TTnet oyun üyeleri bayram boyunca Platinum üyelik kazanacaklar

TTNET oyun kampanyalarına devam ediyor ve şimdide üyeleri bayram boyunca Platinum üyelerinin faydalandıkları haklardan yararlanma fırsatı veriyor. Bir başka deyişle kullanıcılarına bayram hediyesi veriyor.

TTNET, Oyun portalına kayıtlı ya da bayram haftası boyunca kayıt olacak tüm müşterilerine ‘Platinum’ üyelik avantajlarından ücretsiz faydalanma imkanı sunuyor.

19 – 27 Eylül 2009 tarihleri arasında gerçekleşecek kampanya ile TTNET Oyun üyeleri 500’ün üzerindeki oyunu doyasıya oynama fırsatına sahip olacak.

Tüm müzik ve ses sistemi fırsatları için tıklayın !

Her Yaştan Kullanıcıya Uygun Oyunlar
TTNET Oyun portalında aksiyondan maceraya, stratejiden bulmacaya her yaştan internet kullanıcısına hitap eden 500’ü aşkın lisanslı oyun Türkçe ara yüzle sunuluyor. Dünyanın önde gelen oyun yayıncı firmalarından seçilmiş oyunlara her ay yenileri ekleniyor. TTNET müşterileri, TTNET OYUNMatik yardımı ile Tomb Raider, Commandos, Thief, Hitman, Bejeweled®, Jewel Quest® ve Diner Dash® gibi en popüler oyunları bilgisayarlarına otomatik olarak indirerek sınırsızca oynayabiliyor.

TTNET müşterileri tüm bu oyunlara TTNET Oyun portalına “ücretsiz” üye olarak ulaşabiliyor. Mevcut TTNET Müzik veya TTNET Video portalı üyesi olanlar ise aynı kullanıcı adı şifre ile TTNET Oyun’a giriş yapabiliyor.

www.ttnetoyun.com.tr adresinden ulaşılan TTNET Oyun portalında, oyun tutkunları için de “Oyun Dünyası” başlığında, haberler, oyun incelemeleri, oyun çözümleri hakkında yazılar yer alıyor.

TTNET açıldığı andan itibaren büyük bir oyuncu kitlesi ile yeniliklerine devam ediyor. Kullanıcılarıda bu durumdan bir hayli memnunlar.

YABANCI

Tags:

Bence Bu Yazılarada Bakmalısın

8 Responses to “TTnet oyun üyeleri bayram boyunca Platinum üyelik kazanacaklar”

1. erdem Says:

süperdi yaa. bir ttnet müşterisi olarak bütün bayramda oyun oynadım.

2. gülkokulum Says:

ttnet oyun üyesi olduğum için çok şanslıyım nedeni ise bu bayramı evde bütün oyunlardan kafama göre yararlanarak geçirdim :)

3. didor Says:

ttnet oyuna üye bile olamıyorum.ttnet anca bukadar yapabirir zaten.

4. halise Says:

ttnet oyun a üye olmak çok kolay öncelikle bunu belirtmek istedim.sonrada ttnet oyun içindeki oyunların hepsi birbirinden kaliteli bence..

5. zeki Says:

ya varya bu ttnet çok ii iş var ya bayram boyunca bedavaya platinyum üyeleri gibi bütün oyunları oynasım.süpersim

6. alkan Says:

üye olmak çok kolay anında üye oldum ve birbirinden kaliteli oyunları rahatça oynadım

7. ali Says:

çok güzel yaaa…desene çifte bayram varrr..ttnet sayesinde bayram hediyemi erkenden aldımm..

8. denız Says:

ttnet muzık ıle ıslerımı daha severek yapıyorum cunku sarkılarımı lısteledım

Bu yazimiza yorumunuzu ekleyebilirsiniz Buyrun