Chat kanalındaki sopları şikayet edebilirsiniz

Özelliklede aoplar kanallarımızdaki bazı konulardan dolayı soplardan şikayetçi iseniz ve bunu belirtecek karşınızda herhangi bir yetkili göremiyor iseniz işte size fırsat. Burada aşağıdaki yorum bölümünden NazlimCafe chat kanalları üzerindeki NazlimCafe soplarını şikayet edebilirsiniz.

Tüm müzik ve ses sistemi fırsatları için tıklayın !

Şikayet ederken hatalı bulduğunuz kanal sopunun nickini ve hatalı bulduğunuz kanal kurallarına aykırı davranışını açıkca belirtin. Kanalımızda aop iseniz şikayet ederken buraya yazacağınız nickinizi değiştirebilirsiniz yada direk yazabilirsiniz. Bu size kalmış ama nickinizi yazarsanızda KARACABEY tarafından korunacağınızdan emin olabilirsiniz.

Şikayet etmek için aşağıdaki yorum bölümünü çekinmeden kullanın.

KARACABEY

Random Posts

148 Responses to “Chat kanalındaki sopları şikayet edebilirsiniz”

1. erol Says:

OnceLikLe seLamun aLeykum…
    Ben AspiriN35,KARACABEY bakin kardesim sitede bir probLem yasadik chat yaparken bir sop arkadasimLa tatLi tartistik.Bunun uzerine kanaLda yetkiLi oLan sevgiLisi bana sevgiLisini rahatsiz ediyorum diye haksiz yere zLine atti bu bir degiL iki degiL uc degiL artik yeter size daha once de eLim de Log La baska bir aop u sikayet etmistim fakat isLem yapiLmadi.KARACABEY siz bu siteyi kurduysaniz benim burda sohbet etmek hakkim.HakLi oLdugum icin bu konuda da gerekenin yapiLmasini istiyorum, su anda kanaLa giremiyorum meseLa yapiLan cok ayip bana zLineyi EstanbuL nicki kisi atti Dir3n ve Utku nun da haberi var gerekeni yaparsiniz umarim, tesekur ederim…

2. BURCUUU Says:

ATESBEYY kendi kafasına göre beni atıyor.afrika demokrasisimi var burda.vadesse olmazsa bu kanala bir daha girmem ama onun hatrına hala burdayım

3. erol Says:

AtarLar BURCUUU biz burda Turk uz adam ahmet kayaanin sarkiLarindan caLiyor kurtce sarkiLar caliyor ben anLamiyorumm

4. erol Says:

KARACABEY haLA ZLineLiyiz kardesim bakicakmisin artik ?

5. KARACABEY Says:

İp numaranızı yazarmısınız erol bakalım kim neden atmış serverden

6. KARACABEY Says:

Burcu tamam arkadaş uyarıldı aop kanallarda umarım sorun olmaz.

7. erol Says:

KARACABEY zaten sorsaniz soyLerLerdi ama ben yine de yazayim AspiriN35» 85.80.200 ip numaram bu Tesekur ederim…

8. erol Says:

KARACABEY bana yine zLine atiLdi Kardesim buna bir cozum buLucakmisin? yaa artik yeter numarama kadar verdim sorunu oLan her kimse arasin kardes ben artik biktim yemin ederim bu kadar oLmaz ya vaLLahi biLLahi..Meyva veren agac tasLanir tabii Sana guveniyorum KARACABEY

9. erol Says:

KARACABEY iLLa kotumu soyLeyeLim kardes…adam gibi geLdik hakLi oLdugumuz haLde sikayet ettik yaptiginiza bakin ya bu kadar oLurmu kardes aLlah korkunuz yokmu sizin yaa ya yerim sitenizi de sopLarinizi da adam oLun adam gibi is yapinn Lanet Olsun ya LANETTT

10. yavuz68 Says:

Benim Adresimi bu Sayfada Yalnis Vermisler Ben Aile Babasiyim Lütfen Bu Accountu Yani Kontomu Bu Sayfadan Siliniz Daha Fazla Probelm Yasamak Istemiyorum Kimin Verdiginide Bilmiyorum Ama E-Mail Adresimi Benden habersiz Vermisler Ve Ben Simdi Burdan Bana Daha Fazla Posta Gelmesini Istemiyorum

11. KARACABEY Says:

Yavuz68 size nereden email geliyor anlamadım. Kim sizin email adresinizi vermiş kimse veremez ve burada mailler siz istemediğiniz sürece görünmezler.

12. tekstilci_murat Says:

karacabey yazdığım mesaj damı sildiniz bu oplarınız neden siz yere bizi atı yorlar size sorarım ben birine tavuk dediyim icin bu gün yemekte tavuk var yecez dediyim dolayı insan kanaldan atılır mı benim engelimi kaldırı sanız sevinirim görevinizi tam yapar sanız sevinirim sizide şikayet edecek yer yok galiba

13. tekstilci_murat Says:

karacebey cevap bekli yorum siz den siz ce yazdığım neden insan atılır mı kanaldan benim engeli mi kaldırr sanız sevinirim giremi yorum illaki başka sohpet odalarına mı gidelim

14. tekstilci_murat Says:

bakın iş yerin deyim canım sıklı yor girecem gire mi yorum nasıl iş bu anlamadım ben benim engelimi kaldırın artık

15. tekstilci_murat Says:

karacabey siz yatıyor musunuz göreviniz yapsanıza

16. tekstilci_murat Says:

karacebey odaya gire bildim ni hayet teşekkürler

17. WWWW Says:

karacabey yahu bu perle ne kadar gereksiz nerden buldun bunu ya atın bunu opmu sopmu kanal sanki babasının kanalı girmeden atıyo kafasına göre atın şunu gitsin ya bunlara yüz vermeyin

18. baggio Says:

türkiye kanalındaki fatihi atın gitsin.Çok gereksiz bir adam. hatta adam olduğunu bile düşünmüyorum. Millet küfür eder 15 dakka ban yer gene girer gene küfür eder.Biz beyimize kimsin sen dedik diye zline yiyoruz sonraki gün bana trip atıyor bu seferde muhattap olma dedik diye zline yiyoruz.Acaba küfür mü etseydim 15 dakka ban yer gene girerdim.Doru herhalde ben yanlış yaptım

19. baggio Says:

bak bak nikimide yasaklamış töbe töbe

20. baggio Says:

ben burda türkiye kanalındaki fatihi şikayet etmiştim silinmiş. neden?

21. baggio Says:

hee tmm pardon şikayet edince tekrar çıktı.

22. AspiriN35 Says:

Ya bunLarin hic biri adam degiL beyLer bosverin siKayet te etmeyin geLmeyin bence daha iyi KARACABEY Laf oLsun die kaLkip aopLARDan sikayetcimisiniz buyrun….yazmisin.burdaki yazanLarin hepsi dogru neden bi isLem yapmiyorsun adamLAR teror orgutunu savunuyorr bana sovuyorLar apo seni biLmem ne yapsin die sizin aopLariniz diyorki uyariLdi Kumru adLi sopmudur ne ayaksa adamina gore muameLe yapiyor..bu sabah adam bana kufur etti at diyorum sen hak etmissindir diyor bana bu kadar serefsziLik oLmaz. KARACABEY sirf LAf oLsun die aop yaptigin adamLarvar… chatlak_gril HER soyLEIDGI Laf beL aLti MUTLULUKAGACI seLam vermeyi bilMEZ BEYZAAA66 komutun k sini biLmez. bu nasiL is kardesim bu nasiL is….iLLa fLodmu ataLim attiraLim KARACABEY yuz defa yazdim sana numarami tekrar veriyorum ….. varsa sorunu oLan arasin yada numara verin ben arayayim…!tabii oyLe deLikanli Varsa KARACABEY KARACABEY aciL cevap bekLiyorum senden.

23. aylin Says:

SELAM KARACABEY SOPLARINIZDAN NİRAN GOKHAN ARKADASLARI UYARIN KENDİLERİNİ ÇOK YÜKSEKTE GÖRÜP BİZ USERLERİ AŞAĞILIYOLAR LAF SOKUYOLAR CEVAP VERİNCE ATIYORLAR LÜTFEN BUNLARIN SOPLUKLARINI ALIN TŞKLER

24. BETELGEUSE Says:

kanala uzunca bir zamandır giremiyorum. neden olarak bulunduğum ilde sorun var denildi ama başka bir pc den girilebiliyor. ayrıca yol olarak gösterdiğiniz sitelerde açılmıyor. acaba nick hakkında gereksiz bir yasaklamamı söz konusu bunu öğrenmek istiyorum. nazlım cafe harici tüm kanallara girebilirken sadece buraya girememek akılda soru işaretleri bırakıyor. ilgileneceğinizi umarım.

