Archive for Aralık, 2009
Jodie Marsh’den playboy dergisine çok özel pozlar
Pazartesi, Aralık 28th, 2009Lucy Pinder resimleri fotoğrafları
Pazartesi, Aralık 28th, 2009Kim Kardashian twitter’den bile para kazanıyor
Pazar, Aralık 27th, 2009
Kim kardashian’ın kim olduğunu ve resimlerini görmeyen kalmamıştır. Bu seksi yıldız para kazanma konusunu öyle abartmışki twitterden ileti başına bile para kazandığı söylenen haberler arasında. Kardashian’ın anlaşmalı olduğu “Reebok’’, “EasyTone” ve “Carl’s Jr.” şirketlerinin Twitter’da reklamını yaptığı konuşuluyor. Genç yıldızın gerçekten de her 30 iletisinden 5’inin bu markalardan birini konu aldığı görülüyor. Kardashian’ın 5 markadan [...]
Yılın en seksi kadını Cherly Tweedy Q Magazine dergisine soyundu
Pazar, Aralık 27th, 2009Tara Reid playboy dergisi için soyundu
Pazartesi, Aralık 21st, 2009
Tara Reid playboy dergisine birbirinden güzel resimler ve fotoğraflar verdi. Playboy dergisine soyunan güzel mankenin halinden oldukça memnun olduğu görünüyor. Buyrun işte o resimler; Aslında Tara Reid’in playboy dergisine soyunmasının arkasında ilginç bir hikaye var. Hollywood’un seksi aktrisi Tara Reid’in beklenen fotoğrafları sonunda ortaya çıktı. Başta Playboy’a soyunmayı kabul etmeyen yıldız daha sonra fiyatı arttırılınca [...]
Kadınların yatakta yaptığı 10 yanlış
Pazartesi, Aralık 21st, 2009
Kadınlar düzenli seks yaşamlarında buda genelde evlilik sırasında oluyor yatakta bazı hatalar yanlışlar yapabiliyorlar. Kadınlar bu yanlışları bazen bilerek bazende bilmeden yapabiliyorlar ve partnerlerini eşlerini kendilerinden ister istemez uzaklaştırıyorlar. İşte kadınların yatakta yaptığı 10 yanlış; Anneliği hayatın merkezine oturtmak Kuşkusuz annelik zevkini tadan her kadın için çocuğu ve anneliği ön plandadır. Ama bu, hayatın güzelliklerinden [...]
Düzenli seks yapmanın 10 yararı
Pazartesi, Aralık 21st, 2009Düzenli seks yapmak bir çok cinsel sağlık doktoruna göre yararlı bir şey ama bazende zararları olabiliyor. Biz burada düzenli seks yapmanın 10 yararından bahsedeceğiz. Düzenli bir cinsel yaşam ve seks hayatıyla stresten kurtulabileceğinizi, genç ve güzel kalabileceğinizi, bağışıklık sisteminizi güçlendirebileceğinizi, samimiyeti ve kendine güveni geliştirebileceğinizi biliyor musunuz? İşte seksin bilinen ve bilinmeyen yararları… Stresi yenmenizi [...]
Sol testisimde ağrı var bir türlü geçmiyor
Pazartesi, Aralık 21st, 2009Testis ağrıları genelde erkeklerin baş belası ve bundan kurtulmak içinde erkekler pek doktora gitmeye yanaşmıyorlar çünkü utanıyorlar. Bir okuyucu bakın nasıl bir soru sormuş; SORU: 19 yaşındayım. Sorunum şu: 4 ay önce doktora gittim, idrar yolları iltihabı teşhisi konuludu. İlaç kullandım ve geçmedi. 1 ay sonra ikinci kez özel doktora gittim. Sperm testi yapıldı ve [...]
En çok 2 kere boşalıyorum neden?
Pazartesi, Aralık 21st, 2009Soru soran bir arkadaşımız cinsel sorununda şöyle bir başlık açmış ve demişki en çok iki kere boşalabiliyorum neden? Bu soruya değerli doktorlar şu şekilde cevap vermişler ama önce soruyu tam okuyalım; Son 5-6 aydır cinsel birleşme sırasında sorun yaşıyorum. Eşimle ilişkiye girmeden önce aşırı istekliyken, ilişki başlarken yoğun bir isteksizlik ve ereksiyon sorunu oluyor. İlişkiye [...]