se seni senden habersiz seven biriydim…
Umutsuzluğu ihrac eden bir çok ülkenin herhangi bir sehrinde bıraktım seni, inzivaya cekilmiş bu hikayanin hüzün dolu tetiğini coktaan cektım, seni öldüreli cok oldu.
Ay agliyor sevipte kavusamayanlar icin. Yildizlar sarki soyluyor sevipte sevilmeyenler icin Bende Agliyorum sevipte kavusamadigim aşkım icin.
Eskiden olsa arkandan bakar ağlardım, şimdi ardıma bile bakmam. Eskiden uğruna dünyaları yakardım, şimdi bir kibrit bile çakmam.
Kim Démişki SarhoşLuk Kötü Şéy Oysa Bén Hérşéyimi Ayıkkén Kaybéttim..
Aldanma hayatın cilvelerine hersey bahane, görünüsüm serseri ama gönlüm sahane.
Sil at aklından yazıp cızdıgın eserı herkezden üstundür su gördügün serseri.
Gittiğin gün kendin gibi herşeyimi alıp gittin.Sen gittin ben bittim.
Kader deyip çekip gittin.Sen suçlu değilsinde,kader mi suçlu ey zalim.
Acının umutları yok ettiği anda, umutları yeşertecek bir sevgiye ihtiyaç duyarsan ben hep o bildiğin adresteyim
Adını kalbime aşkla kazımıştım boş ver aldırma belki bir gün silerim.Güzel bir rüyayı gerçek sanmıştım. Seni sevdiğim için özür dilerim.
Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz. Her şeyi unuturda şu gönlüm bir seni unutamaz.
Ağlayışım terk edip gidisine değil.Ben; sensizken senden diye sensizi ligi de sevmiştim.Sen; seninle birlikte sensizliği de alıp gittin.
Ağzımın Tadı Yoksa, Hasta Gibiysem, Boğazımda Düğümleniyorsa Lokmalar, Buluttan Nem Kapıyorsam İnan Hep Güzel Gözlerinin Hasretindendir.
Akılsız adam mutluluğu uzaklarda, Akıllı ise O’nu ayaklarını altında arar… Seninle olmak varken;Sensiz kalmak, Yaşamak dururken ölmek demektir…
Allahım beni öyle bir son bahar ayazında canımı al ki, sevdiğim mezarıma koyacak tek bir gül bile bulamasın…
Almak istedim , ellerini alamadım Bakmak istedim, gözlerine bakamadım Sarmak istedim, kollarıma saramadım Görmek istedim, son defa göremedim çünkü aramıza ölüm girdi…
An gelir insan gülerken ağlarmış. Gözyaşları sel olup kalbine akarmış. Kahkaha bir maske derler birimisin?İnsan sevdiğinden ayrılınca bu maskeyi takarmış.
Aramıza yollar, yabancı kollar,zor yıllar girdi,ümitlerimi,saf sevinçlerimi derken seni kaybettim Bir iki sözle bir kaç şarkıyı, adaletsiz yargıyı Birde bu talihsiz yazgıyı kalbime kaydettim.
Araya koskoca yıllar girse de kalbim seninle bu can seninle koskoca dağlar girse de araya ben seni unutmam unutamam ki ben sana kocaman bir can verdim sen bana sevgi dürüstlük verdin ben seni nasıl unuturum ki sen bana bir can bir sevgi verdin..
Artık günlerim günlerden uzun gecelerim gecelerden yalnız seni sevdiğimden bu yana her acıyı tattım her çileyi gördüm hayatın her cilvesine alıştım yalnız senin yokluğuna alışamadım şimdi anlıyorum acıdan hasretten gözyaşından başka hiç bir şey vermemişsin bana yıkılan hayallerime yok olan geçmişime kaybolan geleceğime Ağladım Ağladım çocuklar Gibi Ağladım..
Aşkım ne zaman dağlar sahili, mehtap geceyi dünya dönmeyi unutursa, bende seni o zaman unutacağım…
Aşkımız su üzerine yazılan bir masaldı, göz kirpimi kısalığında kelebeğin ömrü uzunluğundaydı. Kalbimizde bir ömür boyu çekeceğimiz yaralar bıraktı.