25. Mustafa Says:

bayan üyeye sadece benimle konuş benimle konuşmazsan sana özelde ve kanalda küfür ederim diyen aspirin35 i kaale almayınız, mesajlarını dahi onaylamayınız.

KumRu dan memnunuz. Yetkileri artırılsın. Teşekkürler.

26. hakann Says:

cevap vermemekte 1 cevaptır…

27. baggio Says:

yaw arkadaşım durduk yere zline yiyorum.Burak sensin la biliyorum.

28. kumsal07 Says:

linet zengin vokalist kolonyt
    adlı
    şahıslar küfürlü konuşuyor lütfen ilgilenin

29. SELENAA Says:

KARACABEY ben uzun zamandır sizin sitenize takılıyorum sorunsuz kendi haline sohbetinde bi insanın ama OFKE denen admininiz bana ahlaksız teklıflerde bulundu rahatsızlığımı defalarca dile getirdim uyarılmış ve şimdi intikam alıyor beni her görüşününde siteden atıyor ve günlerce giremiyorum. lütfen müdale edermisiniz

30. SELENAA Says:

KARACABEY bugün yine ayni sorunla karşılaştım dj OFKe beni gereksiz yere siteden attı birde msn den gönderdim beni arkadaşıma ben atarım kimse karışamaz global oper admım im bilen beni bilir hiç boşuns açtırmak için uğraşmasın diye haber göndermiş dj OFKE. adminleririzle bi görüsün lütfen yetkimiz yok dıye istediklerini yaptırmak istıyorlar. Bizim gibiler olmasa onlar ne yapar geldıklerı yerı unutmasınlar onlarda bizim gibi ziyaretcı sohbetci başlamadılarmı

31. GULSE Says:

Bende yıllardır nazlımcafe deyim oplukta yaptın ama artık tanıyan kalmamış benide atıyor OFKe msn vermedim diye duşman olduk. herkes kendi havasında benide bilen bilir diodum ama öle olmadı unutuluyor herşey.

32. GULSE Says:

KARACABEY siz beni bilirsiniz saygıda kusurum olmamıştır asla yetkide de gözüm yok. ama lütfen ofke ile konuşun yaptığı sadece terbıyesizlik adminliğını kişisel sorunları için kullanmasın lütfen

33. SeLenaa Says:

aynı durumu bende yaşadın aynı kişıyle ay geçiyor defalarca gereken uyarı yapılacak merak etmeyın dendi bana ama hiç bir gelişme yok OFKE beni kanalda gördüğünde ozelime dalıyor benı tehtid ediyor ve sonrasında atıyor günlerce kanala gıremiyorum

34. aYkUt_1 Says:

beyefendiii ben 3 yıl lduu hergün bu kanal giriyorumm bu kanala 20 dk önce girdimmm ve genel izliyodumm eğlence kanalındakii oplardan biri beni keyfi olarakk kanalalrdannnn attı giriş yapamıyorumm aynı kişi dün gecede yapmıştı bunuuuu burak diye biri bu tür özellll tarifeee uyguluyomuusnuzz her ops istediği kişiiyi sucu olmadan kanaldan atabiliyomuuu
    lütfen burak denen ops a neden beni attığını sorarmısınızz.sevgiler KISA ZAMANDA CEVAPP ALABİLRİSEM SEVİNİRİM

35. aYkUt_1 Says:

BURDAK DENENN OPUNUZAA BENİ NEDENNN KANALLARDAN ATYORRR SORARMISINIZZ BU KANAL O ŞAHISIN BABASININ DEĞİLLL LÜTFEN HESEP SORARMISINIZZ ŞU AND ABİLE GİREMİYORUM KNALLAA

36. KARACABEY Says:

TAMAM ARKADASLAR HERKES SAKİN OLSUN ILGILENECEGIM KIMSEDE MERAK ETMESİN..

37. irmakk Says:

KARACABEY ben irmakk eski op hatırlarsınız evımde bilgisayarım yok arada bi haftada bi baska yerden misafirlikten giriyorum zor zahmet ama malesef dj ofke benimle dalga cekio ve atıyor komple sunucudan bi attımı bi daha giremiyorum aklında şaka yapıyor, senin burda işin yok çık yaşın tutmuyor diye ama hoş değil ben çok zor girme ımkanı buluyorum arkadaşlarımı özlediğim için girıyorum lütfen ilgilenirmisiz ŞAKASININ TADI KAÇTI bana dedığı söz bu gelsinde GOKHAN kurtqrsın seni!!

38. pasa Says:

karcabey ben paşa..bu kanalda 1 yıldır varım.. kanalda her türlü muhabbetçeivriom beni kanal tenır.. ama burda op secimelri çok yanlış.. kirter yok.. oplar sevdikelrini soplara sölüo onlarda op yapıo..3 gün kanal takılan op oluo..v bu oplar bilinçli secilmediklerinden kanalı çiftlikleri gibi görüp bizi tehdit ediolar ellerindeki yetkiyle..bura reklam alan bi yer.. bu reklam işin bu şekilde zor yürür..ben sadece snaşunu diorum bi takip et ben haksızmıyım deilmiyim gör..kkanala ada 40 yılda bir gelio ama op..yani acaip şeyler oluo..kumru bu işte secici deil kendine opların söledikelrini bakamdan op yazıo..3 gün dür kanal takılan biri nasıl op oluo?yani şin özü kanal 3_5 op op v bir sop un çiftliği oldu..reklam işini düşşün benim çevrem de reklam vercek ama ben bu şekilde buraya reklam verdirmem..eski bi admin kanal geldi n dedi biliomsuun bu soplar oplar n iş yapıo bu ne biçin başı boşluk..op sayısına bak bi bu kadar çok op olurmu?v bu konuda bana hak veren bir çok kişi var..bu konuyu tartış kanalda ama oplar hariç normal kanal sakinlerine sor bak ne dicekelr.. haksız çıkarsam ben nazlıma daha girmem söz..

39. pasa Says:

BUGÜN BEN KANALDA İLK KEZ PATLADIM..ELEŞTİRDİM.. V BANA AOP LUK YAZDILAR HEMEN.. OP KANALINA ALDILAR.. AMA BENİM DERDİM OP LUK OLMADIĞI İÇİN YİNE DEVAM EDİNCE ELEŞTİRİLERİME AOP LU SİLDİLER USERİMİDE ALDILAR ALSINLAR..HE İLK KEZ İSYAN ETTİM V SANA ŞİKAYET ETMEM DEN KORKUP HEMEN AOP LUK AYZDILAR AMA SORA BEN DEVAM EDİNCE ELEŞTİRİLRİME SİLDİLER.. ONLARDA BİLİO BENM SÖLEDİKELRİMİN HEPSİ DOĞRU..ELEŞTİRİNCE HEMEN NİE OPLUK YAZDILAR BANA?ÇÜNKÜ BAK BENİ SOR KANALA PAŞA DİE HERKES TANIR KANALDA MUHABBETİ DÖNDÜREN BENİM GENELDE..GEREKİRSE REKLAM OLAİNADA GİRCEZ BURDA EMLAK İŞİ YAPIOM BEN..AMA SENDEN RİCA EDİOM BU SOPLAR KRİTERLERE GÖRE OP SECSİN..BAK Bİ N KADAR ÇOK OP VAR..HERKESİ OP YAPIOLAR AMA RİCA EDEN V ARAYA ADAM KOYANLARI YAPIOLAR BEN ESKİYİM AMA OP OLMADIM ÇÜNKÜ BEN AYAKLARINA GİTMEDİM.. SOPLAR KRİTERLERE GÖRE OPLUK YAZSA BEN İLK OP OLCAK KİŞİYDİM.. SONUCAT KANALDA MUAHBBETİ BEN YAPIOM..SOR BAK KANALDA EN ÇOK KİM MUHABBETİ DÖNDÜRÜO BEN DEİLSEM NE DE RSEN DE.. DERDİM OPLUK DEİL.. AMA ARTIK ÇAPSIZ OPLARIN BİZİ YETKİ İLE TEHİDT ETMEDSİNDEN BIKTIK..KÜFÜR HAKARET YOK AMA BİZİ HEP TEHDİT EDİİOLAR..

