Crazy Taxi oyunu oyna – Bu oyunu yön tuşlarını kullanarak oynayacaksınız ama önünüze arabalar çıkacak arabaların üzerinden atlayarak geçmelisiniz. Üzerinden atlamak içinde boşluk tuşuna basın(klavyedeki uzun tuş)
This entry was posted
on Perşembe, Ağustos 27th, 2009 at 00:57 and is filed under Bedava Oyunlar.
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.
arkadaşlar nie vaktinizi böyle boş şeylerde harcıyorsunuz beni herkez tanıyor bn selenada oynayan dilara selenada oynamak isteyen varsa bana burdan mail atsın arkadaşlar bni dinleyenler için teşekkür ederim
yaaaa bu oyun kadar güzel oyun görmedm süperrrr birrrrrrrr oyn okuldan geliyrm üstümü değiştirdkten snra hemen oyuna geçyrm…………………………….!!!!!!!!
(oynamayanlara tavsiye ederim)…..
yha çok acyip güzel bir oyun am gardaşlar skorlarınız çok az benim rekorum 73.554 biraz DAHA GELİŞTİRİN KENDİNİZİ 60 bini geçin EĞER BENİM SKORUMU GEÇEN OLURSA NOT BIRAKSIN UNUTMAYIN BENİM SKOR 73.000
arkadaşlar benim bir üsteki skoru 73.554 olan kişi beni yazımı yazarken yanlışlıkla ARKADAŞLAR yenine GARDAŞLAR demişim bir AMA yerine a.. demişim çok pardon arkadaşlar
arkadaş lar ben skoru 73.554 olan gamze adındaki kişi skro tazeldim 73.554 yerine 80.584 yaptım hadi skorlarınızı yazın bu mükemmel skoru kim bilirse ama gerçekten bu skoru geçen not bıraksın not bıraksın derken buraya yazsın
tam 11 level e geldim arkadaşlarr resmen bağımlılık yapıyo herkese oynamalarını tavsiye ediyorum süperrrr bi oyun yapanalara çok teşşekkür ediyorummmm.
YETER ARTIK ÇOK YORULDUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMİĞREÇLEŞİYOR
hepinizin yorumlarını okuduk. okumaz olaydık berbat yorumlar yapmışsınız. allah akıl dağıtırken crazy taxi mi oynuyordunuz? allah belanızı vermesin ila vuuh
utkucumm bnce ckk gÜzEl bii oyundu cnmm
yani senin yorumun o olabilir çk güzell biir oyunn yani öle demeye fazla hakkın yokk
aa dogruu o seniin yorumun yani fikrinn cnmmm senden ck hoşlandımm muckk sende beni seviyorsan bu oyunu actiginda bende senii muckk yazabilirsinn cnmmm utkumm benim yyaa ne de olsa kimin sevgilisi bitanemm):(:):(:):(:):(:)
ben seni ck seiooyomm askım emesenmi veriyom:::::::love_irem__@hotmail.com oldu konusuruzz hhaa askımmm bn ck seksiyimm evde sütyen kilot la gezerimm huuAA
************************************************************************************************************************************************************************************yook yaa bölede iiyidir ya zeka oyunu gibi birsey bensuu
ben yemin ederim allah ekmek kuran carpşin 6.levele geldimm 3 sn gecemendim
10 sn yede olsa bırakmam yine benim bir hedefimm varr ondan bırakmam hedefim için gerekirsede ölürümmm hedefimi iyii bilirim hedefimden dönmem gerekirs e bile canımı feda ederim
ailem için ölürümm öleyimm ben böleyim ve beni kimse değiştirmez sürekli zeka zeka zeka zka oyunu bn böle hedefimi örendimmm
simdi isse sevgilide hedefim utkuu
bn ondan saşmam hedefimi örenmek istersen tripkolik gözler yktı derindeni dinle
**********************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************napim hedefimden sasmam demiştim öyle dimi*******************************************
yah sz ne kdr sçma insnlarsnz böle sçma br oyunu nası bu kdr seweblrsnz 5 yaşndaki çock bile bu oyndn skılır bn bir kere oynadm 12. levele qldm zekayla ne alakası var szn zekasızlıınz arabalarn üstnden atlamann nerese zekalık allam yha :D
çok güzel bir oyun bu oyunu bana amcamın kızı öğretti hatta adıda sena ama benden büyük 13 yaşında ama biz bu bunu iki kişilik bir oyun yaptık.ben space bastım oda 4lü tuşalara bastı.böylece ikimizde oynamış olduk ve bikerede skorumuz 12 oldu ona burdan çok teşekür ediyorum bu oyunu öğretiği için artık skorum 13 12 oluyor.ve öğrettiği zamandan beri oynuyorum
Arkadaşlar bu oyunun bnde hilesi var bnde iken hep 3 level 3 levbel atlıo ve buda büyk bişy en son 143 levele geldim 3 er 3 er atlamak bekleye bekleye patlamak bu oyun güzel hacı oynasanda bıkmamak
bennim adım su ve bu oyundan ne anladığınızı bir türlü çözemedim bununla oynayacağınıza gidip ders çalışsanız olmuyomu yanı msla ben günde herdersten 500 soru çözüyorum yazılılarımın hiç birindende 4 almadım hepsi yüzden beş yani
Beni tnıosunuz zaten bağımlı oldum ya ayrıca bu arada Levelim 65 diye sallayanlar ; 65. level yok.. Tamam mı lütfen sallamayın. Benim levelim 33 … 33 e gelene kadar canım çıkıo diyebilirim ama… o kadar eglenceli oyun ki bilgisayar hocası serbest bıraktıkıca oynuyorm o kadar eglenceli bir oyun herkese tavsiye ederim dicem yalan olcak ~ tavsiye etmem bağımlılık falan yapıyooo başlamayın yani .d
Arkadaslar bide bu oyun okuldaki pc’lerde acılmıo ben kendi evdeki bilgisayarımdan oynayabiliorm sdece ndn ya .d , okuldaki pc’lerdede acılsın oynayalım
Arkadaslar bide bu oyun okuldaki pc’lerde acılmıo ben kendi evdeki bilgisayarımdan oynayabiliorm sdece ndn ya .d , okuldaki pc’lerdede acılsın oynayalım
bu arada ‘su ‘ yorum yazmış ders çalışıorm flan .. çalış seni tutan yok .d
oyun supperrrr otesı bı seyy, 15. levelde yandm…Acayıp baqımlılık yapıyo.Bıttım ben bu oyuna, qorduqum kadarıyla herkes çok beqenmışş.19a gelıp oyunu bıtırmeyı çok ısterım ama bıras zor qıbı qorunuyoo…neyse herkese ıyı sanslar
ınş sızlerde 19. levele gelırsınız
bu oyunu yapana çoooooooooooooooooooooooook tesekkur edıyorum
qorduqum en qusel oyunlardan bırı…
<3 <3 <3 sevgılerımle <3 <3 <3
SELVİ KESKİN
özge sayı arkadaşıma uzatarak soylemesin şu anda 98inci leveldeyim lütfen bu davranışı yapmasın rica ederim. ayrıca çok güzel bir oyun yapmışsınız . sabahtan akşama kadar oynuyorum.bu oyunu çok güzel tebrikler…………………………
asıl sen burnunu karıştırma. ezik olmadığıma karsı. bi de şunu bil. 98 level var. gçmediğin için bilmiyosun. ezik ezik ezik ezik ezikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk aptal aptalllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll bunu da bil. gerizekalı gerize alı gerizekalııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
senle tanıştığıma memnun oldum demek sen hm ezik hm gerizekalıymıssın. çünkü kişi kendi sıfatını sayarmış bn veteriner diilim bide senle uğraşamam. hayvansın ya hm yorum bnim yorumumdu karışmana da gerek yoktu.cnın dayak istio galiba sen kaşınıonmmnmuuu