Aşkın bitmiş olsa da hiç sevmesen de Beni çok aldattın hoş görmesem de Bir şeyler bulmuştum ben o sevginde Bekliyorum bir gün dönersin diye.
Ay doğarken bir söğüdün arkasından,gül yüzünde sisli bir esintiyle,akşamın göçüsüne hüzün serperek ve yağmurdan geceye perdeler çekerek beni düşün unutma…
Ayrılığın resmini çizdim sarı odalara, yüreğimi soğuttum zemheri ayazında. Sonra uzun uzun rüzgarın gülüşünü seyrettim çaresizce. Ve gecenin en koyulaştığı yerde ölümü kucakladım masmavi yüreğimle…
Bak yine soldu güneş yine akşam oluyor ömrümün kadehine sensiz bir gün doluyor sen yoksun diye inan dertliğim kederliğim gelmezsen kahrolurum yıkılırım sevgilim seni çok seviyorum.
Bana bir günün yirmi dört saat, bir saatin atmış dakika ve bir dakikanın atmış saniye olduğu öğretildi ama sensiz geçen bir saniyenin sonsuzluk kadar uzun olduğu öğretilmedi. Yaşamımızın her anında birlikte olmamız dileğiyle sevgilim.
Batık bir gemiymiş aşk limanında. Kader bu deyip de avutma beni ayrılık kapımızı çaldı sonunda senden son dileğim unutma beni.
Tüm müzik ve ses sistemi fırsatları için tıklayın !
Bekleyiş bir özleyiş gönüldeki güzeli bir süsleyiş bin bir hisle sevmeli neden o çok sevene unut bekleme derler oysa seven ümitsiz olsa da bekler
Ben ne Aşklar yaşadım ne vedalar ettim,ne kızgın çöllerinde yürüdüm aşkın,Senin kor dudakların vız gelir Güzelim…
Ben senin yaşadığın gizli bir macerayım, Anlatılmaz bir roman, kapanmaz bir yarayım, Sığındığın limanlar unutturamaz beni, Ben senin yüreğinde en büyük FIRTINAYIM !
Ben sensiz geçen günlerime yanarken, belki sen bensizliğe sevineceksin.. Ama şunu unutmak bir tanem; bir gün sen de SEVECEKSİN !!!
Ben Sensizdim..! akşamın yaklaştığı saatlerde. kahrolursun görme ağladığımı. Başlayan düşü şafakla birlikte dağıtır ansızın her gün batımı..
Beni sensiz bıraktığın gün geliyor aklıma , düşünüyorum da çok acı çekmiştim, ama şu anda daha da çok çekiyorum ama biliyorum ki sen bu acıya hiçbir zaman değmedin beni hiç bir zaman sevmedin sen sevsen de sevmesen de ben seni sevdim hep de öyle kalacak..
Eğer birgün bu aciz vücudum musalla taşına konunca suçu neydi diye sorarlarsa sen söyle meyhaneci tek suçu sevmekti de.
EnTeL DeGiLizKi MaNiTaMIz OLSuN, CaDDeLi DeGiLiZKi AraBaMIZ OLSuN. BiZ CaKaLDeReLiYiZ BIrAKINDa FarKImIz OLSun.!!!
DünYaDa Hiç KimSeYe GüVenMe CünKi BeYaZ GüLüN BiLe GöLGeSi SiYahTir
HeR GeNÇ DeLiKaNLıNıN BiR SeVGiLiSi oLaBiLir AmA, HeR GeNÇ KıZıN BiR DeLiKaNLı SeVGiLiSi oLaMaZ!!!
ßiz zenGin CocuqLarı Gißi $ıK Giyinip PahaLi HeDiYeLer aLmayı ßiLmeyiS aMa Teq ßiLdiğimiz ßi$i Wardır SevdiqMi öLümüne Severiz..!!!
SEN + BEN = BIRIZ SEN – BEN = HICIZ SEN / BEN = BÖLÜNMEYIZ. !!!