40. pasa Says:

CANLI BİR ÖRNEK..ALİSYA NİCKLİ OP..KANALA GELELİ 1 HAFTA OLDU.. OP YAZMIŞLAR.. BURDA ALİSYA DEİL OLAY.. NASIL OP SECİOLAR GÖR DİE BUNU ÖRNEK VERİOM..BEN 1 YILDIR BURDA EMEK VERİOM..OP OLANLARINDA HAK EDEREK OP OLMAYA YETKİLİ KARAKTERE SAİP OLMASI LAZIM..ÖYLE Bİ OP DEİM KARAKTERLİ PAPATYAM..laris..mısra..yani süper oplar var ama..çoğu yeterisiz yani secilmeden rica op olan tipler..bu son msj ım cevabına göre tavır alcam..ben v arkadaşlarım..oks

41. DİLBER Says:

SELAM KARACABEY BEN ILKER35 AYLARDIR BENDE SİZIN YARIŞMA KANALINIZ ARKADAŞLIK TA YARIŞIYORUM AMA BAŞARILI BI YARIŞMACI OLMAM MİLLETE BATIYOR SIZIN OPLARINIZ SİRF BIRINCI OLMAMI ENGELLEMEK İÇİN BENİ ATIYOR

BEN BU ŞİKAYETIMI DEFALARCA SOPLARINIZA İLETTIM
    YARDIM KANALINA BİLE ŞIKAYETTE BULUNDUM UYARI YAPILDI VE BENİ ARTIK ATMIYORLAR
    AMA SHUNLÜYORLAR OYUN OYNAMAM ENGELLENIYOR OFKE BAYAN OPLARIN ISTEĞI ÜZERE BENİ SUSTURUYOR OFKE NİN BÖLE Bİ HAKKI OLABİLİRMİ ?

IZLEYİNN BENİ İSTERSENİZ BAKIN KİME RAHATSIZLIK VERIYORUM YAPTIĞIM TEK ŞEY SEVIYELİ YARIŞMAK

BAYANLARA YALAKALIN UĞRUNA KURBAN GİTMEK AĞRIMA GİDİYOR

42. İLKER35 Says:

BAKIN KAÇ GÜN OLDU HALEN KONUŞMAM YASAK KANALLARDA
    BAŞKA İSİMLE BİLE YAZAMIYORUM

@85.110.56.93
    BU BENİM İP NUMARAM
    GİRİŞİM ACIK AMA KONUŞMAM YASAKLI İP NUMARAMDA SHUN VARMIŞ
    ATAN ŞAHIS OFKE
    UMARIM İLGİLENIRSINIZ

43. naz Says:

nazlimcafede bazı oplar grup olarak hareket ediyolar.haksı yere atılmama arğmen diğer oplar banı açmadı. kendilerini kanalın sahibi olarak gören bu grup birlikte hareket ediyor..üzerimizde baskı kuruyorlar.bu oplar opları yazan opları bile yönlendiriyorlar..soplar op secmio önlerine bu grup tarafından gelenleri onaylıyorlar.resmen kanalda dikat oldular..başka kanallarda bu yok..karacbey istersen o opları yazabilrim.

44. Esra_ Says:

SELAM KARACABEY BENDE ATESBEY DEN ŞİKAYETCİYİM ÇOK SEVİYESİZ BİR İNSAN BENİ VE ARKADAŞLARIMI SÜREKLİ TACIZ EDİYOR TERSLEDİMİZDEYSEDE KANALDAN ATIYOR.
    NAMUSUMUZA DİL UZATIYOR CEVABINI VERDIĞİMİZDEYSE ATIYOR BİZİ KANALLARDAN. YETKISINE GÜVENEREK SAPIKLIK YAPIYOR BU DURUMU DEFALARCA DİLE GETİRDİM. LÜTFEN GEREKEN MUDALEYI YAPIN ARTIK .
    OP OLMAYA BİLİRİZ AMA BİZİMDE KENDİMİZİ SAVUNMA HAKKIMIZ OLMALI. OPLUK ÜSTÜKLÜK OLMAMALI HELE SÖZ KÖNUSU TACİZLİKSE.
    INŞALLAH ŞIKAYETIMI DEĞERLENDIRIRSINIZ

45. AspiriN35 Says:

Karacabey nerde kasar aop yapmissin asLim SiNeMm beyza66 mutlulukagaci kardes sen ne yapmaya caLisiyorsun bi pezevenkLik sitesi ac daha iyi sana defaLarca adam gibi geLdim sikayet ettim aq kanaLi haLa ayni sen adam degiLsin su kanaLa bir gun baska nickLe gir bi izLe biraz sekiL yap bir aop a bir sop a gor. yazikLar Olsun ya baska hic bir sey demiyorum bu aopLarinin basini tut karacabey okey kari basina para aLsan sana yeter. Buraya yazi yazanLar gercekten yazmayin bu adamin umrunda degil hic bir sey gercekten bu adam degiL site sahibi KARACABEY

46. guleser Says:

karacabey ATESBEY denen yonetıcınızden şikayetciyim bana sarkıntılık yapıyor yüz vermeyince kanaldan atıyor beni daima. rahatsız edende kendisi tehtid edende ama yönetici olduğu için elimizden birşey gelmiyor o kanaldayken atılıyorum ve bir daha giremiyorum . lütfen bu duruma mudale edermisiniz.

47. Fatih Says:

Karacabey senin Sitenin Girişinden giriyorum Sebepsiz zLine AkiLL yiyorum uyuz oldum Sana kardes Gibi soyluyorum Bu lamer kimse beni Atan Onu Fena yapacam girişlerinden Haksız Yere Bir ton user Atılıyo onune gec Yanlış yapıyorlar Bilgin olsun Admin kim bilmiyorum Atan bilsem ben vericem dersini Durduk yere Atıldım.

48. aska_SurGuN Says:

KAracabey Dir3n CaniSİ Dİe ßİR sopunuz var ben ne zaman kanala gelsem Z-LineD atıor bi Sorunu var galiba benle yada alıp veremedigi bisey … kendisine iLetin Lütfen DerDiniz NeDir Die..

49. SeRKaN Says:

KaraCaBey HaLa Banlıyım Dir3n TaraFınDan üC gün olDu ..aip Valahi Hem Sorun ne Dir anLamaDIm biLe ..SopSa SopLugunu YapSıN…

50. kaya Says:

KARACABEY benim bi şikayetim var kanala flood attığımda hemen atılmıyorum atılmam zaman alıyo ilgilerinsen sevinir

51. baggio Says:

hızlı yazmak suç mu beaa. küfür yok bi şe yok.killed by:gecegezegen yazıyor karacabey haberin olsun

52. BERNAAA Says:

son zamanlarda bu kanalda pkk terör örgütü ve yandaşları olan KÜRTLERİN propagadası yapılıo . buna bu kanalın yetkilisi veya sahibi olan KARACABEY gerekeni yapmassa şuna emin olun görevimiz geregi hakkınızda yasal işlem başlatacagız KARACABEY…………

53. esra Says:

selam KARACABEY ben PaTRoNn nickli opunuzdan şikayetçiyim sapıklık yaptıgı yetmiyomuş gibi reddedince kanaldan atıyo lütfen geregini yapın

54. :)))) Says:

BERNAAA O BAHSETTIGIN KONUDAN BENDE VE BENIM ARKADASLARIMDA COK RAHATSIZ MAHKEMELIK BIR DURUM OLURSA SAYET BEN SAHIT OLURUM GEREKLI LOGLARIDA SAGLARIM TESEKURLER

55. baggio Says:

karacabey ben chet yapmayı bıraktım o yüzden soplarınla ilgili bi sıkıntım kalmadı.hepsi gözüme melek gibi görünüyo şimdi.Bi de hep ben geldim biraz da siz gelin özletmeyin fazla ben eskişhirdeyim bye

56. baggio Says:

yorum yok

57. BERNAA Says:

adam bana agza alınmıycak küfürler edio patronn nikli op un gözünün önünde hiç bişi yapmadığı gibi arasırada muhabbete katılıo ve ben sinirlenip kendisine hakaret ediyorum ve tüm kanallardan atılıyorum böyle gerizekalıları neden op yapıyosunuz karacabey bunu anlamış deilim.