senle tanıştığıma memnun oldum demek sen hm ezik hm gerizekalıymıssın. çünkü kişi kendi sıfatını sayarmış bn veteriner diilim bide senle uğraşamam. hayvansın ya hm yorum bnim yorumumdu karışmana da gerek yoktu.cnın dayak istio galiba sen kaşınıonmmnmuuu
hm 98, level olsa sen geçemezsin malsın da o yüzden
ben bu oyunu fazla sevmedim ama çok kolay bir oyun olduğundan 11. levele kadar geldim güzel bir şey bunu yapamayanlar bile var, değil mi? neyse çok güzeldi herkese tavsiye ederim
bu oyunu tekrar oynamak isterdim ama sevmedm beğenenler oynasın hadi bakalım gösterin kendinizi bu oyunda 11. leveli geçeni daha görmedim hadin bakalım beni kim geçecek. eminim beni hiç kimse geçemez çünkü buna inanıyorum birisinin adı neydi unuttum oda demişki güzel olduğum halde oynayabiliyorum demiş ne garip insanlar var değilmi
ayşenur evelin 46 mı ben 63. levele geldim kendini geliştirmelisin canım benim beni hiç kimse geçemez beni geçen daha anasının karnından doğmadı anladınmı kızım beni geçmen için çok uğraşman lazım hem ben 7. sınıfa gidiyorum her dersin sınavından tek ben 100 alyorum em ben asıl SBS’de türkiye 1. si oldum fen lisesine gideceğim bu yıl ki denemedede ben türkiye 1. si oldum beni kimse geçemez hm kılavyedede en hızlı yazan benim beni hiç birzaman hiçbiryerde yenemessin tamammı ha ha haaaaaa
benimle uğraşanın varya anasını avradını nahların uleyn selma doğru söylüyor ben onunla aynı okuldayım ama biraz kendini beğenmiş fazla sevmiyorum onu havalı değil, bakımlıda değil, sadece kendini beğenmişin biri hep yüz aldım diye herkezle dalga geçiyooor bikeresinde kendi sınıflarından birisi 35 mi ne almış hemen okula yaydı pis bir kız onu bu yüzden hiç sevmiyorum
salak selmagil bize gelmişlerdi çünkü annelerimiz arkadaştı bizim bilgisayarda crazy taxiyi oynarken ilk ben oynamıştım bu oyunu daha önce hiç oynamamıştım neyse oyunu oynaım 3. levelde yandım sıra selmaya gelmişti tamı tamına 45. levele kadar geldi yaaa hiç inanamadım dedim ki sen bunu hep mi oynuyorsun dedim oda dedi kızım ben bu oyunun hastasıyım neden oynamayım dedi onların bilgisayarda 3d olanından var onu pek fazla oynamıyormuş çünkü internette yorum yapıyormuş. Bende dedim o zaman bende bu oyunu hep oynayayım
merhaba ben bu oyunu hiç sevmedim ama kardeşim furkan oynandı ve banada oyna dedi ve bende tamam dedim sonra oynadım çok hoş bir oyunmuş oynaya oynaya bu oyuna alıştım ve level 21 re gectim hadi hoşcakalın arkadaşlar ve bide unutmadan söyleyemki halime ve süleymana selamlarımı iletiyorum
Arkadaşlar bu oyun çok güzel.Aynı Çılgın Jip gibi.Zaten aynı oyun ikiside.Sadece şu farkları var:
Bunda taxi var
Çılgın Jip’te de jip var anladınız mı arkadaşlar?Yani bu iki oyundan güzel oyun yok!!
BENCEDE HERKES BURAYA TTOPLANSA ÇOK İYİ OLACAK
BÜYÜKLER KÜÇÜKLER YAŞLILAR ÇOCUKLAR HERKES BU OYUNU OYNASIN
HEP BİRLİKTE ÇÖKERTELİM OYUNU NE DERSİNİZ???????
59932 yaptım skorumu. Evet evet! sonunda yaptım levele dikkat etmedim ama bu başarıya level gerekmez heralde kıh kıh kıh.! ben yaparım yaaa.. )) bu arada şükrancım o puanla 14. level olamazz.. Aaa! inanmmıyorum taam mı? ama benm puanım inanılmıck gibi değil. ben yaparımda nasıl inanmazsınız… biliyorum şuan hepiniz bana imreniyorsunuz ama kimse benm gibi olamaz. ve sanırım bu yoruma prtam yıkılırrrrrrr!!! bu arada sevgilim ………’a burdan öpücük kocaman. seni seviyorum..! herkese bay siz bu arada bana yetişmeye çalışın kıh kıh kıh…. :* :* :KisS!
bu arada ada kimsenin sana imrendii filan yok.sen kendini gözunde fazla büyütmüşsün.bide hava atmak istiosan başka bi yere git.çunku burda havayı atıyosun ama havalanamıyosun.
oyun süper çok beğendim açamayanlar: kapayıp bir daha açsınlar ilk önce yukarıdekine sonrada tek 1 tane vardı zaten ona basın açılıyor ama süper bir oyun deneyin açmaya çalışanlar bir daha denesinler boşluk tuşuyla zıplıyor oklarla ilerliyor ve yön değiştiriyor.
arkadaşlar inanın size inanıyorum ama bi arkadaşımız adına gerek yok 156203 skorunu yapmış ayrıca 84. levele gelmiş buna kim inanır Kadir İnanır bile inanmaz
bak adamın tasını attırmayın yana ne 80 bölümü oyun sınırsı kardeşim deverim lan ben 1503. bölüme geldim ve 30. bölümden sonra süre yok yani atmayın ben 4787322112 puan kaandım ve 2 buçuk saat harcadım lan döverim sii ve zaten a z önce sinirdem dabulu tuşunu bozdum ve z ise ser basmayınca yazılmıyo
ben ada ya sesleniyorum be 64.987 yaptım yani sana imremmiyorum ve merak etme kimse sana imrenmiyo herkez o lafın yüüzünden senden nefret ediyo bu arada şükra sen ada ya bakma araba az çarparsa puan çok çok çarparsa puan az olur ve 1- lütfen kküfür etmeyin 2- bana bakın isimli kişi lütfen atmaaa atmaa atma dın dındı dırın dı atma yapıyorum ada ve bana bakın kişileri siz bi DEEELLİİİSSİİNNNİİİZZ üzgünüm ama SALAKSINIZ
harika bir şey ya ben 19. bölüme geliyorum ama 18 17 saniye kalıyor bayrakta çok uzakta herzaman o bölüme geldimmi dıt yanıyorum niye ya keşke 60 saniye olsa zorların dada hala 30 saniye ben herzaman bu oyunu oynarım hiiç başından kalkmam tabii ödevde yapacam
siz buna bişeymi diyosunuz ben kaçıncı bölüme geldim bi bilseniz söylesem inanmazsınız 32. levele geldim hep onu geçmeye çalışıyorum olmuyo saniyesi çok az bayrakta çok uzaaaaaaaakta…..)
Ekim 3rd, 2009 at 17:08
super bir oyun yapana tesekur ederim
herkeze tafsiye ederim
ve bu oyunu gorurseniz hemen durmadan oynayin ve bana guvenin
Aralık 20th, 2009 at 18:00
bu oyunu hiç beyen medim ve hep araba zıplıyo vede açamadım açması çok zor olduhu için bidaha oynamıycam
Aralık 20th, 2009 at 18:01
bu oyuna bayıldım
Şubat 1st, 2010 at 15:50
yahu oyunu bağımlılık yaptım
Şubat 4th, 2010 at 16:14
Skorunuz Kaç
Şubat 4th, 2010 at 16:27
Sürem Bayrağın Yanında Bitti Olmaz Kié:P
Şubat 4th, 2010 at 16:34
Yiné Bayrağın Yanında Bitti Béa{åçWÈoĬ3k§
Şubat 5th, 2010 at 10:27
bağımlılık yaptı bu oyun bana yaaaa
Şubat 7th, 2010 at 14:46
skorunuz kaçç???????????????
Şubat 7th, 2010 at 18:46
ben tam 7.levele geldimmmmmmm
Şubat 13th, 2010 at 20:51
süper bir oyun alıskanlık yaptı sürekli oynuyom ama en son level 6 ya kadar yetiştim herzaman öldüğüm zaman havada bitiyor
Şubat 14th, 2010 at 18:28
çok güzel bir yer her gün giriyorum
Şubat 16th, 2010 at 14:38
ben 10. lwl kadar geldim çok tavsiye ederim süperrrrr ötesi………………………
Şubat 17th, 2010 at 00:16
harika en son oturdum en son tam 10 levele kadar geldim
Şubat 18th, 2010 at 13:26
beyler nerden indirceez
Şubat 20th, 2010 at 13:38
öfff çook köötüü bii oyuun buu bii tüürlüüaçıılmaadıı.