GuLmEk SeNin BiR TuTkUn OlSuN,bIrGuN aGlArSaN oDa MuTlUlUkTaN oLsUn
Sen ßenDen AyrıLmaya Karar VereCek Kadar KüçüLdüySen & ßen Senin UğrunDa ÖLümü Göze ALaCak Kadar ßüyüDüm Demektir
Aydınlık dunyamı karanlık eyleme,Seven yuregımı sensızlıge surukleme, Her sıgara dumanında aklıma duşme,Duste gor benım dustugum bu hale.
ßir Köpeğim Wardı ßæna Coq SAĞDIKTI ßİR sEVGİlİM wardı Köpeğim Kadar oLamadı.!!!
AĞlamayı FerdiDen ßæğLamayı Orhandan İsyanı MüsLümden Sevmeyi ise YanLızca ßizden öĞrenin..!!
Ne kolumda kelepce, ne yanımda gardiyan,ne gönlümde zulüm,ne ensemde ölüm,o gün yanlızca sen olcaksın gülüm.
Her gün sevda cekipte gülünmuyor degil mi? Bir güzelden başkası sevilmiyor degil mi? Hani bensiz olurdun, olunmuyor değil mi
Yine akşam oluyor, yine kalbim yanıyor, sensiz bahar gelmiyor, Sevgilim sen olmayınca bahçemde güller açmıyor.
Sana gitme diyemedim; Gözlerim gözlerinde kaldı. Susuz büyürmü hiç çiçek; Su sende çiçek bende kaldı.
Gözlerin sözlerini örtecek kadar masum, düşüncelerin duygularını bastıracak kadar acımasız, ellerinde ellerimi tutamayacak kadar uzaksa benim suçum ne birtanem.
Bir soluk kadar yakın yıldızlar kadar uzak derler sevgi için.uzanır yetişemezsin,yetişir dokunamazsın, dokunur vazgeçemezsin vazgeçer ama asla unutmazsın.
Aşkımız su üzerine yazılan bir masaldı, göz kırpımı kısalığında kelebeğin ömrü uzunluğundaydı. Kalbimizde bir ömür boyu çekeceğimiz yaralar bıraktı
Bir ömür boyu seninleyim desende istemem artık.Çünkü sen rüzgarın çoşturduğu bir toz bulutusun.Bugün bana esersin yarın ellere…
Bir eski dost gibi hatırla beni.Bir selam ver yeter.Unutmuş olsanda eski günleri.Adımı arasıra an yeter.
Güller anlatsın sana olan sevgimi. Güller anlatsın yalnızlığımı, çaresizliğimi,yavaş yavaş eriyen yüreğimi güller anlatsın. Ben anlatamadım güller anlatsın.
İnsan vuruldugu zaman değil unutulduğu zaman ölür
sevgı….birini…sevmekse…aşk…onun…uğrunda…ölmektir.
Sevmek ölmektir bence, ben de sevmiştim ölmeden önce…
Belki sana sevmeyi öğretemem ama bil ki sende bana unutmayı öğretemezsin
Bir gün yanına gelecem bir elimde gül bir elimde silah ya gülü alır benim olursun ya SİLAHI ALIR BENİ VURURSUN
Sanmaki İsmiNi ßir ßa$kası siLecek SeNinLe ßa$LaDı SeniNLe ßiteCek…
3 kurusluk insana 5 kurusluk deger verirsen,o insan gun gelir seni 2 kurusa satar…
Gönlünde Yer Yoksa Bana Güzelim Fark Etmez Ben Ayaktada Giderim!!!
Hayatta bir tek umudun gülmek olsun, eğer bir gün ağlarsan mutluluktan olsun
Sen Sevme Sevdiğimi Bil Yeter.
Şekilli ayrılık nickleri
” İnanıyorsan Savunduklarına, Arkasında Duracaksın…Gerek Yok Cellada Çıkarıldığında Darağacına, Tabureye Sen Vuracaksın!”
senin maRqKa oLduqunN yeRde etiKeti ben koyarRımmM !