58. Mustafa Says:

BERNAA çok terbiyesizsin kendine istemediğin bir şeyi sende başkasına yapma ki ağza alınmıycak küfürler işitme

59. aylin Says:

ArDaa nickli sopunuz kadar sapık birini görmedim ömrümde onun yüzünden özelimi kapıyorum nefret ediyorum böle yaratıklardan geregi yapılsın

60. EDA Says:

KARACABEY ARDA NİCKLİ SOP SEX MNAYAGIMIDIR NEDİR ÖZELİMDEN CIKMIYO ATEŞİM VAR KALKTI DİYİP DURUYO SİLİN ONU LÜTFEN ONUN YÜZÜNDEN KANALA GELMİCEM

61. elfida Says:

ardaa ve dir3n soplarınız sevgililermiş ozaman aşklarını realde yaşaınlar userlerin gözü önünde bi sevişmedikleri kaldı ayrıca ikiside evliler karısına kocasına yazık yazıklar olsun böle kişilere

62. SEDAT Says:

KARACABEY ARDA SOPUNUZDAN SİKAYETÇİYİM ERKEKLER Bİ LAF ETSE ANINDA ZLİNE ATIYO KIZLARLA KANAL GENELİNDE OHHHHHHHH YEEEEEEEEE DEMESİNİ BİLİYO AZDIM ATEŞİM VAR DİYO BUKADARDA OLMAZ PESS SİLİN ONU LÜTFEN

63. Selin Says:

katılıyorum bütün yorumlara ardaa yı nasıl sop yapmışsınız hayret ciddiyet sıfır edep sıfır nerde kız var arda yanında bitiyo pis sapık silinmesini istiyoruz

64. ArDaa Says:

nickini yazarak sikayetını etsene bende sıfresız nıckle gelerek burda herkes hakında cok sheyler uydurabılırım

65. yesterday Says:

ardaa dan şikayetçiyim haklı olduğumu bildiği halde opunu korudu ceylan beni haksız yere attı onu ardaaya şikayet ettim hakkımı arayacağı yerde bana hava atmayı tercih etti ilgilenirseniz sevinirim

66. ArDaa Says:

piton böle bıyere varamasın

67. huoo Says:

gecegezen gtun fazla kalkmasın artist

68. huoo Says:

gecegezenin dötünü kim kaldırdıysa söyleyin geri indirsin durduk yere zline yedim bu kadar kalkık koca bit döt olmaz

69. hakan_35 Says:

ArDaa efendi hakkında yazılanlar bence eksik bille yazılmış, onun pis bi sapık oldugunu herkes bilir böyle davranmakla kanalda user bırakmadın ArDaa efendi neyse bana ne onu kanal sahibi düşünsün…

70. Narkozz Says:

Slm karacabey sizi göremiorum uzun süredir Ben bayanım erkek nicki ile qeliyorum kanala ben gibi webden gelen arkadaslar tamam yazıor sapık seyler iki gün arda ile sohbetimiz gecdi msn isdedi cok yanlızım felan dedi msn vermdim halde verdim güzel ayar veriyor cam acmadım neymis cok yanlızlık cekiyomus camda tatmin olacakmıs bu ne arkadasım birde sop ayıp diorum karacbey cok cok ayıplıyorum kanalda 4 kız arkim var erkek nickleri alıp gelior öle sohbet edyoruz genelde zaten edemiyorz dop muamelesi qörürüz die sikayet deil ama kimin ne mal olduğunu görün ardaa cok densiz birisi cok ayip yasım 30 olmus burda vakit gecirelim diyoruz ayıp gercekden emeğineze tskr buraya cvp bekliorum yazarsanız sevinirim Nermin

71. KARACABEY Says:

Bunu size yazan kişinin nickini yazarmısınız Narkozz burada her şeyi söyleyebilirsiniz ve emin olun kimsede bir şey diyemez..

72. Narkozz Says:

Userler zaten qenel olarak sapık ama normal tabikide sanalın yüzü bu ben ArDaa yı kınıyorum tedbir alınmasını istiyorum bu sekilde mudahale edecekse bi care bulmanızı istiyorum kendi nickimi alsam Ardaa beni artık kanalda bile tutmaz diğer arkadaslarda sikayet yazmak istedi ben söledim dedim qerek duymaım ama ayrı ayrı yazsınlar isterseniz oda olmaz sa msn de ekleselim hepimiz yazalım ardaa uyarılsın istiyoruzzzzz

73. emrah Says:

slm karacabey kardeşim kanala neden giriş yapamıyorum bilmıyorum lütfen ilgilennırmısn kardeşim

74. huoo Says:

slm karacabey soplarınızın kanallarla ılgılendıgını gormuyorum sebepsiz kanaldan atılıyoruz sanki biz kukla onlar da basımızdakı oynatıcı birde su butun herkesle oynaşan Dir3n midir nedir özellerde fingirdestigi insanları tutuyor uyarın tam bir kamera showcusu

75. handeee Says:

KARACABEY YETER ARTIK BIKTIK ARDAA DENİLEN SOPTAN DELİRDİM YAA BU NE BİÇİM İNSAN MSN İSTİYO BEN VE KIZ ARKADASLARIMDAN VERMEDİK DİYE ZLİNE ATIYO . KANALA GİRER GİRMEZ ZİNE YİYORUM NEYMİŞ ÇOK AZMIŞ ONA YARDIMCI OLMAM LAZIMMIŞ BURASI SOHBET KANALIMI GENELEVMİ PAVYONMU ???? NEDİR SİZ SÖYLEYİN BIKTIMMM

76. seda Says:

handeye katılıyorum karacabey ardanın yüzünden kanala gelmicez artık al sopun senin olsun tabi bu sapık sopla bayan user kalırsa elinde…..

77. kaya Says:

KARACABEY;ben bazen küfür ettiğim için z_line yiyorum.banım ertesi gün hemen açılıyor.oysa bir daha kanala alınmamam gerekir.en azından bir kaç hafta banlı kalmam gerekir.bi de aoplara küfür ediyorum bazen(hakedenlere tabi) hamen atmıyolar ikaz et onları hemen atsınlar :) )

kendine iyi bak üşütme bu soğuk havalarda tamammı imza kaya :)

78. kaya Says:

KARACABEY;ben bazen küfür ettiğim için z_line yiyorum.banım ertesi gün hemen açılıyor.oysa bir daha kanala alınmamam gerekir.en azından bir kaç hafta banlı kalmam gerekir.bi de aoplara küfür ediyorum bazen(hakedenlere tabi) hamen atmıyolar ikaz et onları hemen atsınlar :) )

kendine iyi bak üşütme bu soğuk havalarda tamammı imza kaya :) :) :)

79. murathan Says:

abi burda iki sahis var biri damat ferit diğeri kormuası sop seyda bunlar yuzunden bak kanala gelen yok artık egecafeye takılıyoruz artık yazık kac yıldır burdaydık coluk cocugun eline bırakmıssın kanalı yazıklar olsun bole servere bunların acilen yetkilerini ellerinden alın yoksa bir aya kalmaz bu siteye giren cıkan nadir olacak saygılar

80. murathan Says:

burda adam gibi adam olarak hasret ve emre var sop digerleri fasafiso bide tatlıcadı var oda iyi diger sopların yetkilerini almassan bu servere gelen olmayacak opuna laf ettriemeyen seydayada sesleniyorum sana usermi lazım yoksa opmu? yuzde yuz burda user haklı damatferit sahıslı arkadasmız oelde kufretti ona sana sikayet ediyor o boyle bisey yapmaz diyorsun peki sende userleri topla bakalım bak nazlımcafede yazı yazacak yer yoktu nerde simdi millet bi dusunun bence saygılar …

81. murathan Says:

KARACABEY bu kanalı cok bosladın haberin olsun !!

82. PURO Says:

Syın karacabey
    2,5 3 yıldır aop olarak görev yapıyorum mırcımıde sayın KUmru hanımın verdiği ve sölediği direktiflerde kullandım bu gune kadar ama sop olarak olan bi arkadaşla emir etmesi üzerine emir vermezsiniz dedğimde
    ertesi gün ben sopluk beklerken mircim alındı mırcten giremi,yorum ben sopluk beklerken ki hakettiğime inanıyodum isterseniz sop olan arkadaşların sopoldukjdan sonra kanalda gündüzleri ne kadar girdiğine bi baksanız anlarsınız ve kanalda oplardan kimin hakettiği hakında bi yorum alırsanız sevinecem ama sopluk
    sizin takdiriniz o ayrı ama eğer mircimi geri verdirseniz sevinirim bu gune kadar hiç zman kanla hliaf getiren bi şey yapmadım yapmamda olmadı bazılarının işine gelmediğinden uğraşmaya başladılar. Kanalada haketmiyosam lütfen oplugumuda silin siz karar verin selamlar şimdiden ilginize teşekkür ederim.

83. Melek1 Says:

Merhaba Karacabey,

Sitenizde Arkadasbul odasina girdigimde Edward nikli sahis caninin sIKKIN oldugunu yazmisti ve yanitim ise “hayir/hayirdir olsun” du. Edward in sevgilisi “yagmurtanesi” yazimi hakaret icerikli gordu sanirim ve bir anlam veremedim. Simarma vs. benzeri ve bence hakaret icerikli ve de yersiz sozlerde bulundu ve bende yanit, “Insanliktan nasibini almani tavsiye ederim” diye yazdim. Sonrasi ise belirli, odadan atti ve de diger odalardanda atti; arti sitenize giremiyorum. Lutfen oplarinizi secerken etik prensip ve de durust olmalarina dikkat ederseniz userlariniza hakaret icerikli yazimlarda bulunmazlar, kullanici oraniniz artar ve olumlu sohbet te olabilir.

84. Melek1 Says:

Lutfen katilimcilariniza karsi hakaret icerikli, kucumseyici, arti tehdit eden aop/oplarinizi uyariniz. Istedikleri sectikleri kisiler kufur ediyorlar hakaret ediyorlar ve banlanmyorlar. Ben ve benim gibi bir kac arkadas daha var, yersiz aop /oplariniz taraflarindan banlaniyor/zline aliyorum.. Bu kadar olmamali.