Şubat 20th, 2010 at 13:39
amaaaaan öf açılmadı resmen buuu.
Şubat 26th, 2010 at 14:51
arkadaşlar sürekli space tuşuna basarsanız hiçbir arabaya çarpadan yolunuza devam edersnz sürekli zıplar öyle yhani süreden kazanç oLr
Şubat 26th, 2010 at 19:52
bence çok güzel bir oyun
Şubat 28th, 2010 at 11:21
çok güzel bi oyun facebooktan açıyodum ama şimdi açılmıyor facbooktan
Şubat 28th, 2010 at 11:25
50513 yaptım skorumu
Şubat 28th, 2010 at 11:33
üffffffffff darı arabalardan nefret ediyorum
Mart 12th, 2010 at 15:41
bu oyunda 5e kadar gldm
Mart 13th, 2010 at 14:20
holley bn 8. levele geldim yuppiiiiiiii
Mart 13th, 2010 at 14:21
bu oyunda mavi sarı arabalardan nefret ediyorum ya eğer onlar olmasaydı 10. daydım
Mart 13th, 2010 at 20:41
Bence çok güzel bir oyun,boş zamanlarımda hep bu oyunu oynuyorum.
Mart 26th, 2010 at 19:34
arkadaşlar nie vaktinizi böyle boş şeylerde harcıyorsunuz beni herkez tanıyor bn selenada oynayan dilara selenada oynamak isteyen varsa bana burdan mail atsın arkadaşlar bni dinleyenler için teşekkür ederim
Mart 29th, 2010 at 18:31
yha bu oyun beni nagımlı yaptı yha hergün mutlaka girip oynuyorum ama gerçegi daha güzl
Mart 29th, 2010 at 18:33
10 a geldim 1 saniyeyle yenildim yha
Mart 30th, 2010 at 20:21
yaaaa bu oyun kadar güzel oyun görmedm süperrrr birrrrrrrr oyn okuldan geliyrm üstümü değiştirdkten snra hemen oyuna geçyrm…………………………….!!!!!!!!
(oynamayanlara tavsiye ederim)…..
Mart 31st, 2010 at 15:58
yha çok acyip güzel bir oyun am gardaşlar skorlarınız çok az benim rekorum 73.554 biraz DAHA GELİŞTİRİN KENDİNİZİ 60 bini geçin EĞER BENİM SKORUMU GEÇEN OLURSA NOT BIRAKSIN UNUTMAYIN BENİM SKOR 73.000
Mart 31st, 2010 at 16:00
arkadaşlar benim bir üsteki skoru 73.554 olan kişi beni yazımı yazarken yanlışlıkla ARKADAŞLAR yenine GARDAŞLAR demişim bir AMA yerine a.. demişim çok pardon arkadaşlar
Mart 31st, 2010 at 19:58
cok guzel 1 oyun b ayıldım:d:D
Nisan 1st, 2010 at 15:44
arkadaş lar ben skoru 73.554 olan gamze adındaki kişi skro tazeldim 73.554 yerine 80.584 yaptım hadi skorlarınızı yazın bu mükemmel skoru kim bilirse ama gerçekten bu skoru geçen not bıraksın not bıraksın derken buraya yazsın
Nisan 1st, 2010 at 19:14
ben yine GAMZE BUKEZDE YENİ REKORUM 87.000 HADİ BUNU GEÇİN DİĞER İKİĞ RESKOR GERİDE KALDI
Nisan 1st, 2010 at 19:16
daha birinci bölüm deyim
Nisan 1st, 2010 at 19:56
yha gamze denilen kız sen nasıl bu kadar puan almayı başarıon gerçekten çok iyi seni kendi adıma tebrik ederim
Nisan 3rd, 2010 at 12:30
ben tam 10. levele gittim
Nisan 3rd, 2010 at 12:33
üffffffffffffffffffffffffffff çok sıkıcı hep arabalar birbirine yapışık geçilemiyorki
Nisan 3rd, 2010 at 12:39
skorum tam tamına 48975 hadi burekoru geçemiyen ezik olsun
Nisan 4th, 2010 at 17:43
skorum 85.007
Nisan 4th, 2010 at 17:53
yeni skorum 95.016
Nisan 5th, 2010 at 19:53
üfffffffffffffffffff tam geçicem sürekli arabalara çarpıyorum birtürlü olmuyor çok sıkıcı oluyor
Nisan 7th, 2010 at 12:53
bu oyun çok güzel facebook tan giriyodum ama açılmıyo her gün bu siteye giriyorum
Nisan 7th, 2010 at 12:57
ben tam 100. levele geçtim
Nisan 8th, 2010 at 15:56
çok iyi oyunnnn
Nisan 9th, 2010 at 09:07
çok güzel bir oyun 89 leveldeyim
Nisan 9th, 2010 at 21:34
likotin gibi bağımlı oldum
Nisan 11th, 2010 at 23:31
bence atıyosun sen DİLARA KURTULMUŞ olamazsın ………
Nisan 15th, 2010 at 08:11
coook güzel oyun ……)
Nisan 17th, 2010 at 12:55
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr harika ah bide bayrağın tam yanında bitmessseeeeeeeeeeeeeeeee
Nisan 18th, 2010 at 14:24
kübra sen ne diyosunki cnmbnm ben tam 86.851 puanım war
Nisan 29th, 2010 at 14:11
tam 11 level e geldim arkadaşlarr resmen bağımlılık yapıyo herkese oynamalarını tavsiye ediyorum süperrrr bi oyun yapanalara çok teşşekkür ediyorummmm.