Onun benim için ağladığı her bir damla gözyaşında ben derin sularda boğuldum
^kArAnLıK hApSeDiYoR bEnİ,gÖrEbİlDiĞiM tEk ŞeY,mUtLaK dEhŞeT,yAşAyAmIyOrUm,ÖlEmİyOrUm,KıSıLı KaLdIm KeNdİ iÇiMdE,kEsİp Al HaYtıMı
[[==>..bho$weR heP ayNı masaL 'hayaT we ßen' i$Te o KadaR..<==]]
[ŠїĿэмїyояѕáη кáяáŁıyacáкѕιη ! ]
birR çıqLıqK buLsamM ! hiç sSusmayanN , yaDa biR cümLe beniİ anLatanN !
Ne Kaldı Geriye Ztn Bir sürü Boş HaTıRa..Yaşamak DeiL ki Bu GörüntüLer VaR AdeTa!!
BiR Lodos Lazım Şimdi Bana,BiR Kürek bir de Kayık..Söverim gelmişine geçmişine Ayıpsa AyıP!!
Dost Dediğin ; Dost Ağlayınca Seninde Ağlaman Değil !! Dost Dediğin ; Dostun Ağlayınca Senin Kafana Kurşun Sıkman Demektir . . .
[`o.] (Buraya msn Ismi) [.o´]
(`o.o” (Buraya msn Ismi) “o.o’)
“´¯¥¯`” (Buraya msn Ismi) “´¯¥¯`”
“^v^ [ (Buraya msn Ismi) ] ^v^”
“o´¯°o (Buraya msn Ismi) o°¯`o”
o°¯`o” (Buraya msn Ismi) “o´¯°o
§.o´¨’°÷o..× (Buraya msn Ismi) ×,.o´¨’°÷o..§
]|I{“——» (Buraya msn Ismi) «——”}I|
“]”o´º´o» (Buraya msn Ismi) «o´º´o”[”
ğº°Ü¨ (Buraya msn Ismi) ¨Ü°ºıE
׺° Ü` °º× (Buraya msn Ismi) ׺° Ü` °º×
.o´¯`o-> (Buraya msn Ismi)
Bu yazı forumumuzun eski arşivinden alınmıştır yani yine Nazlimcafe.com sitesine aittir.
Kasım 22nd, 2009 at 17:16
bnce choq güSel deil daha güSeleri olabilirdi hmde sekilli olsa ve daha kısa olsa choq güSél olurdu.
Ocak 21st, 2010 at 20:43
En İçTEN Ayrılık Sözleri
Terkedeni Terketmek ßüyük Zevktir aMa Seveni Terk Etmek En ßüyük KahpeLiktir!
2. ßana uMut ßaqLama ßen Topraqa Söz VErdim!
3. Başarının sırrı başarısızlıklarda gizli…Bigün keşfedicem….
4. Gözlerimi açtığımda yerde bir sürü çorap vardı, tanıyamadım benimkileri. sonunda azmettim, kokladım ve buldum.
5. bu yazıyı okudun da eline ne geçti ha! aç elini, kayda değer bir şeyler verim de boş gitme akşam evine
6. yolu bulman için çok yorulman gerek, beni bulman için sadece benim olman gerek
7. Bir cicek sev hic solmasin, bir dost sev arkandan vurmasin, bir yuva sec hic yikilmasin, bir sevgili sec seni hic unutmasin.
8. Birgün hayatin bütün güzelliklerinden vazgeçip ölüme sessiz sedasiz gitmek istersen, yanima gel ki sana sensiz yasamanin, sensiz olmanýn ölüm oldugunu göstereyim…
9. DUNYAYI SEVERIM ENGELI OLMASA SENI SEVERIM AYRILIK OLMASA.
10. BIR GUN BENI ANIMSARSAN EGER, ONCE BIR GULUMSE GULUCUKLE AN ADIMI, BENI SEVEN BIR COCUKTU DE, VE SONRA SENI NE COK SEVDIGIMI OGRENEMEMIS OLMANIN ACISIYLA ESEF ET!