Saygilar

85. NoEast Says:

Sayın Karacabey
    Nazlımcafe kanalı oplarından Karizma adlı kişi, bir kız yüzünden beni gereksiz yere
    kanaldan attı. Kendisine özel pencere açtım ve karizma adlı op özel görüşmede
    o kızla özel bir işi gereği bunu bilerek yaptığını söyledi. Bu konuşmayı resimledim ve
    linkini size aşağıda sunuyorum. Bu op hakkında gerekeni yaparsanız sevinirim.
    Saygılar.

http://www.imageupload.org/getlinks.php?s=6644a6dc595fc60fc58c8f2c5b035792

86. NoEast Says:

Sayın Karacabey
    Bu linkten şikayetim için hazırladığım resime daha rahat ulaşırsınız.

http://www.imageupload.org/?d=0111E6C21

87. teoman Says:

karacabey buseee nin sebepsiz kanaldan atmalarından şikayetciyim.sebepsiz hiç muhattab olmadığım zamandalarda bile aynı işlemi defalarca yapmıştır.kendisini uyardım. hatta azımı bozma konusuna kadar gittimki haketmiştir. kendisi vvurdumduymaz umursamaz asalak bi tiptir nerden bulurda böylelerini op yaparsınız.şimdi büyük bi ihtimal en çok okur geçersin yada bi uyarırsın olur biter. ama ben isterimki gerçekten adaletliysen taraflı davranmıyorsan gerekeni yap ve o buseee nickli opun özerkliğini elinden al yemin ederek konuşuyorum sebepsiz kanaldan atılmalar seviyesine kadar aşşalık davranışları var. hadi görüyüm seni sen beni utandır çöz bakalım şu işi.. saygılar

88. teoman Says:

karacabey bu arada üst tafarta yazımı tamamladım ama size nick vermeyi unutmuşum benim kanalda kullandığım nick kolonyt tir bilginize eger olurda buseee ye sorarsanız. karaktersiz kişiliğe size dürüst davranırmı bilmem. bu arada bu işlerin arkası kesilmezse şunu anlarım. göstermelik kahramanlık peşinde kanalı takip ettiğini. sendende bi yol olmayacağını. dediğim gibi sen beni utandır ben sana minnettar kalıyım

89. antika Says:

HeRayı alın görevden benin nazlıma girmeme hangi hakla engel olur. sitenize giremiyorum bu kadın sürekli bağlantımı kesiyor kendisini tanımıyorum bile üçdür bağlantım kesiliyor ve onun yaptığını öğrendim. stresini başka şekilde atsın beni rahatsız etmesin

90. antika Says:

herayı atın görevden üç gündür bağlantım kesiliyor onun yaptığını öğrendim. kendisinni tanımıyorum bile benim sitenize girmeme hangi hakla engel olur? beni rahatsiz etmesin şikayetçiyim stresini başka yerlerde atsın beni rahatsız etmesin

91. _kaya Says:

KARACABEY ne olacak bu fenerin hali kardesim yaaa :(

92. damat_feritt Says:

SLM KARACABEY YILLARDIR BURDAYIMM SOP ABLAMIZ SİLDİ BENİ SAYGI DUYARIMM ŞİKAYET AMACLI BURDA DEYİLİMM SADECE BU SOP ABLAMAIZDAN NEDEN SİLDİ BENİ ONUNLA ARAMDA GEÇEN MUHABETİN KOPYASINI İSTERSEN SEVİNİRİM ÇÜNKÜ ONA DEDİM KOPYALA HAK ETMİŞŞSEMM EYV DERİM VE BUNU HERKES BİLSİNN BEN YILLARDIR BURDAYIM İSTERSEM HER KANALDA OP YADA SOP OLURUMM AMA KARACABEY BU NAZLIMCAFENİN SAHİBİ OLDUGU SÜRECEE BEN BU KANALDAKALACAMMM
    SAYGILARIMLA ÇİRKİN FERİTT

93. damat_feritt Says:

SLM TEKRARINDA KARACABEY KAYA ADLI NİCK ÖZELİMDE SEN BEN SİLDİRDİMM VE ŞİMDİ SIRA MİNE ADLI OPTA DİYORR MİNE KANALDADA YAZDI SENİ SİLDİRECEMM BU KAYA ADLI ŞAHSIN NE KADAR ETKİSİ VARKİ SOP ABLAMIZN ÖZERİNDE UNU BİLMEM AMA ADAM BANA SENİ BİR HAFTA İÇİNDE SİLDİRECEM DEDİ OYLEDE OLDU SIRA MİNE DEYMİŞ MİNE İYİ BİR OP ARAKDAŞŞ BARİ ONA SAHİP ÇIKIN DAMAT FERİTT HER ZMAN BİR NUMARADIR SAYGILARIMLA KARACABEY

94. damat_feritt Says:

SLM KARACABEY KANAL BENİ SİLDİLER YETMEDİ YASAK KOYDULAR DİREN3 BENİ NEDEN SİLDİYİNİ SORSANIZ SEVİNİRİM BU KANAL KİMSENİN MAL DEYİL SİZİN TARAFINDA AÇILMŞ VE HALKA MAL OLMUŞ Bİ KANAL AMA Bİ KÜFÜRBAZDAN ÇEKİNDİYİ İÇİN VE KÜFÜRBAZ İSTEDİ DİYE BENİ SİLDİ YILARDIR BURDAYIM EYERKİ BENİM KANALDA KÜFR ETİYİMİ ISPATLASA BİRİ ASLA SANAL VE KANALA TAKILAMM BEN ACİZ DEYİLİM KÜFÜR EDECEK KADAR AMA HİÇ BİR HAKLI YÖNÜ YOKKEN BENİ SİLEN DİREN3 BANA KANALDA NİCK DEYİŞİM KÜFR ETİYİMİ SÖYLÜYORR
    SİZDEN RİÇAM ISPATLASIN BUNU SİZE KAÇ GÜNDÜR ULAŞMAYA ÇALIŞIYORUM BEN HAKSIZLIGI KABUL ETMEYEN BİR YAPIYA SAHİBİM GEREKİRSE İST GELİR SİZE ULAŞMAYI GÖZÜ KOYMUŞUMM LÜTFEN BANA ULAŞINN EYERKİ BEN ULAŞMASAMM KANALDA HERKES AŞKINI SEVDİYİ DOSTUNU KURUYORR VE MALESEFF DİREN3 DOSTU ARKADAŞI HER NEYİ İSE KAYA KÜFÜRBAZI OLMUŞTUR BENİ OPLARA SORUN HAKSIZSAM FERİT HAKSIZIN SİLİNDİN DERSİN DİREN AMACI BAŞKA YERDE OP OLMAMDIR ÇOK BEKLER BUNU BU KANAL SİZN OLDUGU SÜRECE BURDAYIM OP OLSAMDA OLMMASAMDA SAYGILARIMLA FERİT

95. damat_feritt Says:

KARACABEY 19 08 2011 DE HASRET BANA KANALA GİRİŞİMİ YASAKLADI BUNUN SEBEBİ NE ANLAMADIMM KÜFÜRLÜ YADA SEVYESİLİK VARSA SORUN HASRETE SİZE KOPYALASINN HASRET VE DİREN BANA KARŞI TAVIR ALDILAR ALMANALARININ SEBEBİDE BELİ KAYA ADLI USERDE ATAMIYORLAR KAYA KANALDA KÜFÜR EDİP ATIGIMIZDA TEKRAR GİRİYOR HASRET VE DİREN YA DAMAT FERİTT SİLİNECEK YADA BEN KÜFÜRE DEVAM EDECEMM DEMİŞ ZATEN KENDİSİ KANALDA BİLE YAZDI SENİ SİLDİRDİMM DAHA KAÇ ZAMAN ÖNCE USERKEN BİZM ONA KURALLARI ÖRETİYİMİZ HASRET BİLE BANA YASAK KOYUYORR HİÇ BİR HAKLI YÖNÜ YOKKENN BU ARALAR ÇOK ŞİKAYETİM OLACAKK HASRET VE DİREN3 İLGİLİ BENİ KANALDA UZAKLAŞTIRMAK İÇİN HER TÜRLÜ OYUNA BAŞ VURUYORLARR SİZE ULAŞACAM KARACABEY İŞALAHH LÜTFEN OKUYORSANIZ BANA ULAŞINNN TEL VAR OP ARKADAŞTA PURO DA SİZ KANALA GELİRSENİZ BEN YOKSAM PURO ARKADAŞTAN ALIN LÜTFENN BEN SİZİNLE KONUŞMADAN BU HAKSIZLIGI SİZE ANLATMADAN KANALDA VAZGEÇMEM SİZ GELME DESENİZ GELMEM ANCAK HASRET VE DİREN3 DEMESİYLE ASLA
    SAYGILARIMLA