Nisan 30th, 2010 at 14:20
tam 9. levele geldim zamanım yetmedi bence süreyi biraz uzatmaları lazım
Nisan 30th, 2010 at 14:21
rumeysa atıyorsunnnnnnnnnnn sen 100. levele gelemessinnnnnnnnnnnnn atmaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nisan 30th, 2010 at 14:22
ahmet sende atıyorsunnnnnnnnnnnnnnnnnn
Mayıs 1st, 2010 at 12:16
bu oyun berbat gerçeği daha gzl
Mayıs 1st, 2010 at 15:10
nedense bütün aksilikler beni buluyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Mayıs 1st, 2010 at 15:11
YETER ARTIK ÇOK YORULDUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMİĞREÇLEŞİYOR
Mayıs 2nd, 2010 at 17:03
HARİKA Bİ OYUN VE 13.LEVELDA YANIM ÇOK SÜPER AŞIĞIM BU OYUNA
Mayıs 8th, 2010 at 14:25
hiç güzel bir oyun deyil beyenmedim
Mayıs 9th, 2010 at 15:15
Çok güzel bi oyun ama siktmm arABALARI ENGEL OLUYIORLAR 14. SEWİYEYE GELDM MAVİ ARABALARI İÇ SEWMİOM A.Q
Mayıs 15th, 2010 at 09:40
bu oyun çok zor açilio yaaaa ufffff çidiracammmmm laaaaa offffff be (:
açilmio
Mayıs 17th, 2010 at 18:02
bilmem fena değil iste bu kadar güzel oyun içer,isinde üfffffffff
Mayıs 18th, 2010 at 22:46
çok güzel oyun
Mayıs 19th, 2010 at 22:36
ya bu oyunu çok seviorum
Mayıs 22nd, 2010 at 09:41
hiç güzel değil
Mayıs 25th, 2010 at 16:13
GeRcEkTeNdEnde güsellll biii oyunnn ):
Mayıs 27th, 2010 at 15:10
hepinizin yorumlarını okuduk. okumaz olaydık berbat yorumlar yapmışsınız. allah akıl dağıtırken crazy taxi mi oynuyordunuz? allah belanızı vermesin ila vuuh
Mayıs 31st, 2010 at 21:11
ben tam12. levele kadar geldimde son bayrakta süre yetmedi yavv
Haziran 1st, 2010 at 16:56
utkucumm bnce ckk gÜzEl bii oyundu cnmm
yani senin yorumun o olabilir çk güzell biir oyunn yani öle demeye fazla hakkın yokk
aa dogruu o seniin yorumun yani fikrinn cnmmm senden ck hoşlandımm muckk sende beni seviyorsan bu oyunu actiginda bende senii muckk yazabilirsinn cnmmm utkumm benim yyaa ne de olsa kimin sevgilisi bitanemm):(:):(:):(:):(:)
Haziran 1st, 2010 at 17:49
ben seni ck seiooyomm askım emesenmi veriyom:::::::love_irem__@hotmail.com oldu konusuruzz
Haziran 1st, 2010 at 17:50
ben seni ck seiooyomm askım emesenmi veriyom:::::::love_irem__@hotmail.com oldu konusuruzz hhaa askımmm bn ck seksiyimm evde sütyen kilot la gezerimm huuAA
Haziran 5th, 2010 at 08:25
keşke zaman 40 snden başlasa yoksa bu oyunu ben asla bırakmam
Haziran 6th, 2010 at 09:32
************************************************************************************************************************************************************************************yook yaa bölede iiyidir ya zeka oyunu gibi birsey bensuu
ben yemin ederim allah ekmek kuran carpşin 6.levele geldimm 3 sn gecemendim
10 sn yede olsa bırakmam yine benim bir hedefimm varr ondan bırakmam hedefim için gerekirsede ölürümmm hedefimi iyii bilirim hedefimden dönmem gerekirs e bile canımı feda ederim
ailem için ölürümm öleyimm ben böleyim ve beni kimse değiştirmez sürekli zeka zeka zeka zka oyunu bn böle hedefimi örendimmm
simdi isse sevgilide hedefim utkuu
bn ondan saşmam hedefimi örenmek istersen tripkolik gözler yktı derindeni dinle
**********************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************napim hedefimden sasmam demiştim öyle dimi*******************************************
Haziran 18th, 2010 at 21:33
süper zaten yüklü kiiiiiiiiii
Haziran 21st, 2010 at 14:52
yah sz ne kdr sçma insnlarsnz böle sçma br oyunu nası bu kdr seweblrsnz 5 yaşndaki çock bile bu oyndn skılır bn bir kere oynadm 12. levele qldm zekayla ne alakası var szn zekasızlıınz arabalarn üstnden atlamann nerese zekalık allam yha
:D
Haziran 25th, 2010 at 10:04
ya bu oyunnn coooooooooook güzelllll bayıldım kısaca bu oyun benım aşkım
Haziran 26th, 2010 at 17:17
qerizekalılar..!!
Haziran 26th, 2010 at 22:55
benn 8745 yaptım bu arada crazy taksi 2 çıktıı o daha manyhak
Temmuz 4th, 2010 at 20:13
gerçekten süper bi oyun hatta mkemmel ben 17. levele geldm bunu geçinde görelim
Temmuz 7th, 2010 at 02:43
arkadaşlar 21. levele geldimmmmmm
Temmuz 9th, 2010 at 11:22
ben 95.995 puana gldm
Temmuz 9th, 2010 at 19:53
100. levele geldimmmm
Temmuz 10th, 2010 at 16:28
atma rümeysa 100. levele gelemezsin yalancı
Temmuz 14th, 2010 at 18:09
oyun gerçekten bağımLıLık yapıo
)
Temmuz 15th, 2010 at 00:57
kesinllikle
Temmuz 16th, 2010 at 02:39
yeni skorum 86.898
Temmuz 18th, 2010 at 20:45
oyun çooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkk güzel % 100
Temmuz 22nd, 2010 at 00:54
13. levele geldim ilk oynayışımda
Temmuz 22nd, 2010 at 09:54
25 lwl oldum
Temmuz 22nd, 2010 at 11:44
bu oyunda 13. levele kadar gelicektim ki elim yanlışlıkla kaydı tamda 1 saniye kala skorum 54.100
Temmuz 23rd, 2010 at 11:34
ya harika bi oyun ya
Temmuz 23rd, 2010 at 23:51
14. levele kadar geldim süper bi oyun 59.189 skorum çok iyi
Temmuz 27th, 2010 at 12:01
ben 12. levele geçtm
Temmuz 27th, 2010 at 19:34
oley skorum 60.000 aştı 62.903
Temmuz 28th, 2010 at 14:31
Bence oyun cok güzel ve eglenceli süper bi şey arkadaşlar oynayanlar bilir zaten nasıl bi şey oldugunu herkese iyi oynamalar arkadaşlar.
Temmuz 28th, 2010 at 18:18
cok güzel bi oyun zevkli
Temmuz 30th, 2010 at 16:36
çok güzel bir oyun bu oyunu bana amcamın kızı öğretti hatta adıda sena ama benden büyük 13 yaşında ama biz bu bunu iki kişilik bir oyun yaptık.ben space bastım oda 4lü tuşalara bastı.böylece ikimizde oynamış olduk ve bikerede skorumuz 12 oldu ona burdan çok teşekür ediyorum bu oyunu öğretiği için artık skorum 13 12 oluyor.ve öğrettiği zamandan beri oynuyorum
Temmuz 31st, 2010 at 14:21
çok güzel bir oyun hep oynuyorum çok eylenceli15. levele gelebildim tam geçiyodum süre bitti
Ağustos 1st, 2010 at 13:24
ben bu oyunu zaten oynuyodum ve çok beğeniyodum
Ağustos 1st, 2010 at 13:25
bu oyun bana bağımlılık yaptı hergün oyunu açıom yannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çok süper be
Ağustos 10th, 2010 at 12:33
arkadaşlar 100 leveldeyimm
)))
Ağustos 12th, 2010 at 18:58
yaa ben 10. levele kadar geldim 11. levele tam gelecektim yandım içinizden bu oyunun kaç level olduğunu bilen varmı ?
Ağustos 18th, 2010 at 14:58
oyununuz cvook guzel bu sıteyı kurana teşekkur ederım
Ağustos 19th, 2010 at 14:37
ne pis şeyler konuşuosun utku&damla burası oyun sitesi kendine başka bi site bulsan iii olacak
Ağustos 24th, 2010 at 15:48
ya mükmml bi oyn ama byrqa qldqnde süre btio ve o zmn pc yi kırmk istym ztn zarrda vrdm yani pc.d.d.d.d.
Ağustos 25th, 2010 at 11:47
alhm ya 10.lwle qeldm tam byrqn orda süre bti.s.s
Ağustos 31st, 2010 at 16:24
ben 15 e kadart geldiiim =)=)=) güzel bi oyun..
