Hürriyet ne istiyor sabah gazetesinden
Aydın Doğan’ın Hürriyet ve diğer gazetelerinde ve hürriyet sitesinde, devamlı olarak sabah gazetesinin kendisi hakkında yazılan yazıları konusunda haberler okuyorum. Halbuki bundan seneler önce aynısını kendi gazeteleri Sabah gazetesi ve atv kanalı için yapmışlardı. Kendisinin zamanında başkalarına haksız yere fırlattığı bumerang şimdi kendisine dönüyor oda bunun farkında ama hala hatasını kabul etmemekte ısrarlı.

Ülkede iyiye giden her ne şey varsa, gazetelerinde yada televizyonlarında ülkeyi karıştırmak için yazılar yazıldığını görüyorum. IMF protestoları zamanında bir taraftan polisleri hedef alan yayınlar kesilerek yapılıyor diğer taraftanda göstericiler için pofpof haberleri yapılıyor.
Tüm müzik ve ses sistemi fırsatları için tıklayın !
Haberler o kadar enteresan ki, kesiliyor biçiliyor ve ülkeye karamsarlık havası katmak için haberde her şey yapılıyor. Ben Tayyip Erdoğan’ın yerinde olsaydım, sadece cebini düşünen, ne ülkesi ne devleti olmayan bu gibi yayınlar yapanları ülkeden daha önce siler çıkarırdım.
Bu gazetelerde yapılan yayınların başlangıcı hep Hilton arazisi olayına denk geliyor ve gurur meselesi oldu sanki bu olay. Belediye seçimlerimde bir sürü oyun yaptılar ama oda tutmadı. Şimdi genel seçimler var o zamanda neler yapabileceklerini şimdiden kestirmek zor değil.
Vergi cezası hukuksuz yada hukuka uygun değil deniliyor ama bence her şey çok nizami şekilde ilerliyor ve hukukada uygun. Daha yeni çıkmadı mı vergi cezasından kurtulmak için vergi memuru ile yaptıkları gizli pazarlık televizyonlarda. Hukuk kendilerini haklı çıkarırsa tarafsız hukuk, haklı çıkarmazsa taraflı hukuk. Böyle bir mantık yok.
Sabah Gazetesi – Yorumsuz (Bu ülkeye gelecek en güzel şey düşünce özgürlüğü ama belli ölçülerde değil çünkü karşıdakini iftiraya kadar gidebilir bu özgürlük)