96. damat_feritt Says:

KARACABEY İZLEYİCİ SOP ARKADAŞTA ANLATIKLARIMIN ŞAİDİR KABULENMİYORUMM ABİ BU HAKSIZLIGI KANALDA SİLMESİNDEN DEYİLDE
    HAKSIZLIGA UGRADIGIMA YANARIMM NE OLURSA OLSUN SİZE ULAŞMAYA ÇALIŞACAM DEDİYİM GİBİ SİZE ULAŞMADAN ASLA KANALI TERK ETMEM DİREN3 VE HASRETİN DERDİ NE ANLAMIYORUM KANALDA NİCKLERİ VAR KENDİLERİ YOK ZATEN YAZMIYORLAR KANALDA Bİ ÜSER Bİ SORUNU VARSA SOP BEKLE ANAM BEKLE İZLEYİCİ VE YA EMRE VARSA BAKAR YOKSA ZATEN ÇIKAR BEN HALA ANLAMIYORUM İKİSİNİDE YEMİNLE KANALIN SAHİBİ OLSALAR BU KADAR OLMAZZ YANİ BENCE GELİP KANALIN HELP BÜLÜMÜNDE TÜP OPLAR VE SOPLARIN YANIDA BİZİ DİNLEMELİSİNİZ SAYGILARIMLA FERİTT

97. damat_feritt Says:

SLM DEDİYİM GİBİ KARACABEY BU ARALAR BAYA BURDA OLACAMMM SİZDEN Bİ RİÇA DAHA OLACAKK 20 08 2011 SAAT 15 15 DE KANAL 35 DE KAYA VE ALİ_30 ARASINDAKİ YAZIŞMLARA BAK HASRET İN İZLEDİYİ Bİ YAZIŞMA VE ONLAR ATILDIGINDA HASRETİN GELİŞİNİN ZMANINA BAK BEN PVC DE YOKUM DESE YANİ KAYA SOPLARDAN CESARET ALIYORR BUYLE KONUŞA BİLİYORR SOPLUK OYLEYSE HERKES SOP OLA BİLİRR DİYECEKSİN Kİ BELKİ KARDEŞİM Nİ BUKADAR ÖZTELENİYORSUN HASRETLER YOKKENDE BİZ VARDIK GÜN GELECEK YİNE OLMAYACAKLAR BİZ HEP BURDA OLACAYIZDA ONDAN DİREN BENİ OP YAZDIRACAKMIŞ GENEDE FAKAT ŞİKAYET ETİYİM İÇİN YAPMAMIŞŞ AMACIM OPLUK DEYİL BENİM KÜFÜR ETİYİMİ SÖYLEDİİ ISPATLASIN İFTİRA O KADAR UCUZ OLMAMASI LAZIM SOP YERİNİ OP YERİNİ BİLMESİ LAZIM BENDE İSTERDİKİ BEN BU İKİ SOPTADA ŞİKEYETCİYİM OPLARA VE SOPLARA SOR KÜFÜRR ETİYİMİ GÜRMÜŞLERMİİ SAYGILŞARIMLA ÇİRKİN FERİTT

98. damat_feritt Says:

KARACABEY YUKARDA YAZMIŞSIN BURDA YAZDIGINIZA KİMSE BİŞEY DİYEMEZZ AMA DİREN BURDA YAZDIGIMI HELPE KOPYALIYORR OPLAR VE SOPLARA BUYLE YAPMASAYDI YAZACAKTIM DİYOR BUMU ADALETT ŞİKAYETEMİ ETMEYELİMM ŞİKAYET SİTEM EN DOGAL HAKIMM ÖBÜR OP ARKADAŞLARA GÖZ DAGIMI VERİYOR NE BURA Kİ YAZILARIMI HELPE KOPYALIYORR VARMI BUYLE Bİ HAKII ALAHH AŞKINA ABİ YA KARACABEY SİZDEN Bİ ADIM ATMANIZI BEKLİYORUMM SAYGILARIMLA FERİTT

99. damat_feritt Says:

KARACA ABİ DERTİM ÇOKK ŞUAN 20 08 2011 SAAT 16 50 KANALDA HELP BİŞEY YAZDIGIM İÇİN ATILDIM VE YASAK KOYDU HASRET HANIMM BAKALIMM NEDEN YASAKLAMIŞŞ KOPYALASIN SİZE HER ZMAN DEDİYİM GİBİ HAK ETİYSEMM EYV DERİMM ABİMM AMA HAKSIZLIKK BU

100. damat_feritt Says:

SLM KARACABEY BUGÜN PAZAR BELKİ OKUYORSUN DİYE YAZIYORUMM HALA SİZİ BEKLİYORUMM
    SİZE ULAŞMANIN TÜM YOLARINI ARAMAYA DEVAP EDİYORUMM FAZ GEÇMEMDE BANA YAPILAN HAKSIZLIGA SESİZ KALMAYACAGINI BİLİYORUMM BURDA ŞİKAYET ETİYİM İÇİN RAHATSIZ OLMUŞLAR OLSUNLA
    R BENİ BAĞLAMAZ ORTADA Bİ HAKSIZLIK VARSA PEŞİNİ BIRAKMAM KENDİLERİDE BİLSİNLER İS
    ERSE DİREN BU YAZIYIDA KOPYALASIN HELP OKUTSUN OPLARA VE SOPLARA BURAYA YAZMAK EN DOGAL HALİM OYLE OLMASA SİZ AÇMAZDINIZ BU SAYFAYI SAYGILARIMLA FERİTT

101. damat_feritt Says:

SLM KARACABEY ŞUAN 21 08 2011 SAAT 17 45 KANAL 35 KOPYASINI İSTEYİNN KAYA ADLI NİCK ESKİ OP KAAN2 SENİ BEN Bİ KERE ATIM DAHA GELMEDİN YAZDIGINI GÜRÜRSÜNÜZ VE KANALDA DİREN ADLI ABLAMIZDA VAR HER NEDENSE GENE SAÇMALAMA KAYA DEMEDİ SADECE GÜLEREKK GEÇTİ DEDİYİM GİBİİ
    Sİ,ZE ULAŞMAYA ÇALIŞIYORUMM GEREKİRSE İST GELECEMM DİREN ŞUAN BEKLİYORKİ BAŞKA YERDE OP OLMAMI SİZE KARŞI HAKSIZ OLMAM İÇİN ÇOK BEKLERR DEMEDİ DEME SENİNLE KONUŞMADAN ASLA KANALI TERK ETMEM SAYGILARIMLA FERİTT

102. damat_feritt Says:

KARACABEY HELP VE SOP GİRİŞİM YASAKLII BEN BİR USERİM ŞUAN ORADA DERDİMİ ANLATMAK EN DOGAL HAKIMM ORDA SEVYESİZ BİŞEY YAZMIŞSAMM KOPYALASIN SİZE BİZ BUNUN İÇİN YASAK KOYDUK DESİNLERR TEK AMAÇI VAR BENİ BU KANALDA GİDİP BAŞKA YERDE OP OLMAMDIRR KENDİLERİDE BİLİYORLARKİ HER KANALDA OP YADA SOP OLA BİLİRİMM AMA OLMAYACAMM İNADINA BURDAYIM SİZİNLE İ
    İRTİBATA GEÇMEYENE KADARR ABİ SAYGILARLA İYİ AKŞAMLAR FERİTT

103. CANER Says:

Bak ferit sen adam değilsin.Zaten konuşmalarin genelde küfür eder gbi insana.arkadaşim senden op çıkmaz.Niye buraya yazarak vakit harcadiğinida anlayamiyorum.sabah erkenden girer 10 yakin insanı kanaldan attin.ben bunun şahidiyim.sen bu kanala zarar veriyosun.küli zarar.Tüm oplarinizdan memnun ayriliyorum.memnun olmadiklarimizda zaten opluklarini almişlar.karacabey abim sen iyi birisin.senden memnunuz soplarinizdanda. çok uzun bir zaman ara vermek zorunda hisediyorum kendimi.Selametle

104. Caner_ Says:

Ferit sen adam değilsin.adam olsan sebebsiz kimseyi atmazdin.geçende 10 yakin useri kendi gözümle gördüm sabah erkenden giriş yapip atin.bide buranın soplarina diyecek yok hepside cok kalitelidirler.ben soplardan kötülük görmedim.şuana dek.beni cogu kez atiklari içinde gidip ağlamadim onlara.sen aop lugu haketmiyosun.çünkü bilinçsiz bir insan cahilsin acıkcasi.buraya artık uzun zaman ara veriyom.kendinize çok iyi bakın.karacabey sende ve bi o kadar soplariniz çok kaliteli insanlardir.seçiminizi begeniyorum.selametle

105. damat_feritt Says:

SLM KARACABEY SİZDEN Bİ RİÇAM 24 08 2011 SAAT 17 15 KANAL 35 GEÇEN MUHABETİ PARDON GEÇEN SEVYESİZLİYİ KOPYALASINLAR SİZE OKUYUNN DEMEDİ DEME AYNI KİŞİLERR AMA ATILMIYORLARR BURASI
    MUHABET KANALI VARSA MUHABETT HAKSIZSIN DERSİN ABİ BURAYA YAZDIGIM İÇİNDE RAHATSIZ OLANLAR VARR KAL SAGLICAKLA SAYGILARIMLA FERİTT

106. _imqe_ Says:

Damat_Ferit sen ne boş adamsın silinmişsin tamam hayatın sonu gelmiş gibi çırpınıyosun … baksana KARACABEY bile seni kaale almıyo boş boş yazıp sayfayı kirletmesene çocuktan farkın yok eminim bunları yazarken ağlıyosun: ) şimdi elini yüzünü yıka ve kendine gel hadi yaşının adamı ol ….