Eylül 2nd, 2010 at 13:21
ÇOK GÜZEL BİR OYUN ŞAHZEN!=))))
Eylül 4th, 2010 at 15:43
bu oyu çoq qüzel yaa 11 inci level e kadar qeldim
Eylül 7th, 2010 at 03:24
süper bir oyun 14.levele kadar geldim
Eylül 21st, 2010 at 15:20
ben bu oyunu çok sevdim.skorum29 uncu level
Eylül 22nd, 2010 at 12:46
komik bir oyun
Eylül 23rd, 2010 at 22:42
Arkadaşlar bu oyunun bnde hilesi var bnde iken hep 3 level 3 levbel atlıo ve buda büyk bişy
en son 143 levele geldim 3 er 3 er atlamak bekleye bekleye patlamak bu oyun güzel hacı oynasanda bıkmamak
Eylül 30th, 2010 at 19:54
8. lovelde bitirdim devam edeicemmmmmmmmmmmmmm
Ekim 2nd, 2010 at 14:46
bennim adım su ve bu oyundan ne anladığınızı bir türlü çözemedim bununla oynayacağınıza gidip ders çalışsanız olmuyomu yanı msla ben günde herdersten 500 soru çözüyorum yazılılarımın hiç birindende 4 almadım hepsi yüzden beş yani
Ekim 12th, 2010 at 16:44
ya çok güzel bi oyun da ta 11. levele geldim ama çarpınca çok zor oluyo nefret ediyorum çarpmasına
Ekim 16th, 2010 at 09:34
ARKADAŞLAR 95.759 LEVELE KADAR ULAŞTIM BİZ BUNU OKULDADA BİLGİSAYAR DERSİNDE OYNARDIK KİMSE BENİ GEÇEMEZDİ ÇOK ZEVKLİ Bİ OYUN BENCE…
Ekim 16th, 2010 at 09:35
PARDON ARKADAŞLAR ÜSTTEKİ YAZIDA LEVEL DEMİŞİM SKOR DİYECEKTİM
Kasım 6th, 2010 at 17:18
harika bir şey yahu
Kasım 7th, 2010 at 22:45
süper varya bayıllddımm oyınaa
Kasım 13th, 2010 at 19:15
taaa 11 levele geldim süra bitti Allah kahretsin ya :@
Kasım 13th, 2010 at 20:10
ben 11. levele gelmiştim geçen sefer şim di 13. levele geldim ve süre yetmedi diye yandım neden süre bu kadar az
Kasım 15th, 2010 at 22:00
süperrr…tam 7. levele kadar geldim süper bi oyun bence oynayın
Kasım 16th, 2010 at 10:11
helal olsun basit gibi ama aynı zamandada eğlendiren zor bir oyun ama 5yıldız benden çoookk güzel teşekkürler
Kasım 17th, 2010 at 14:02
8. levele geldim ama süre level geçtikçe azalıyo farkettinizmi
Aralık 4th, 2010 at 21:23
siz çok bilmons bu oynu galba ben en son biraz önce 11 Level. geldim ama geçerm bn dha
Aralık 10th, 2010 at 21:16
bu oyun hiç güzel değil arki olmak isteen
Aralık 12th, 2010 at 17:07
yahu istambul trafiğinden beter arkadaş ama biraz iyi oynadım
bana ulaşmak istiyen
Aralık 14th, 2010 at 22:00
sen çok bilion ilayda ben 14.levele geldim
Aralık 15th, 2010 at 20:10
harıka bı oyun ama hep arabaların uzerınden atıyım derken carpıyorum cok sınırım boulluyor
Aralık 19th, 2010 at 20:39
süperr bir oyun ya bendede bağımlılıkk yaptııı yaaa
süperr bişeyy…
<3<3<3
Aralık 22nd, 2010 at 11:23
ayy sıkıldım rekor kırmaktan ama güzel oyun bi 65 yapamadım hep 64. level de kalıyorum
Aralık 22nd, 2010 at 11:25
ayy defne geçtim 65 e rekorumdeyım nan:)
Aralık 23rd, 2010 at 12:36
çok güzel 12 levele kadar geldim süperr
Aralık 23rd, 2010 at 21:53
güzel oyun ama tam bayrağın yanındayken bitmesine uyuz oluyoruum xD.. Bide çok telaşlı bir oyun bu oyunu oynarken tırnaklarımı yiyorum .D
Aralık 28th, 2010 at 18:26
65.level yok diyen arkadaşlarım sallamasınlar…
Ocak 2nd, 2011 at 15:17
19. LVLDE BAYRAĞIN YANINDA BİTTİ
Ocak 4th, 2011 at 14:03
çok güzell ya
Ocak 5th, 2011 at 18:41
skorum 21
Ocak 8th, 2011 at 12:12
28. leveldeydm saniye yetmedi yha off
Ocak 10th, 2011 at 19:31
Beni tnıosunuz zaten bağımlı oldum ya
ayrıca bu arada Levelim 65 diye sallayanlar ; 65. level yok.. Tamam mı lütfen sallamayın. Benim levelim 33 … 33 e gelene kadar canım çıkıo diyebilirim ama… o kadar eglenceli oyun ki bilgisayar hocası serbest bıraktıkıca oynuyorm
o kadar eglenceli bir oyun herkese tavsiye ederim dicem yalan olcak ~ tavsiye etmem bağımlılık falan yapıyooo başlamayın yani .d
. (: Sevgiler CrazyTaxi arkadaşlarım..
Hill_drl
… hilal dural …
Ocak 10th, 2011 at 19:36
Arkadaslar bide bu oyun okuldaki pc’lerde acılmıo
ben kendi evdeki bilgisayarımdan oynayabiliorm sdece ndn ya .d , okuldaki pc’lerdede acılsın oynayalım
Ocak 10th, 2011 at 19:37
ben kendi evdeki bilgisayarımdan oynayabiliorm sdece ndn ya .d , okuldaki pc’lerdede acılsın oynayalım 
Ocak 10th, 2011 at 19:38
crzytaxi.
….hilal dural….
Ocak 10th, 2011 at 19:42
Hilal Dural derken? Sen bizim hilal misin ? Anlayamadım ? ,D
Ocak 11th, 2011 at 16:30
oyun supperrrr otesı bı seyy, 15. levelde yandm…Acayıp baqımlılık yapıyo.Bıttım ben bu oyuna, qorduqum kadarıyla herkes çok beqenmışş.19a gelıp oyunu bıtırmeyı çok ısterım ama bıras zor qıbı qorunuyoo…neyse herkese ıyı sanslar
ınş sızlerde 19. levele gelırsınız
bu oyunu yapana çoooooooooooooooooooooooook tesekkur edıyorum
qorduqum en qusel oyunlardan bırı…
<3 <3 <3 sevgılerımle <3 <3 <3
SELVİ KESKİN
Ocak 11th, 2011 at 16:32
SU, bıze onerıde bulunup vakıt harcamayın demıssn ama o zaman sen nıye gırdın oyuna, oyuna gırmeden buraya yorum yasamıcaqına gore sende oynamıssın…
Ocak 13th, 2011 at 14:38
bençe bu oyun süperrr bir oyun levıl 19/e kadar gidip yan oldum çokk zor levıl19
Ocak 13th, 2011 at 17:13
arkidişlar size yemin ederim 12 lwle geldim
))((
Ocak 13th, 2011 at 19:07
özge sayı arkadaşıma uzatarak soylemesin şu anda 98inci leveldeyim lütfen bu davranışı yapmasın rica ederim. ayrıca çok güzel bir oyun yapmışsınız . sabahtan akşama kadar oynuyorum.bu oyunu çok güzel tebrikler…………………………
Ocak 13th, 2011 at 22:02
ayyyy bn 30, oyuna geldim siz 8 in 10 un lafını edionuz daha
Ocak 14th, 2011 at 11:45
ayse nura diyorumki30daysan ben de 98inci leveldeyim . bir de ona oyun denmez level denir
Ocak 14th, 2011 at 19:13
bikere 98, level yok atma receeep sadece 80, oyuna kadar var ne kadar yalancısın bide 98. levelde olsa senin gibi ezik geçemezz
Ocak 14th, 2011 at 19:14
hm saanne ister level derim ister oyun her şeye burnunu sokmaa
Ocak 14th, 2011 at 20:42
scor 73,153
Ocak 15th, 2011 at 12:26
asıl sen burnunu karıştırma. ezik olmadığıma karsı. bi de şunu bil. 98 level var. gçmediğin için bilmiyosun. ezik ezik ezik ezik ezikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk aptal aptalllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll bunu da bil. gerizekalı gerize alı gerizekalııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
Ocak 15th, 2011 at 20:00
Ocak 15th, 2011 at 20:02
Ocak 15th, 2011 at 20:39
Ocak 22nd, 2011 at 11:39
ahhhhhhhhh ah bağımlı oldum çıktım
Ocak 22nd, 2011 at 11:40
offffffffffffffffff offfffff dersimden gri kldm
Ocak 22nd, 2011 at 16:59
süresi çak az ama güzel oyun
Ocak 22nd, 2011 at 17:01
çok çok çok ama çok güzel kız olduğum halde oynuyom
