Ece Gürsel sex alemi iddalarına cevap verdi

Ece Gürsel CHP milletvekili Süha Okayın kardeşi Mustafa Fehmi Okay ile 20 bin TL karşılığında sex alemi yaptıkları iddalarına cevap verdi ve beni çekemeyenler çıkardı dedi. İşte Ece Gürselin açıklaması;

”Gazetelerde ve haber sitelerinde hakkımda çıkan karalama haberlerini şiddetle kınıyorum. Tamamen hayal ürünü olan bu olayda eylemi gerçekleşdirildiği söylenen mankenlerin baş harfi yazılıp yayınlanırken benim ismimin bastıra bastıra konuda geçmesi nasıl bir habercilik anlayışıdır bu doğru bir davranış değildir. Böyle gazetecilik yapılmaz. Bu kişiler hakkında en ağır ceza davası açacağımı bildirmek isterim.

Tüm müzik ve ses sistemi fırsatları için tıklayın !

Albüm öncesi çıkan bu haberlerin yakın dostum diye değerlendirdiğim ve bildiğim kişiler tarafından karalama amaçlı yapıldığını düşünmekteyim. Çamur at izi kalsın mantığı ile bir yere varılamayacağını herkes görecek. Konu ile alakalı adı geçen Mustafa Fehmi Okay’ı ne ben tanırım nede o beni tanır. Gelişmeleri bende sizler gibi basından takip ediyorum. Herkes işine nasıl geliyorsa öyle konuşup yorum yapıyor ama bundan böyle bana karşı yapılan her harekete ve söyleme en sert biçimde karşılık vereceğimi bildiririm.”

ECE GÜRSELİN RESİMLERİ ve FOTOĞRAFLARI İÇİN BUYRUN

Peki ya sizler bu açıklamadan tatmin oldunuz mu?

KARACABEY

Tags: , , , , ,

Bence Bu Yazılarada Bakmalısın

One Response to “Ece Gürsel sex alemi iddalarına cevap verdi”

1. levent Says:

bu karıyı s..mek lazım

Bu yazimiza yorumunuzu ekleyebilirsiniz Buyrun