107. BAYXXXXXXX Says:

dedikodu kanalında nainaa denen bir bir op var.kendisi dedikodu kanalında saatlerce milletle sohbet ediyorr bişey olmuyor.ben tanıdıklarılaa sohbet edincee beni kanaldan atıyorrr.bu opp kafayı bana taktı.şu karıyı uyarınn.canımı sıkıyorrr bu karı. ben 3 yıldır sizin cet kanallarındayım.beni herkes tanır zırt pırt beni atıyor millete rezil oldum.uyarın o karıyıı

108. HALEE21 Says:

KRAL SOHBET KANALINDA ADI EXPLOSİVE OLAN BİR SOP VARR.BANA SARKIYOR.TERBİYESİZCE KONUŞUYOR.KANLADAKİ HERKESE ARTİS ARTİS KONUŞUYOR.KAFASINA GÖREE HERKESİ KANALDAN ATIYOR.TAKİP EDİN GÖRÜRSÜNÜZ.BU ŞAHSIN KANALDAN ATILMASINI RİCA EDİYORUM.KANALA HİÇ YAKIŞMIYOR.MİLLETLEE RESMEN DALGA GEÇİYOR.BAKIN BEN CİDDİİYİM.O KANALDAKİİ BU ŞAHIS SİZİN İSMİNİZİ KİRLETYOR..İNSANLARLAA RESMEN DALGA GEÇİYOR….

109. murat36 Says:

kralsohbet kanalında explosive adlı sop insanlarlaa dalga geçmeyiii çok seviyor.onu uzaklaştırınn
    bencee.sevyesiz biriiiii.

110. selin Says:

izleyici beni ozelde taciz ediyor cevap vermediğimde engellediğimde bana zline atıyor veya atırıyor. yetkilerinin alinmasını istiyorum ben bu dengesiz sopların nereye kadar bu sapıklıgı vardıracaklarını merak ediyorum.bunların anneleri yokmu bacilari. adam gelmiş 50 yaşına sakat diye gece gündüz kanalda bunu anlarım ama beynindeki sakatlığı anlamam ben mecburmuyum onun terbiyesiz laflarına cevap vermeye

111. hakan25 Says:

slm

bu izleyici denen denyo bana sürekli zline atıyor kanala giremiyorum zaten küfür kanalı olmuş senin kanal banlar yüzünden kimse de kalmamış gelmiş denyo ozelime birde yazmış zline atmadan once sevgilisine yazamazmışım ulan denyo kim sevgilin ben ne bileyim genelde sohbet ediyordum user sayısı 100 lerde izleyici gibileri sop yaparlarsa birgün hiç kimse kalmaz

112. ATESBEY Says:

slm engin kardes ben bir haftadır nazlımcafe ve 35 odalarına giremiyorum admin ve soplarına hepsi,ne dedim bilmiyolar sebini bir sop arkadas diren in engeledigini soyledi bu kadının benle ne sorunu var bilmiyorum ama bana takmıs durumda herkez bilir reklam kufur hakaretle işim olmaz şunu uyarın ltf gerekeni yapmanızı arzu ederim iyi gunler…. ATESBEY BEN

113. Romeo_007 Says:

slm beni hicbir kabahatimim olmadan zline yapmişlar ben 6 seneye yakindir bu siteeye giriyorum hic kimseye karsi hakaret ve kufur etmedim vede hicbir reklam yapmadim ozellikle de hicbir kimsenin ozeline direkt atlamadim sadece genelde birisinin ismini soyledim. ismini soyledigim kiside ismni kullandigimizdan sikayetci olmus ve beni zline yaptirrtti lutfen oplar soplar kim olursa olsun kimseyi ne oldugunu bilmeden atmasinlar yada zline yapmasinlar sizden rica ediyorum konuyla ilgilenirseniz

114. kenan Says:

slm karacabey neden sohbet odalarına giremıyorum anlamış degilim kımseyle alıp veremedıgm yok ilgilenirsenız sevinirm kardeşim

115. ATESBEY Says:

engin halla banım acılmadı soruyorum soplarına hiç biri bilgim yok diyor kardes biride mcool attmıs diyor genelde kufur reklam la işim olmaz 5-6 senedir kanaldayım dunku coculklar kari kızların siparisiyle nick yasaklıyorlar nazlımcafe ve 35 giremiyorum sebeb soruyoz bilen yok bu nasıl iş kardes sirf bir kadından msn tel alabilmek için boyle userleri harcamak mı gerekiyor yetki vermişsen adam gbi işlerini yapsınlar biz sohbet muzik zamn gecirmeye geliyoruz ewlenmeye yada karı kız peşinde kosmaya degil bunu soplarına soyle ltf kardes kolay gelsin kanalınızda sizin olsun tepe tepe kullanın…

116. KARACABEY Says:

İp numaranız nedir Kenan

117. kenan Says:

slm karacabey dün akşam kanalıza girdım bügün malesef ne hikmetse iç giremedim burda neler oluyor bilmiyorum derdi olan buraya yazsın ki derdini bileyım dedigim gibi kımsede bi sorunum yok bu kanalı seviyorum sevmezsem girmem zaten ilgilenirsen sevinirm kardeşim ALLAH a emanet ol kardeşim…

118. Romeo_007 Says:

karacabey densizin biri nicklerimizi kullanarak ortalikta millete kufur ediyor sonucta bizide banliyor sizin soplar… siz bu pusat denen densizi suresiz kadro dişi biraksaniz!!!!!!! onun yuzunden zline yemişim hicbiryere giremiyorum ilgilenirsen sevinirim !!!!!!!

119. kenan Says:

karacabey ıp 109.228.219.223 bi zahmet ilgilen kardeşim..

120. ferit Says:

karacabey nickleri calan deniz adında bir aop sukutlehcede aoptur heraya besıktas genelevde calısıyorsun dıye flod da denız nıckı sahıs yapıormus bırde ovuyor bu ahlakıslıkları ıle lutfeen ılgılenın karacabey

121. CANER_ Says:

YA KARACABEY BU MRCOOL KANALDA ADAM BIRAKMADİ YETER YA BURADA GRUPLAŞMAYI GETİRDİ.KANALDA İSTEDİGİMİ YAPARİM DİYOR.KİMSE BANA KARİŞMAZ KANAL BENİM DER GİBİ YETER YETER KANAL ONUN OLSAYDI İNAN BU KADAR DENSİZ DAVRANMAZDİ…

122. asumm Says:

gunaydin karaca bey rahatsiz ediyorum ama kanala giremiyorum iki gundur sebebsiz yere lutfen ilgilerinizi bekliyorum z zilinemi yedim yoksa baska bir nedenlemi giremiyorum bilmiyorum bi zahmet bakarsaniz
    sevineceyim karaca bey su bunu yapti veya bu bunu yapti diyecek tartisma yasamadim ama giremiyorum dun bir bu gun iki zaten cocukca tartismalar rutbe kimdeyse onun davulu caliniyo burda bi sey demek olmaz burda abi demi hadin kolay gelsin

123. asumm Says:

abi cevap bekliyorum

124. asumm Says:

bay karaca bey sen acana denk hukmum bitecek iyimi

125. asumm Says:

acinsamna banimi
    ben bu kanal icin veli nimetim
    bunasil dusuncesizliktirki beni sebebsiz yere atar soplariniz

126. baggio Says:

veli nimet derken neyi kastediyon asumm msn diyosan burdan da verebilirsin ben eklerim

127. asumm Says:

beni kanala alirmisiniz herayi sikayet ediyommm

sucluyu koruyo biz atiliyoz bayrampasali bize kufur ediyo ben banlaniyom bu nasil istir
    ilgilerinizi bekliyorum
    yahutta bi iyilikte bulunun z zilini bir daha acmayin ok