Ocak 23rd, 2011 at 17:26
ben bu oyunu fazla sevmedim ama çok kolay bir oyun olduğundan 11. levele kadar geldim güzel bir şey bunu yapamayanlar bile var, değil mi? neyse çok güzeldi herkese tavsiye ederim
Ocak 23rd, 2011 at 17:32
bu oyunu tekrar oynamak isterdim ama sevmedm beğenenler oynasın hadi bakalım gösterin kendinizi bu oyunda 11. leveli geçeni daha görmedim hadin bakalım beni kim geçecek. eminim beni hiç kimse geçemez çünkü buna inanıyorum birisinin adı neydi unuttum oda demişki güzel olduğum halde oynayabiliyorum demiş ne garip insanlar var değilmi
Ocak 24th, 2011 at 00:59
sabah oynamıştım bu oyunu ama şimdi daha iyi oynuyorum 21. levele geldim
Ocak 27th, 2011 at 11:27
levelim 46
Ocak 27th, 2011 at 17:40
yaaaaaaaa çok güzel bir oyun levelim tam 18 kadar geldim arkadaşlar valla
Ocak 27th, 2011 at 18:59
ayşenur evelin 46 mı ben 63. levele geldim kendini geliştirmelisin canım benim beni hiç kimse geçemez beni geçen daha anasının karnından doğmadı anladınmı kızım beni geçmen için çok uğraşman lazım hem ben 7. sınıfa gidiyorum her dersin sınavından tek ben 100 alyorum em ben asıl SBS’de türkiye 1. si oldum fen lisesine gideceğim bu yıl ki denemedede ben türkiye 1. si oldum beni kimse geçemez hm kılavyedede en hızlı yazan benim beni hiç birzaman hiçbiryerde yenemessin tamammı ha ha haaaaaa
Ocak 27th, 2011 at 19:02
ayşenur sen gerçektende gerizekalısın 98. level gerçekten var aptal şakir
Ocak 28th, 2011 at 10:58
selma sen malmısın ya türkiye birincisiymimş kendini tarif et
Ocak 28th, 2011 at 17:58
çokkk güzelloyunnn
Ocak 28th, 2011 at 17:59
bu oyunu cıkarannnnnnnnnnnnnnnnn eleri derd görmesin
Ocak 29th, 2011 at 14:04
yalancılık yapanda var
bir kere 10.lwl yooookkkk
yalan
cılar
Ocak 29th, 2011 at 20:45
çok güzel ben level 75 geçtim
Ocak 29th, 2011 at 20:49
halime cim level birisi 99 a gectim dedi herkes yalan atıyor canlarım benim yalan atmayın gözünüz kör olur ciciller
Ocak 29th, 2011 at 20:50
canan cım galiba sen oynamayı bilmiyon galiba
Ocak 29th, 2011 at 20:53
oynamı senden güzel biliyorum halime nur cum geri bir tahtan eksik galime
Ocak 30th, 2011 at 11:01
napalımm bazı insanlarınn kaderii
Ocak 30th, 2011 at 20:57
kızım bana bak seni bir çırpıda boğarım ben gerçektende türkiye 1.siyim anladınmı ooooo
Ocak 30th, 2011 at 21:00
asıl mal varya kim biliyormusun sensin sen ağzını burnunu dağıdırım senin benim bayramlık ağzımı açtırma sana bi laflar ederim ağzın açık kalır
Ocak 30th, 2011 at 21:01
bayramlık ağzımı açmak istemyorum bana bak şekerim sen beni tanımıyorsun ama bende senitanımıyorum
Ocak 30th, 2011 at 21:18
bu sefer tam 10. levelde kaldım ya tüh
Ocak 31st, 2011 at 21:35
benimle uğraşanın varya anasını avradını nahların uleyn selma doğru söylüyor ben onunla aynı okuldayım ama biraz kendini beğenmiş fazla sevmiyorum onu havalı değil, bakımlıda değil, sadece kendini beğenmişin biri hep yüz aldım diye herkezle dalga geçiyooor bikeresinde kendi sınıflarından birisi 35 mi ne almış hemen okula yaydı pis bir kız onu bu yüzden hiç sevmiyorum
Ocak 31st, 2011 at 21:36
kendisi bi keresinde benimlede dalga geçmişti
Ocak 31st, 2011 at 21:38
selma senin bayramlık ağzın açılsa hem ne olur meydan okusam bu kıza bi bok olmaz doğdu doğalı hiç sevmem bu kızı
Ocak 31st, 2011 at 21:51
salak selmagil bize gelmişlerdi çünkü annelerimiz arkadaştı bizim bilgisayarda crazy taxiyi oynarken ilk ben oynamıştım bu oyunu daha önce hiç oynamamıştım neyse oyunu oynaım 3. levelde yandım sıra selmaya gelmişti tamı tamına 45. levele kadar geldi yaaa hiç inanamadım dedim ki sen bunu hep mi oynuyorsun dedim oda dedi kızım ben bu oyunun hastasıyım neden oynamayım dedi onların bilgisayarda 3d olanından var onu pek fazla oynamıyormuş çünkü internette yorum yapıyormuş. Bende dedim o zaman bende bu oyunu hep oynayayım
Ocak 31st, 2011 at 21:52
oynaya oynaya daha güzelleşmeye başlıyor çünkü ilk defa 8. levele geldim
Ocak 31st, 2011 at 21:53
kız aslında çok çok güzel ama acımasız hiç kimseyi sevmez
Ocak 31st, 2011 at 21:59
12. levele geldim ama 13. levele gelemedim
Şubat 7th, 2011 at 21:48
kapak 50.levele geldim
Şubat 8th, 2011 at 21:11
Tam 10. Lewele geçicektim kırmızı taksiye çarptım.Sürem bitti. Kırmızı taksiden nefret ediyoruum
)
Ama çok süper bi oyun Herkese tavsiye ederim.
Şubat 8th, 2011 at 21:18
ArkadasLar bu çok qsL bi oyun herkese tavsiye ediyorum ayrıca bu oyunda en yüksek skorum 69.875
Şubat 12th, 2011 at 14:59
bu oyun süper birşey bilgeseyarı açtımmı ilk oynadığım oyun bu oluyor.
Şubat 16th, 2011 at 18:36
bencede cok guzel bir oyun
Şubat 18th, 2011 at 19:01
ben 11. LeveLe kadar qeLdm orada bitti çkk qsL bir oyun bayıLdm ,)
Şubat 19th, 2011 at 20:12
merhama arkadaşlar ben 7 yaşındayım level 10 geçtim ben güzel oyunuyorum çok güzel oyun bayıldım
Şubat 20th, 2011 at 16:35
arkadaşlar beni geçen var mı?ben seviye 94 oldum.beni geçen varsa lütfen yazsın.ama yalan söylemek yok.hahahahahahahahaha
Şubat 20th, 2011 at 16:37
ben selini geçtim.hahahahahhahahhahahaha
Şubat 20th, 2011 at 16:38
selma noldu.ben 11ci seviyeyi geçtim buda sana kapak olsun.
Şubat 24th, 2011 at 20:15
merhaba ben bu oyunu hiç sevmedim ama kardeşim furkan oynandı ve banada oyna dedi ve bende tamam dedim sonra oynadım çok hoş bir oyunmuş oynaya oynaya bu oyuna alıştım ve level 21 re gectim hadi hoşcakalın arkadaşlar ve bide unutmadan söyleyemki halime ve süleymana selamlarımı iletiyorum
Şubat 25th, 2011 at 13:28
ben 29.oyuna kadar geldim çok eylenceli bir oyun bence bu oyunu herkez oynamalı oyna yan herkez büyük bir zevk alır
Mart 1st, 2011 at 12:36
cof guzelllllllllllllllllllllllllll bi oyun
Mart 2nd, 2011 at 14:22
Burdan atanlara seseleniyorum sizin gibi ezikler 300. levele gelebilirlermi hadi beni geçinde görim
Mart 2nd, 2011 at 19:17
veeeeee 21. levele geçtim.Süper oyun
bu oyunun hilesi var bende xd
Mart 3rd, 2011 at 19:21
Bu oyunun hilesi yok bikere !! yalan söleme reyyan
Mart 4th, 2011 at 22:05
Bu oyun aynı <>gibi.Ama sonuçta aynı oyun.Sadece bunda taxi Çılgın Jip’te jip var.Aradaki fark ooo arkadaşlar!!!
Mart 4th, 2011 at 22:09
Arkadaşlar bu oyun çok güzel.Aynı Çılgın Jip gibi.Zaten aynı oyun ikiside.Sadece şu farkları var:
Bunda taxi var
Çılgın Jip’te de jip var anladınız mı arkadaşlar?Yani bu iki oyundan güzel oyun yok!!
Mart 4th, 2011 at 22:10
Evet Başak aynen öyle.Ben iki oyunu oynuyorum.Ya sen iki oyunuda oynuyor musun?