11. KAYBETME KORKUSU TAA ICIMDEYKEN, BEKLE DIYORSUN, DONECEGIM BIRGUN. BEDEN BEKLEMESINE BEKLIYOR AMA YUREK KAN AGLIYOR SENSIZ GECEN HERGUN…
12. INSANLARIN UMUDUNU KIRMA..BELKI DE SAHIP OLDUGU TEK SEY ODUR.
13. DUNYA DA HERSEY KENDINE BIR ES ARAR,TASIN KALBI YOKTUR AMA ONU DA YOSUN SARAR…
14. Nasıl ki uzaktaki yıldız parlak gelirse insana,uzakta olduğun için tutkunum sana! hani en güzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun için tutkunum sana
15. An gelir insan gülerken ağlarmış, gözyaşları sel olup kalbine akarmış. Kahkaha bir maske derler bilir misin? İnsan sevdiğinden ayrılınca bu maskeyi takarmış.
16. birini sevmek için bir dakka,onu tanımak için bir saat unutmak için ise bir ömür yetmezmiş. Ben seni nasıl unutucam?
17. Sen dünyaya geldiğinde herkes güldü bir tek sen ağladın..
Öyle bir hayat yaşa ki sen öldüğünde herkes ağlasın bir tek sen gül..
18. dualarınıza dikkat edin ! bi gün gerçekleşebilirler . . .
19,UNUTMA,UNUTULANLAR,UNUTANLARI,ASLA UNUTMAZLAR
20. SEVIPTE AYRILMAK VARSA ISIN UCUNDA ARKADAS DUNYADA SEVGI DENEN KELIMEYE INANMIYORUM
21. 3 şey geri gelmez 1 atılan mektup 2 giden para 3 giden sevgili
22. Bir gün sevgilim sordu Aşk nedir diye biraz zaman istedim düşüneyim diye. Ertesi gün gördüm onu bir başkası ile.Kulağına fısıldadım AŞK izdi raptır diye
23.Madem ayrılığa hüküm giymiş bu yürek ; O zaman ölmek için yaşamak gerek !!!
24. ѕєνєη ιηѕαη gιтмєуι вιℓє gєçιямєz αкℓıη∂αη..gι∂єη ιηѕαη ѕєνмємιşтιя вєη вυηυ öğяєη∂ιм вαвαм∂αη…вαкѕαηα gι∂ιуσя ѕєηι ѕєνιуσяυм ∂ιуєη ιηѕαη….
25. Güldüm Aglattilar,Sevdim Aldattilar,Sarildim Biraktilar,Saolsun Dostlar,Sevenler,Sevilenler,Beni Zorla $air Yaptilar
26. Aşk sevipte ayrı kalmaksa, sevgilerin sonu hep ayrılıksa, ömürlerin sonu hep karanlıksa, al dünya bu aşkı. . .Sende kalsın!
27. Ölümüm Olur Senin Uzaklara Gidişin…
28. YALNIZLIK PAYLASILMAZ PAYLASILSA YALNIZLIK OLMAZ…
29. вιяαz ѕєνιηç вιяαz нüzüη: σ нαуαт ιşтє!ѕєνмєℓєя уαℓναямαℓαя: σ αşк ιşтє! şιяιη şєкєя тαтℓι вιşєу: σ ѕєη ιşтє! ѕєηι özℓєуєη вιяι ναя: σ вєη ιşтє!
30. YÜRÊGÎNLÊ••••••••••SÊVÊN••••••••••ÂSL•••••• •••• LDÂTMÂZ•
31. Her Tünelin sonunda bi isik vardir … dua et ki bu isik tren olmasin.
32. Ask, gülü dikeniyle avuçlamaya benzer Ellerin kan içinde kalir ama dikenlerinden hesabini, gülden soramazsin
33. YANLIZIM DİYE ÜZÜLME! ZATEN İNSAN DOĞARKENDE,ÖLÜRKENDE YANLIZDIR!!!…
34. HeP BöYLe GuRuRLu GeZeRiM SaNMa SeNiNDe BoYNuNu BüKeNLeR oLuR.HeR ZaMaN aĞLaTıP GüLeRiM SaNMa ZuLMüNe KaRŞıLıK VeReNLeR oLuR!!!!!