128. asumm Says:

ilgilerinizi bekliyorum
    yahutta bi iyilikte bulunun z zilini bir daha acmayin ok

129. asumm Says:

yine geldimm bunlar benle ugrasiyo sayin karaca
    arthurr denen zat beni z ziline atiyo ben opum sen nesin siradan biri dedi beni z ziline atti her gun her gunnn olmaski canimmm bu nereye kadar uyarinda hattini asmasin
    ve banimida acinn

130. asumm Says:

karaca bey arthurru uyarin yine atti beni ya benimsin yada zeye yersin diyo atiyo bu ne canim olmazki bu kadarda lutfen ilgilelin sopunuzla boyleside gorulmedi

131. izleyici Says:

insanlara iftra atarsaniz allahinizdan bulursunz demeki gercek hayatinzdada iftraya hazirsinz allah zizi islak etsin yazik sizi alan adama bana birakin iftrayi kim oldugunuzu tahmin ede biliyorum sizingibleri kapima kopek olarakda baglamam yazik insanliginza iftracilar , namusunuzu dusunun biraz

132. MrCooL Says:

Neden bu Kin neden bu nefret arkadaslar hayatın kuralı oldugu gibi chatinda bir kuralı var neden istediğiniz olmadıkca insanlara saldiriyorsunuz yazık degilmi hepimizin anası bacısı var burdaki tum görevli arkadasların hepsi sizin daha rahat daha nezih bir ortamda sohbet etmeniz için var bunu unutmayın hepsi kotu bir dogru sizmisiniz istedikleriniz olmuyor diye neden bu kadar cirkin olabiliyorsunuz elbettki icimizde hata yapan arkadaslar olabilir ama bu karalama seklinde yazılarak degil yazarken elinizi vicdanınıza kayarak yazınız tşk ederim hos sohbetler dilerim

133. haSret Says:

dilara,ilayda ve buzadam sikayetinizi yazmıssınız güzel ama bu kadar farklı isim kullanmanıza gerek yoktu anlasılıyor kim oldugunuz bi insanı lekelemek bu kadar kolay demekki diyorsunuzya anneniz bacınız yokmu sizin var oldugundanmı bi şikayetler bende anneyim bacıyım yazıktır yaptıgınız dediginizin onda birini yapsam buraya gelmem ha bide su var
    kanıtlayın bırakırım bana laf yapmayın kanıtlayın giderim. buralarda yazıpta zaman harcamayın kanıt getirin bugün bırakayım hadi hodri meydan

134. baggio Says:

içinizde bi tane akıllı yok. manyaklara bak yaa :D

135. baggio Says:

hasret kusura bakma koray27 yorumumu sinirimden yazdım hakkını helal et.

136. baggio Says:

la olm bana durudk yere zline atmışlar skcem sizin çetinizi şimdi

137. Sessiz_Kralice Says:

MERABA KARACABEY BEN ESKİ OPUNUZ ASYA NİCK İM DÜŞMÜŞ GELEMEDİĞİM İÇİN BENİM IP ADRESİM ENGELLENMİŞ SOHBET KANALALRINA RİCA ETSEM AÇARMİSİNİZ HERA ADMİN NEDEN YAPTİĞİNIDA BİLMİYORUM KUZENİM BENİM PC GİRMİŞ ODA ŞAŞİRMİŞ ZATEN NEDEN BANLANDIĞINI BU KONU İLE İLGİLENİRMİSİNİZ KARACABEY LÜTFENN TEŞEKKÜR EDERİM SAYGILARIMLA!!!

138. Sessiz_Kralice Says:

IP ADRESİ BLOKE OLMUS AÇARMİSİNİZ KARACABEY

139. Seyda Says:

Birbirinizle ugrasacaginiza biraz sohbet etmeyi deneseniz denmis benim icinde kanala gelmio gelmiorum gunduz cunki kiskancliklarinizdan biktim :D

140. tolga Says:

selam..
    vala kızlara aşırı töralanslı davranıyorlar bir yalakalık bir yağcılık… özellikle sopların isim vermek istemiyyorum ama.. hakaret edip kanaldan atılan kızın banını tekrar açıyorlar bizimkisini ise acan yok !!! eşitlik istiyorum……

141. caner_ Says:

Selam Ben caner kanalda bazı şahislar var özelikle gece_kartali denilen şahis kürtlere karşi incitici konuşmalarla hepimizin damarina basiyor ve hasret denilen sopunuz saniyesi saniyesine onunla konuşurken gece kartali denilen şahis sigara kaçakciligi yapan şirnakli 35 tane sivil insana kanal genelinde bügün 35 tane terörist gebertik dedi.ve buna eminim onunla saniyesi saniyesine konuşan hasret bilerek kasitli göz yumdu eğer bu vatan hepimizin vatanı değilmi gece kartali eğer ben bazı gerçeklere değindigim zaman anında atiliyorsam.bu gece_kartali kanalin sahibimi.ben istiyorum bizat sizin gelip bazı gerçekleri gözünüzle görmeniz cünkü kanalda soplar bile mrcool ve emre ve seyda diren hariç puro ve hasret gerçekten bunlara göz yumuyor.puro ewet yaşi itibariyle olgun bir insan ama oda aynı bu oyunun içinde yeri geldimi kendine rol cıkariyor.ben kanala senin bizat ilgilenmeni istiyorum 4 yılı aşkındır bu serverdeyimde neden bu son alti ay teröristlikle suçlandigima bende anlam veremiyorum.4 yıldır burdayım ama bir güne bir gün bu son beş alti au kadardir hiç bu kadar suçlanmamiştim..demeki bazilari bir insana yüklendimi şuurunu kaybediyor.ilgilenmenizi diliyorum karacabey.

142. erCan__- Says:

sLm Herkeze İlkdefa Buraya Yazıyorum HaTda Yeni Keşvettim sebebide KanaLa girememem .
    MrCooL kardeş KanaLa girerken senin nick inin zline atmıŞ olduğunu Görüyorum Tmm Belki Dün Gece O fATİH DENEN DENGESİZE küfrettiğim için atıldım Ama sen ve herkez Gördü o dengesizin ahkam Kesip PadiŞahlık Yaptığını Ben Asabi bi insanım bazı HaksızLıklara Dayanamıyorum Belki kanaLdakiLerin coğu beni küfürbaz insan diye taniyor ama beni biraz takib etsinler benim nasıl bir insan olduğumu çözerler 2cisi ben demogoji yapmıyorum ben haksızlığa ve haksızlığa maruz kalan insanları savunuyorum ister istemez küfürlü keLimHeLer kullanıyorum seni sikayet etme niyetindede değilim sen zline olayını Kaldır yeter KanaLa gremiyorum b iLgin oLsun KaLdırmasanda Benim için Çokta ÖnemLi değil Baska siteLere giderim sanaL benim için çok önemli değil bi anlık zevktir SanaL benim için .. saygıLar herkeze Bu arada.

143. erCan__- Says:

zline neden yedim b en
    acil ac kardeşim
    MrcooL kardşimm zLine yiyecek ne yaptım
    m yalakalıkk yhapğmıkyplrujm
    sadece merak ettim
    jadi cvp yaz baan beklçiyorum
    lendini ağırdan satmazsan sevinirim

144. erCan__- Says:

2102 ye GirdiĞimizden Beri BENDEN bASKA yAZAN YOK bURAYA .
    dİKKATİMİ CEKTİ:)
    MRcooL ACELE AC BAN IMI HACI .. BEN dUrduk yere Kimseye Küfretemm KanaLı biraz Takib edin
    birini atmadan önce .. oky..

145. baggio Says:

haksız yere atılan emekçi userlar gelin biz de örgütleşelim ,sendika kuralım, direnelim haksızlığa boyun eğmeyin lan :(

146. erCan__- Says:

baggio Hacı DevrimciLer Gibi KonuŞmuŞsun
    Ama dediğin DoĞru kanaLda Bazen Haksız yere Yada zevk iÇin zLine atan sop Larda var..

Ya sonuÇta Burası sanaL alem Burda Hak Hukuk Pek aramaya Gerek Yok sanırım Çünki SonuÇ vermez
    BiriLeri Bi yol tutturmuş gidiyor .
    Neyse baggio sen bsLat eylemini benden sana Tam destek Arkandayım kardeşim ..:)))))))))))))

147. baggio Says:

seeeeyhan ve dir3n siz pusatın arkasından gitmeye devam edin yalakalar ne yaptıysa artık pusat size :)

148. baggio Says:

seeeeyhan ve dir3n siz pusatın arkasından gitmeye devam edin yalakalar ne yaptıysa artık pusat size
    :)

Bu yazimiza yorumunuzu ekleyebilirsiniz Buyrun