Mart 4th, 2011 at 22:11
Evet Barış.Bende iki oyunu oynuyorum.Ama en çok hoşlandığım oyun CRAZY TAXİ idir.
Mart 4th, 2011 at 22:13
Yaa arkadaşlar bende şimdi oynamaya başladım çok güzel bir oyun yaaa!!!!!!!!!!!!!!!!
Mart 4th, 2011 at 22:14
Evett çocuklar ben büyük yaştayım ama bu oyunu çok sevdim
Mart 4th, 2011 at 22:16
Bu oyun çok güzelmiş yaaa herkes buraya toplansın her çocuk burayaa!!!!!!!!!!
Mart 5th, 2011 at 17:03
EZİK BEN 12 YE GELDİM
Mart 5th, 2011 at 17:55
BENCEDE HERKES BURAYA TTOPLANSA ÇOK İYİ OLACAK
BÜYÜKLER KÜÇÜKLER YAŞLILAR ÇOCUKLAR HERKES BU OYUNU OYNASIN
HEP BİRLİKTE ÇÖKERTELİM OYUNU NE DERSİNİZ???????
Mart 5th, 2011 at 17:57
Yaaa bencede öyle yapalım
Büyük küçük her yaştaki insanlar buraya toplansın
Oyunu çökertelim!!!!!!!!!!!!
Mart 5th, 2011 at 17:58
Ama tamamen çökertmeyelim BAŞAK idi değil mi senin ismin galiba öyledir
tamamen çökertmeyelim
yoksa bir daha oynayamayız
Mart 5th, 2011 at 18:00
EVET BENİM ADIM BAŞAK BENCEDE TAMAMEN ÇÖKERTMEYELİM:)
Mart 7th, 2011 at 22:03
çok iğrenç hemen bitiyor
Mart 12th, 2011 at 16:53
Bu oyun mükemmel tek kelime ile harika….
Mart 13th, 2011 at 21:21
arkadaşlarrrrrrrrrn bu oyunu 21 kadar
Mart 15th, 2011 at 12:35
slm arkadaslar
Mart 16th, 2011 at 00:39
64919 bin puan yaptım 14 ü levele tam giriodum bitti
ama çok güzel bir oyun
Mart 20th, 2011 at 21:00
59932 yaptım skorumu. Evet evet! sonunda yaptım levele dikkat etmedim ama bu başarıya level gerekmez heralde kıh kıh kıh.! ben yaparım yaaa..
)) bu arada şükrancım o puanla 14. level olamazz.. Aaa! inanmmıyorum taam mı? ama benm puanım inanılmıck gibi değil. ben yaparımda nasıl inanmazsınız…
biliyorum şuan hepiniz bana imreniyorsunuz ama kimse benm gibi olamaz. ve sanırım bu yoruma prtam yıkılırrrrrrr!!!
bu arada sevgilim ………’a burdan öpücük kocaman. seni seviyorum..! herkese bay siz bu arada bana yetişmeye çalışın kıh kıh kıh….
:* :* :KisS!
Mart 25th, 2011 at 23:32
çok bağımlılık yapan bir oyun insan yenilince tekrar tekrar oyunu oynamak istiyor.10.levele kadar gel
dim.
Mart 27th, 2011 at 20:56
bir kız olarak bn 14. leveli bile bitirdim.
Mart 27th, 2011 at 21:01
bu arada ada kimsenin sana imrendii filan yok.sen kendini gözunde fazla büyütmüşsün.bide hava atmak istiosan başka bi yere git.çunku burda havayı atıyosun ama havalanamıyosun.
Mart 28th, 2011 at 16:01
mall gibi oyun hiç sevmedim anca arabaların üzerinde atlıyr araba bunun neresini sevdiniz anlamadım iğrenç leş gibi bir oyun
Mart 30th, 2011 at 17:27
bnce süper bir oyun mal gibi falan da deil seni şikayet ederm haaa
Mart 30th, 2011 at 17:28
Nisan 9th, 2011 at 10:15
benden iyisi varsa yorum yapsın da göreyim
Nisan 13th, 2011 at 23:01
çok güzel bir oyun sürekli spacre tuşuna basın 8′inci levele geldim
Nisan 19th, 2011 at 16:55
11. leveli çoktan geçtim 13 de yandım
Nisan 19th, 2011 at 21:14
ewt erim senden zaten herkes iyi bn seni kesin GEÇMİŞİMDİR
Nisan 26th, 2011 at 10:06
bence çok güzel süperrrrrrrrrrrr
Nisan 26th, 2011 at 10:07
bence çok güzel süper……………..
Mayıs 18th, 2011 at 12:37
yha o kadar güzel bi oyun ki resmen bagımlısı oldum 18 levele geldim 20 yapamadım ama yapcam cok manyak bi oyun cok beyendm
Mayıs 24th, 2011 at 19:23
oyun çok güzel 22. lwle geldim bağımlı yaptı
:D:D
Mayıs 24th, 2011 at 20:50
Süper Ötesiii Yhaa herqnm ßu Sitede qeçio <3
Mayıs 25th, 2011 at 13:58
bu oyunu 50 kere oynadım
Haziran 3rd, 2011 at 11:56
gercekten oyun gözel gari
Haziran 3rd, 2011 at 11:57
Merhaba gercekten oyun güzel laaan
Haziran 15th, 2011 at 15:43
lan bana bak benimle lanlı manlı konuşma yoksa gelip orada senin ağzını yüzünü dağıtırım
Haziran 17th, 2011 at 22:20
benim skorum 16088
Haziran 18th, 2011 at 15:55
ilk defa oynuyorum ve skorum 65.738
Haziran 26th, 2011 at 13:38
ilk defa oynadım14 level yaptım en kötü yönü hep en baştan başlaması
Haziran 30th, 2011 at 20:25
yaa hep level 10 da bilito o da yeni başladığım haldeee
:):)
Temmuz 3rd, 2011 at 09:57
oyun süper çok beğendim açamayanlar: kapayıp bir daha açsınlar ilk önce yukarıdekine sonrada tek 1 tane vardı zaten ona basın açılıyor ama süper bir oyun deneyin açmaya çalışanlar bir daha denesinler boşluk tuşuyla zıplıyor oklarla ilerliyor ve yön değiştiriyor.
Temmuz 7th, 2011 at 15:23
ben 10. bölüme kadar geldim
Temmuz 10th, 2011 at 01:50
bu oyun açılmıyor orada axel vardı ama yanlışt oyun bu
Temmuz 10th, 2011 at 01:52
yanlışt oyun olduğunu biliom ama benim misafirimde vardı daha da çılgıındı
Temmuz 11th, 2011 at 17:05
ben bugün tam 13. bölüme geçecektim bir arabaya çarptım
Temmuz 13th, 2011 at 16:43
ezooolar 84 lwl geldim
Temmuz 17th, 2011 at 22:36
benim skorum arkadaşlar 8956
Temmuz 17th, 2011 at 22:39
arkadaşlar inanın size inanıyorum ama bi arkadaşımız adına gerek yok 156203 skorunu yapmış ayrıca 84. levele gelmiş buna kim inanır Kadir İnanır bile inanmaz
Temmuz 18th, 2011 at 15:26
SüpER BiR OyuN BayıLıyoRuM Bu OyuNa
AyRiyeTTeN aDa LüzuM yoK aRKaDaş ddoqRu söLüYo!!!!!
KiM iNaNıRR 156203 sKoRuNuuU YaPaBiLiRRRr …
vE 84. LeveLe qeÇeBiLiRRRr !!!!!!
Temmuz 19th, 2011 at 12:54
çok güzel bi oyun tavsiye ederim ablanızla kardeşinizle oynuyabilirsiniz bu araba 10 lvl kadar geldim 10 lvl geçen varmı??