35. Duydumki Vefasız İncinip Küsmü$ DarıLsa Ne Yazar DariLmasa Ne..Layık oLmadıqı GönüL Tahtına KuruLsa Ne Yazar KuruLmasa Ne..ßen Keder Üretir Dert Yanarim ALeme İßrettiR Her ßiR Satırım.Kırk YıLda ßir HaLim Hatırım SoruLSa Ne Yazar SoruLmasa Ne YaZar
efe-_28_@hotmail.com
Mayıs 7th, 2010 at 17:07
çok güüüzzzzeeellll….
Mayıs 15th, 2010 at 14:16
spr sözler çaldım birisini =)
Ekim 14th, 2010 at 22:01
En İçTEN Ayrılık Sözleri
TİTANİK GEMİ BATAR EFE SİZE MESAJ ATAR MESAJDA SLM YAZAR……….
Makyajına ve Yüzündeki BoyaLarına Güvenme .! Yollarda Güzeldir Ama Altndan KanaLizasyon Geçer..!!
Hayat bir PC oyunuysa şimdi bölüm geçme zamanı
GeLdiğin Zaman BoşLuk DoLduran DeğiL… Gittiğin Zaman Yeri DoLduruLmayan oL…!
Ne kadar uzağa gidersen git başladığın yere dönersin sonunda.
DünüN HataSını ßana SormayıN…! Doqruya yaLnı$a Kafanızı YorMAyıN..! ßakın daLqanıza…! Canımı Sıkmayın…!Doqruda ßéNiM YaLnı$ta…! ßiz KiMLéRiZ DiYé sorMA…! ßiz Hayata ßo$véRMi$LéRDéNiZ…! ßizi LüKs MéyhaNéLéRDé Arama…! ßiz DosT $aRaßı İçéNLéRDéNiZ…! ßiZé DosT Kim Dié Sorma ßiz OnLar İçin ÖLümé qiDéNLéRDéNiz..!
LeyLaN oLmadıktaN soNra mecNuN qibi sevseN Neye yarar
Terkedeni Terketmek ßüyük Zevktir aMa Seveni Terk Etmek En ßüyük KahpeLiktir!
2. ßana uMut ßaqLama ßen Topraqa Söz VErdim!
3. Başarının sırrı başarısızlıklarda gizli…Bigün keşfedicem….
4. Gözlerimi açtığımda yerde bir sürü çorap vardı, tanıyamadım benimkileri. sonunda azmettim, kokladım ve buldum.
5. bu yazıyı okudun da eline ne geçti ha! aç elini, kayda değer bir şeyler verim de boş gitme akşam evine
6. yolu bulman için çok yorulman gerek, beni bulman için sadece benim olman gerek
7. Bir cicek sev hic solmasin, bir dost sev arkandan vurmasin, bir yuva sec hic yikilmasin, bir sevgili sec seni hic unutmasin.
8. Birgün hayatin bütün güzelliklerinden vazgeçip ölüme sessiz sedasiz gitmek istersen, yanima gel ki sana sensiz yasamanin, sensiz olmanýn ölüm oldugunu göstereyim…
9. DUNYAYI SEVERIM ENGELI OLMASA SENI SEVERIM AYRILIK OLMASA.
10. BIR GUN BENI ANIMSARSAN EGER, ONCE BIR GULUMSE GULUCUKLE AN ADIMI, BENI SEVEN BIR COCUKTU DE, VE SONRA SENI NE COK SEVDIGIMI OGRENEMEMIS OLMANIN ACISIYLA ESEF ET!
11. KAYBETME KORKUSU TAA ICIMDEYKEN, BEKLE DIYORSUN, DONECEGIM BIRGUN. BEDEN BEKLEMESINE BEKLIYOR AMA YUREK KAN AGLIYOR SENSIZ GECEN HERGUN…
12. INSANLARIN UMUDUNU KIRMA..BELKI DE SAHIP OLDUGU TEK SEY ODUR.
13. DUNYA DA HERSEY KENDINE BIR ES ARAR,TASIN KALBI YOKTUR AMA ONU DA YOSUN SARAR…
14. Nasıl ki uzaktaki yıldız parlak gelirse insana,uzakta olduğun için tutkunum sana! hani en güzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun için tutkunum sana