Temmuz 27th, 2011 at 11:50
tam seksen levele geliyor dum arbayi çarp tim
Temmuz 29th, 2011 at 17:19
güzel bir oyunmuş tavsiye edrm bn 13. levelde yandım
Temmuz 29th, 2011 at 17:22
uydurmayın laan 80.levele nasıl geçtiniz xD
Ağustos 8th, 2011 at 22:15
harbi uyduran uyduruyo 12. levele geçene kadar atla karayı seçiyoruz siz 80 den bahsediyosunuz
Ağustos 10th, 2011 at 17:43
ben bu oyunda 40. seviyeye geldim süper bi oyun ayrıca yorumlarınız berbat ötesi biraz heyecanlı yorum atın
Ağustos 11th, 2011 at 15:30
çok güzel ama süre hemen bitiyo
Ağustos 16th, 2011 at 17:18
500456 VARMI GECEN
Ağustos 17th, 2011 at 15:43
35678 skor yaptım 8. level
Ağustos 22nd, 2011 at 19:23
level 10 bebe işiydi
çooooooooooook kolay
Ağustos 24th, 2011 at 18:33
gzll
Ağustos 26th, 2011 at 09:03
ben hep 8. levelde kalıyom siz nasıl 80. levele geliyosunuz
Ağustos 28th, 2011 at 01:07
ben bu oyunu açaamdım ya :/
Eylül 2nd, 2011 at 17:41
bence çok güzel bi oyun ve aynı zamanda da bağımlılık yapıyo ben hergün bu oyunu oyunuyorum en fazla 20. levele falan geledim yanlış hatırlamıyosam
Eylül 4th, 2011 at 20:19
çoq qüsel son lvl 39 dayımm çnküü hileli
Eylül 6th, 2011 at 11:53
13 . lwlde kaldim
Eylül 7th, 2011 at 15:39
güzeeeeeellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
Eylül 8th, 2011 at 01:40
bn level 13 e geldimmm
Eylül 14th, 2011 at 16:12
10. levele geldim çok güzel bişi bu ya
Eylül 14th, 2011 at 20:16
busitdebi sorun var lütfn siteyi normal yapın
Eylül 16th, 2011 at 22:17
arkadaşlar 15. levele kadar geliyorum 70.000 falan oluyor fakat sonrası hem çok fazla araba çıkıyor hem de süre azalıyor çok zorlaşıyor yaaa
Eylül 18th, 2011 at 12:59
57.777 rekorrr
Eylül 26th, 2011 at 15:32
süper bi oyun 8 e gelebildim daha denşcem
Eylül 26th, 2011 at 16:19
49658 skor ve 10. level OW YEAH
:D:D
Eylül 26th, 2011 at 16:22
AdA sen kendini beğenmiş şımarık bir çocukmuşsun gibi geldi bana
Ekim 5th, 2011 at 19:45
bence süper bir oyun en son 18. levele geldi ayrıca dilara atıyo
Kasım 1st, 2011 at 12:06
bence iğrenç bi oyun çünkü herkez
Kasım 7th, 2011 at 19:00
100. levele geldim
Kasım 13th, 2011 at 18:13
güzel bi oyun ama biraz çok oynayınca yoruluyorummmmmmm
Kasım 19th, 2011 at 15:34
33333333222 yaptım
Kasım 25th, 2011 at 17:13
hiç güzel değil
Kasım 25th, 2011 at 19:39
bu oyun iğrençççççççççççççççççççççç hep çarpıyo araba
Kasım 26th, 2011 at 21:26
ben 8. levele kadar çıktım
Kasım 30th, 2011 at 22:32
ben 20. levele geldimmmm
Aralık 2nd, 2011 at 18:10
ooo siz ne dionuz ben 34 bölüme geldim ..skorum162.764
Aralık 3rd, 2011 at 18:21
çok güzel bi oyun ayrıca herkes birşey sallamış bizde yedik yani doğru dürüst yorum yapın lan
Aralık 3rd, 2011 at 18:21
çok güzel bi oyun ayrıca herkes birşey sallamış bizde yedik yani doğru dürüst yorum yapın lan
………….
Aralık 6th, 2011 at 18:10
Facebooktan Oynuyodum Artık Neymiş Crazy Cabbio
Aralık 8th, 2011 at 19:12
muhteşem süper
Aralık 19th, 2011 at 15:38
çok güzel bir oyun, bu ben çok beğendi. çok oynadım ben bu oyunu. muhteşem bir oyun
Aralık 19th, 2011 at 15:39
çok güzel bir oyun, bu ben çok beğendi.
Aralık 19th, 2011 at 19:45
süper bir oyun gerçekten !
Aralık 19th, 2011 at 21:55
Bayıldım!!! Süper diyemiyeciğeğim bir oyun Çünkü: Mükkemmel kötü laf konuşanlar onların hep kendisine girdiğini biliyormular? <3 <3 <3 <3 <3 <3
<3
Aralık 25th, 2011 at 20:22
çok güzel ama tam crayzy değil
Aralık 27th, 2011 at 19:09
süper
Ocak 2nd, 2012 at 17:18
11. lwlden başkasını geçemiyorum
(((
Ocak 10th, 2012 at 21:49
bak adamın tasını attırmayın yana ne 80 bölümü oyun sınırsı kardeşim deverim lan ben 1503. bölüme geldim ve 30. bölümden sonra süre yok yani atmayın ben 4787322112 puan kaandım ve 2 buçuk saat harcadım lan döverim sii ve zaten a z önce sinirdem dabulu tuşunu bozdum ve z ise ser basmayınca yazılmıyo
Ocak 10th, 2012 at 21:59
ben ada ya sesleniyorum be 64.987 yaptım yani sana imremmiyorum ve merak etme kimse sana imrenmiyo herkez o lafın yüüzünden senden nefret ediyo bu arada şükra sen ada ya bakma araba az çarparsa puan çok çok çarparsa puan az olur ve 1- lütfen kküfür etmeyin 2- bana bakın isimli kişi lütfen atmaaa atmaa atma dın dındı dırın dı atma yapıyorum ada ve bana bakın kişileri siz bi DEEELLİİİSSİİNNNİİİZZ üzgünüm ama SALAKSINIZ
Ocak 14th, 2012 at 23:17
irenç BEama 12 levele geçtim
Ocak 14th, 2012 at 23:19
kim beyendi beyenmediyse yasın
Ocak 17th, 2012 at 20:54
cok güzel oyun herkeze tavsıye edıyorum 18 leveli ceçtim
Ocak 17th, 2012 at 21:04
28. leveldeyim süper
Ocak 17th, 2012 at 21:05
cok guzel ama arabalar carpışıyo hıc sevmıyorum ben yaa!
Ocak 17th, 2012 at 21:07
OW YEA SİZ NASI DER HARİKA.
Ocak 18th, 2012 at 22:32
çok güzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel ama arabalar carpışınca hıç hoş olmuyo o huyunu hıç sevmıyorum
Ocak 21st, 2012 at 16:49
Oyun süper bu arada arabalar çarpınça çok kötü oluyo.
Ocak 21st, 2012 at 18:31
ben 20. levele geldım arkadaslar harıkaaa……………………..
Ocak 22nd, 2012 at 01:22
skorum 62395 sizinki kaç
Ocak 22nd, 2012 at 01:27
bn tam 19.levele geldim süper bi oyun kamillerrrrrrrr
Ocak 29th, 2012 at 10:40
ben tam 15.leveele geldim
Ocak 30th, 2012 at 20:37
cok güzel tam99937618 puana geldim
Şubat 1st, 2012 at 19:25
85.389 ya sizin
Şubat 1st, 2012 at 20:31
her seferinde kaldığım bölümü geçmeye çalışıyorum ancak bir iki saniyeyle kaçırıyorumn
Şubat 8th, 2012 at 18:14
harikaa bi oyun 9.levele geldim.
Şubat 10th, 2012 at 18:46
harika bir şey ya ben 19. bölüme geliyorum ama 18 17 saniye kalıyor bayrakta çok uzakta herzaman o bölüme geldimmi dıt yanıyorum niye ya keşke 60 saniye olsa zorların dada hala 30 saniye ben herzaman bu oyunu oynarım hiiç başından kalkmam tabii ödevde yapacam
Şubat 11th, 2012 at 12:19
siz buna bişeymi diyosunuz ben kaçıncı bölüme geldim bi bilseniz söylesem inanmazsınız 32. levele geldim hep onu geçmeye çalışıyorum olmuyo saniyesi çok az bayrakta çok uzaaaaaaaakta…..)